Προς το περιεχόμενο

Resident Evil

el02154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γνωστο σαιτ που εχει σχεση με το τζακ σπαροου :mrgreen: εχουν ρυθμισει τα 1,2 και νομιζω το 3 για να παιζει σε πσ (εγω τα παιζω σε win7 x64)

Δειτε τα comments του uploader ;)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

john-lamia

αυτο εννοεις

http://www.gamefaqs....ent-evil-0/faqs

σε ευχαριστω για την βοήθεια αλλα δεν καταλαβαίνω χρηστό, ειναι ολα αρχεία κειμένου.

ρε είστε σοβαροί; gamefaq για να παίξεις ένα game; παρατήστε το το άθλημα!!!!

σε όσους αναρωτιούνται πως να παίξουν τα 1α μέλη της σειράς μπορείτε μέσω εξομοιωτή. native Πάνε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρήγορα πλέον στα σύγχρονα μηχανήματα

αμα εχεις παρατισει την κονσολα εδω και χρονια, και το μονο που παιζεις ειναι fps παιχνιδια και κανενα ραλακι ξεχνας να παιζεις τετοια παιχνιδια. εχω τερματισει το 4 και 5, αλλα δεν ειχαν το επιπεδο δυσκολιας οπως το 0,1,2.

τα μονα re που δεν εχω παιξει ειναι το code veronica και το 0.

Δημοσ.

παιδια σημερα εβαλα το Resident Evil The Darkside Chronicles, το οποιο ειναι για wii. το game play του ειναι οπως το παλιο re-servivor. αλλα τον στοχο μπορειτε να τον κινητε με το ποντικι. ειναι ωραιο παιχνιδι. ιδικα αν το παιξετε με Dolphin ειναι παρα πολυ καλο. δεν ειναι κλασικο re αλλα αν το παιξετε θα διτε οτι ειναι ωραιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια θελω λιγη βοήθεια.

προσπαθω να παιξω το code veronica στον dolphin αλλα δεν μου τρεχει σωστα. καιτι παιζει με τα plagins! ποια εκδωση του emulator να βαλω για να μου παιξει σωστα το παιχνιδι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...