internet_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Θέλω να έχω αναγνώριση στο υπολογιστή αλλά το netmode δεν με βοηθάει... το ISDN Caller Identity μου φαίνεται καλό πρόγραμμα αλλά δεν μου δουλεύει.. το netMod CLIP είναι πολύ απλό και δεν συνεργάζεται με το outlook.. έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη λύση έστω και με την προσθήκη hardware?
Papajohn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ISDN Caller Identity με ISDN ΤΑ και πανελλήνιο τηλεφωνικό κατάλογο. Τι δεν σου παίζει;
telcomfreak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ISDN Caller Identity με ISDN ΤΑ και πανελλήνιο τηλεφωνικό κατάλογο. Τι δεν σου παίζει; και που τα βρισκουμαι αυτα τα καλουδια ????
mpentenis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 http://www.faethon.net/downloads/p13_sectionid/5
fragment_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 emena den mou douleyei to isdn CI. Proton otan ine energopiimeno den mou kani dial up mou kolai eki pou lei opening port sto netmod kai molis to kliso (oxi to apenergopiiso) to kliso entelos enoo proveni sto dial up number kai connected meta. katatala ama den ime sto net i den epixiriso na bo litourgi i anagnorisi den boro na po.
Papajohn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 emena den mou douleyei to isdn CI. Proton otan ine energopiimeno den mou kani dial up mou kolai eki pou lei opening port sto netmod kai molis to kliso (oxi to apenergopiiso) to kliso entelos enoo proveni sto dial up number kai connected meta. katatala ama den ime sto net i den epixiriso na bo litourgi i anagnorisi den boro na po. Το ISDN Caller Identity απαιτεί CAPi drivers. Καθως οι CAPI drivers του USB netmod είναι για τα μπάζα, το πρόγραμμα ουσιαστικά χρειάζεται ξεχωριστό ΙSDN TA. Εγω το λειτουργώ με ένα εσωτερικό PCI Tornado TA και παίζει μια χαρα.
internet_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Πήρα ένα εσωτερικό μοντεμ ISDN και δεν ξερω πως να το συνδέσω... έχει μόνο μια υποδοχή για τηλεφωνική γραμμή
internet_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί τον κατάλογο του outlook και να είναι για pstn modem??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.