Προς το περιεχόμενο

Resident Evil

el02154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλούς εδώ μέσα που θα διαφωνήσουν κάθετα μαζί σου. Βέβαια προσωπική σου άποψη είναι και σεβαστή.

Κατά τη δική μου άποψη RE 1,2 και code veronica απλά παιχνιδάρες και όχι μόνο στέκουν, αλλά θα πρέπει να τα έχουν ως παράδειγμα για το πως πρέπει να φτιάχνονται

αυτά τα παιχνίδια

πες τα ρε παλιε!!! πες τα ρε σειρα !!!

ρε σεις, αμα δε φτασει το σκατο στην κάλτσα δεν ειναι resident evil! αμα δεν σπάσεις το κεφαλι σου για να λύσεις γρίφο και που μπαίνει το καθε κλειδί και σε πια πορτα πάλι δεν ειναι resident evil! και το θέμα ειναι να πάρεις το κλειδί η το αντικείμενο που βρήκες και ξέρεις τι να το κανείς!!! ξανά περνά μέσα απ τα σκωτινα σημεία που ειναι γεμάτα ζόμπι και συ να είσαι σε κατάσταση danger και να μην έχεις και σφαίρες για να πας και να βαλεις αυτο που βρηκες στην σωστη θεση, και μολις το κανεις να βγει και αρχηγος!!!!!

απλ πιστευω οτι η σειρα resident evil έμεινε παιδικο τραύμα απ οταν ημασταν παιδια! στην εποχη playstation 1, ηταν τελείως διαφορετικα τα πραγματα τοτε! δωμάτιο, τηλεόραση, και χειριστήριο με ανάδραση!! υπήρχαν και τα περιοδικά στα περιπτερά που ήταν στα πάνω τους τότε για το playstation και γενικα για τις κονσόλες. δεν ειχε μπει ο "υπολογηστης" για τα καλα στον τομεα του gaming. εγω μολις πηρα ενα περιοδικο τοτε που ειχε το οδηγο για το πως θα παιξω το resident evil 3 και πως θα καταφερω να το τερματισω πηρα μεγαλη χαρα!!! γιατι τοτε ουτε ηξερα να παιζω καλα αλλα με αγκιζε και πολυ ο φοβος που μου έβγαινε οταν επαιζα! το ζουσα περισσοτερο. σημερα για να πεις οτι θα ζισεις ενα παιχνιδι πρεπει να εχεις ηχεια 5,1 και καλη καρτα γραφικων στους υπολογιστες. αυτο ησχυει και στις κονσολες. παλια δεν ηταν ετσι!!! σου αρκούσε και μια απλη 14αρα τηλεόραση και μάλιστα μονοφωνική.

το μονό σημερινό παιχνίδι που με έκανε να πω οτι άγγιζε κάποια στοιχεία σαν το resident evil ειναι το dead space.

http://www.youtube.com/watch?v=aFvyLkws6jE

οσο και παλιό να δείχνει σου βγάζει ακόμα έναν σεβασμό ο οποίος πηγάζει από έναν φόβο και μονό που το βλέπεις!!!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε dolphin εχω ολη την σερα, εκτος το 4 και 5. όντως ειναι πολυ καλύτερα τα γραφικά. και παίζεις και με το χειριστήριο .....

Δημοσ.

πες τα ρε παλιε!!! πες τα ρε σειρα !!!

ρε σεις, αμα δε φτασει το σκατο στην κάλτσα δεν ειναι resident evil! αμα δεν σπάσεις το κεφαλι σου για να λύσεις γρίφο και που μπαίνει το καθε κλειδί και σε πια πορτα πάλι δεν ειναι resident evil! και το θέμα ειναι να πάρεις το κλειδί η το αντικείμενο που βρήκες και ξέρεις τι να το κανείς!!! ξανά περνά μέσα απ τα σκωτινα σημεία που ειναι γεμάτα ζόμπι και συ να είσαι σε κατάσταση danger και να μην έχεις και σφαίρες για να πας και να βαλεις αυτο που βρηκες στην σωστη θεση, και μολις το κανεις να βγει και αρχηγος!!!!!

απλ πιστευω οτι η σειρα resident evil έμεινε παιδικο τραύμα απ οταν ημασταν παιδια! στην εποχη playstation 1, ηταν τελείως διαφορετικα τα πραγματα τοτε! δωμάτιο, τηλεόραση, και χειριστήριο με ανάδραση!! υπήρχαν και τα περιοδικά στα περιπτερά που ήταν στα πάνω τους τότε για το playstation και γενικα για τις κονσόλες. δεν ειχε μπει ο "υπολογηστης" για τα καλα στον τομεα του gaming. εγω μολις πηρα ενα περιοδικο τοτε που ειχε το οδηγο για το πως θα παιξω το resident evil 3 και πως θα καταφερω να το τερματισω πηρα μεγαλη χαρα!!! γιατι τοτε ουτε ηξερα να παιζω καλα αλλα με αγκιζε και πολυ ο φοβος που μου έβγαινε οταν επαιζα! το ζουσα περισσοτερο. σημερα για να πεις οτι θα ζισεις ενα παιχνιδι πρεπει να εχεις ηχεια 5,1 και καλη καρτα γραφικων στους υπολογιστες. αυτο ησχυει και στις κονσολες. παλια δεν ηταν ετσι!!! σου αρκούσε και μια απλη 14αρα τηλεόραση και μάλιστα μονοφωνική.

