internet_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μόλις αγόρασα ένα mercedes sport-coupe και ενώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος έχω απογοητευτεί από το cd-player ως απαιτητικός κομπιουτεράκιας που θέλει τουλάχιστον mp3-player. Και θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα?? Το πρόβλημα είναι στο ότι δεν θέλω να βγάλω το cd-player γιατί είναι τεράστιο και θα χαλάσει όλη η κονσόλα… Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω ένα 250GB σκληρό πίσω αλλά δεν ξέρω αν το cd-player (στην οθόνη) θα δείχνει τα τραγούδια . Και θα μου πεις γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα με ηχοσυστήματα να ρωτήσεις?? Γιατί ότι και να κάνω ρωτάω πρώτα του πανγνώστες insomniacs Και για να σας προλάβω δεν βάζω mp3-player στην αντιπροσωπεία γιατί 1000 ευρώ είναι πολλά!!!!!! Άλλη λύση είναι το i-pod που είναι η έσχατη.. Εσείς έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ?????
random Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 me mercedes sport-coupe , ta 1000 euro den einai polla Για να παιζει ενας απλος σκληρος ide, θελει cpu, ram, mobo, controller, δηλ. εναν σχεδον πληρη υπολογιστή. ψαξε σε google και καταστηματα για carpc, "car pc", mini-itx, micro atx, κλπ πχ καλογερόπουλος υπάρχουν και έτοιμα, και ιδιοκατασκευές, οτι πληρώνεις (σε χρόνο ή σε χρήμα) θα αποκτήσεις.
asampson Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 To ipod ειναι καλητερη λυση.Εκτος και αν εχεις κανενα laptop και συνδεσεις.το εχω κανει και ειναι καλη φαση.Ο σκληρος οπως προανεφεραι και o random θελει ολοκληρο mini pc να στησεις.Το car audio ηταν καποτε η μουρλα μου
internet_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 έχω laptop αλλά θα μπορώ να βλέπω τα τραγούδια στην υπάρχουσα οθόνη ή θα πρέπει να συνδέσω και άλλη οθόνη μπροστά? Τα mini pc πόσο κάνουν περίπου? στο e-shop.gr έχει κατηγορία αλλά είναι άδεια.
asampson Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Απο το video out του laptop μπορεις να το συνδεσεις και στην κεντρικη οθονη του αμαξιου.Πλεον εχουν ολα video in.Αν και δεν θα το συνηστουσα και θα μπλεξεις.Ειναι περιεργη διαδικασια και λιγοι ξερουν να φτιαξουν καλα και σωστα.Τα mini pc παιζουν οσο και τα κανονικα.απλα μικρο κουτι,μικρο τροφοδοτικο,ελαχιστες κενες θεσεις για συνδεση περιφερειακων κλπ.Αλλη λυση καποιο dvd player με δικη του οθονη ανεξαρτητη.Κ το βαζεις η στην εργοστασιακη σου θεση η βαζεις την οθονη περιπου στον καθρεφτη κρεμαστη
internet_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 έχω μπερδευτεί μαρέσουν και αυτά http://gr.nomatica.com/index.asp?chargement=/lecteurmultimedia/gammelecteurmultimediaGR.htm
internet_gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 μάλλον σε ipod θα καταλήξω.. αλλα ψάχνω στο internet για να βρω αντάπτορα και δεν βρίσκω καμιά βοήθεια?
Nikolis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 μάλλον σε ipod θα καταλήξω.. αλλα ψάχνω στο internet για να βρω αντάπτορα και δεν βρίσκω καμιά βοήθεια? Κοίτα στο http://www.expansys.com.gr
polidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Kai pos tha to valeis skliro?Den einai kai efkolo fandazomai. Ego tha sou protina me tetio aftokinito na doseis ta 1000? kai na paris kapio kalo ergalio opos exei to kardasi mou touto edo: http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zcop_b2c/~flN0YXRlPTI3ODM3NDc4MTc=?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&glb_user_js=Y&shop=B2C&zhmmh_lfo=&zhmmh_area_kz=&product_show_id=0379462&p_init_ipc=X&p_page_to_display=fromoutside&~cookies=1&cookie_n[1]=b2c_insert&cookie_v[1]=U9&cookie_d[1]=&cookie_p[1]=%2f&cookie_e[1]=Wed%2c+28-Dec-2005+21%3a41%3a05+GMT
internet_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 den vlepo tipota.. skiros eipame oti den ginetai kai mallon tha valo ipod... alla pos?? den vrisko kati sto internet..
Sanctu82 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 An einai na doseis 1000 euro mporeis na ftiaxeis trelo sistima me othoni ktlp gia to amaxi kai sigoura den leei na ta skaseis stin antiprosopeia... i douleia ginetai eite me idiokataskevi eite me to na to pas se ena magazaki na sou to stisoun...
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124486
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.