m@trix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 έχω προβλημα...ξαφνικα δεν βλέπουν τα win καμια συσκευή στην διαχείριση συσκευών.Έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορα συστήματος και δεν άλλαξε τιποτα. ενω ολα δουλεύουν κανονικά πχ generals zero hour παίζει κάποιες άλλες εφαρμογές δεν τις τρέχει και καμια φορά κάνει και crash λογω μνήμης λέει ενω ποτε δεν ειχα προβλημα. Τι να φτάιει ??? Ευχαριστώ
asampson Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Πακετο...για αρχη μπες σε safe mode και κανε εναν ελεγχο για σφαλματα στο δισκο.Τωρα το κρασαρισμα που κανει μπορει να ειναι απο πολλα.εκανες καμια εγκατασταση τελευταια;μετακινησες το pc καθολου;
random Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ωχ! αυτο μου περιέγραψε ενας γνωστός τηλεφωνικά προχτές. Του πέταξε ενα μηνυμα το AVG οτι βρηκε κατι.. εκανε heal, αλλα μετά (ειναι αρχάριος) πηγε και εσβησε μονος του τα -υποτίθεται- μολυσμένα αρχεία. μετά, δεν μπορουσε να καλεσει απο το μοντεμ (message, there is no modem installed), του λεω πηγαινε device manager, το ανοιγει και ηταν άδειο! μετα 1 μερα offline, του ηρθε εμπνευση να ξανακανει install to modem (δεν ηξερα οτι ειχε το cd), το εγκατεστησε, μολις μπαινει internet του πετάει μυνημα (windows firewall) οτι καποιο Χ προσπαθει να επικοινωνήσει με έξω. του ειπα, κανε προσωρινό block, και αν σου δουλευουν τα συνηθισμενα (ie, mail, msn) ,την επόμενη κανε το block οριστικά. Δεν εχω δει το pc του ακόμα, ολα εγιναν τηλεφωνικά. Οταν πάω, θα κανω πλήρη έλεγχο με antivirus, ms antispyware. και ελεγχο στα startup με nirsoft startuprun, process explorer, kai services. δοκίμασε τα.
m@trix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 akribws etsi eginan me ena io pou ton brike alla den mporese na ton kanei delete kai ton eixa quarantine alla meta den fainotan tipota kai esbisa to norton kai ekana del ton io manually.douleuei to pc paizei kiollas alla...den blepei kamia syskeui kai den exw kane antivirus egatestimeno
lefkas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Fainetai pws to provlima einai apo io, vale kapoio kalo anti-virus (avast!, kaspersky), kai kane scannarisma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.