το μονό σημερινό παιχνίδι που με έκανε να πω οτι άγγιζε κάποια στοιχεία σαν το resident evil ειναι το dead space.

οσο και παλιό να δείχνει σου βγάζει ακόμα έναν σεβασμό ο οποίος πηγάζει από έναν φόβο και μονό που το βλέπεις!!!!

Έτσι...

Συμφωνώ και για το Dead Space. Η αλήθεια είναι ότι δεν το προχώρησα πολύ. Με άγχωνε αρκετά και δεν ήθελα...

Νομίζω πάντως ότι αν έβγαζαν τώρα ένα Resident Evil όπως τα πρώτα, πάλι θα γκρινιάζαμε και θα βρίσκαμε να πούμε κάτι.

"Τίποτα δεν είναι όπως τα πρώτα", "μέτριο σενάριο", κλπ...

εγω παιζω αυτο τωρα στο dolphin κ φτιαχνει πολυ τα γραφικα με την αναλυση κ τα φιλτρα

Φοβερό ! ! !

Δημοσ.

την τελευταια την 7442 με full ολα τα φιλτρα δεν κολλαει καθολου τα φτιαχνει παρα πολυ τα γραφικα παιζει κ με χειριστηριο ειναι οτι πρεπει για να θυμηθουμε λιγο τα παλια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
off topic

παιδια εχω προβλημα στο re2, δεν μου φορτονει τα saves ενω τα κανει κανονικα.

παταω load επιλεγω το save που θελω και τρωω ακυρο!! τι φτεει ? and off topic

Παιζεις τωρα το Re2?Που???

Δημοσ.

Για μενα το καλυτερο RE ηταν το 4 στο GameCube και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα διασκεδαστικο και στο Wii!Αντε να το δουμε και σε Mac.

Δημοσ.

Παιζεις τωρα το Re2?Που???

σε winxp το εβαλα.

λοιπον παιδια οποιοι βρικε κανενα προβλημα με τα παλια RE θα κανετε τα εξης βιματα!!

1ον θα κανετε εγκατασταση το παιχνιδι σε usb, σε ενα στικακι διλαδι, γιατι τα παιχνιδια ειναι παλια και ειναι γραμενα για αρχιοθετιση fat-fat32. στα στικακια μπορουμε να διαμορφοση σε φατ, εκει λοιπον τα κανουμε εγκατασταση και μετα αφου τελειωσει διλονουμε το αρχειο ΕΧΕ για win 98 η win95. δεξι κλικ στο ΕΧΕ, ιδιοτητες, παμε στην καρτελα συμβατοτιτα και αλλαζουμε την επιλογη ( εκτελεση προγραματος σε λειτ. συμβατότητας για: )

βασικα και κατευθείαν εγκατασταση να κανετα στα win δεν θα εχετε προβλημα. οσοι ομως θα θελατε να παιξετε το RE1 θα πρεπει να κανετε αυτο που σας εγραψα. αν και πιστευω οτι καλητερα να το κατεβασετε και να το παιξετε σε εξομοιωτή για nintedo. θα εχει και καλύτερα γραφικά και θα ειναι και ποιο σταθερο. και εκτος αυτου οσοι απο σας θα θελατε να το παίξετε με τσοιστικ θα μπορέσετε να εχετε καλύτερη συμβατότητα με τον εξομοιωτή.

Δημοσ.

Παιζει εκει?Δεν υπαρχουν conflicts λογω της παλαιοτητας του game?

Υπαρχουν κατι ...πακετακια φτιαγμενα και για τα 7 :rolleyes:

Δημοσ.

ψαχνω να βρω εναν οδηγο για το πως θα παιξω το resident evil 0. δεν βρικα τιποτα ομως. μονο βιντεακια στο youtube, πρεπει να καθισω να δω ολα τα βιντεο και μετα να καθισω να το παιξω.

ξερετε που μπορω να βρω εναν οδηγο game play για το RE-0 ? ενα αρχειο pdf, η κατι τετοιο τελος παντων. και ας ειναι και στα αγγλικα. η κανενα ελληνικο περιοδικο σε ηλεκτρονικη μορφη που να εχει τον οδηγο.

Δημοσ.

ρε είστε σοβαροί; gamefaq για να παίξεις ένα game; παρατήστε το το άθλημα!!!!

σε όσους αναρωτιούνται πως να παίξουν τα 1α μέλη της σειράς μπορείτε μέσω εξομοιωτή. native Πάνε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρήγορα πλέον στα σύγχρονα μηχανήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...