slasnik_luna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 εχω παιδια 2 βιβλιαρακια μικρα...το ενα ειναι το quick installation guide και λεει μεσα (σε 15 γλωσσες) για εγκατασταση drivers και το αλλο (users manual, 25 σελιδες) λεει για τις συνδεσεις.οσο για τροφοδοσια το μονο που αναφερει ειναι πως να connecting geforce 6800 ultra card to a power supply............... η δικια μου δεν θελει ρευμα δηλαδη ???? καποιο software monitor για θερμοκρασιες gpu ξερετε ρε παιδια να κατεβασω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slasnik_luna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ευχαριαστω ολους σας που φτασαμε μεχρι εδω... επειδη θα την κανω πρωτη φορα αυτη τη διαδικασια (update drivers της καρτας γραφικων) θα το εκτιμουσα πολυ αν μου λεγατε 1) απο που θα δω την version που εχω τωρα 2) απο που θα κανω update. (το msi live update μου εβγαλε καποια αποτελεσματα,αλλα δεν ξερω) ευχαριστω,καληνυχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 to score sou einai kanoniko gia mi overclocked 6600GT 3000 3dmarks05 einai +-200 analoga tin ilopiisi apiseis exeis to neo rev den thelei revma to proto ithele kati alo klinei? i mpeneis se sleep? i digekrimeni REV tis XFX den exei psixtrakia stis mnimes distixos lenkse mipos pernoun fotia ta mnimakia oso gia psu einai iperarketo to enermax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slasnik_luna Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Λοιπον... το προβλημα φαινεται να διορθωθηκε... φαινεται λεω, διοτι δεν επαιξα και τοσο πολυ. Λοιπον, αλλαξα τους drivers καρτας γραφικων και chipset. Στην καρτα εβαλα απο αυτους που ειχε (version 5.κατι) τους ForceWare Release 80 Version: 81.95 και στο chipset εβαλα τους nForce4 AMD Edition Version: 6.70... αποτελεσμα ? 3D MARK 2001 score = 17882 3D MARK 2005 score = 3565 Θυμιζω οτι πριν την αναβαθμιση ειχα βγαλει στο 3Dmark2005 score = 2706. Βρηκα και απο που φαινεται στο πισι μου η θερμοκρασια της καρτας γραφικων (GE Force 6600 gt της nvidia, στο temperature settings) αυτη τη στιγμη εχω gpu core temperature = 47, ενω πριν που επαιζα και αμεσως μετα τα τεστ ειχε παει μεχρι 59. Με τους παλιους drivers της καρτας, η μονη επιλογη που ειχα ηταν τα 60 Hz (με την ρυθμιση «αποκρυψη μη εμφανισιμων καταστασεων λειτουργιας»,ενεργοποιημενη). Με τους νεους drivers μου εμφανισε και τα 75 Ηz, και παρολο που η Philips συστηνει τα 60, εγω το ανεβασα στα 75. Σωστο αυτο ? Μετα ξεκινησα να παιξω κανενα παιχνιδακι. Επαιξα το demo του empire earth 2 (που μου κολλαγε) για λιγο χωρις κανενα προβλημα! Επαιξα και το rome total war, παλι χωρις προβλημα. Μετα το dawn of war, χωρις προβλημα κανενα, και μετα ξαναεγκατεστησα το Pirates και το επαιξα για 20 λεπτα περιπου χωρις κανενα προβλημα... Ελπιζω να εφτιαξε... Για αυτα που ελεγα οτι μπορει να φταινε, οσον αφορα την θερμοκρασια (την μη επαρκη ψυξη της καρτας), τωρα που ειδα θερμοκρασια νομιζω οτι ψυχεται καλα απο την μαμα ψυχτρα της. Πολλοι ειναι 47-59 βαθμοι ? Οσον αφορα την τροφοδοσια, μου ειπαν απο το e-shop (και αλλου) οτι αυτα τα μοντελα παιρνουν ρευμα απο την μητρικη και μαλιστα οτι αυτο ειναι καλυτερο! Anyway, απο την στιγμη που εμενα το τροφοδοτικο μου ειναι επαρκες, η καρτα μου τροφοδοτειται σωστα και με αρκετο ρευμα! Παιδια, ευχαριστω πολυ ολους για τις ταχυτατες απαντησεις σας και ολα οσα μου ειπατε !!! Ελπιζω να λυθηκε το προβλημα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.