Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το METAL OF HONOR BRAIKTHROU

antonntompos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ BRAIKTHROU Κ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ UK OR US version of medal of Honor allied assault installed μπορει να μα βοη8ισει κανενας?να μου πει αναλιτικα τι πρεπει να κανω?ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει το Medal of Honor: Allied Assault στον υπολογιστή σου; Αν δεν κάνω λάθος το Breakthrough είναι expansion του εν λόγω παιχνιδιού και συνεπώς απαιτεί να υπάρχει στο σύστημά σου.

Δημοσ.

'Ηρεμααα... κάνε edit καλύτερα και σβήσε τις κακές λέξεις.

Σε περίπτωση τώρα που το παιχνίδι στο έστειλε ο Θείος από το εξωτερικό, πιθανώς να μην έχει τη σωστή πληροφορία περιοχής. Τρέξε το regedit των Windows και πήγαινε στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Medal of Honor Allied Assault\1.1.12.200

Το 1.1.12.200 σε εσένα θα είναι κάτι άλλο. Μετονόμασέ το σε 1.1.12.200 και θα σε αφήσει να βάλεις το patch

Ελπίζω να ξέρεις τα βασικά των Windows γιατί όπως όλοι προειδοποιούν, η επέμβαση στο μητρώο (registry) είναι η πιό κρίσιμη που μπορεί να γίνει (αν και τόσα χρόνια δεν έχω δει κατεστραμμένο μητρώο από επέμβαση του χρήστη)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά 1000 ευχαριστώ. Αν και 1,5 χρόνο μετά, μου ήρθε και μένα η φαεινή ιδέα να παίξω επιτέλους το breakthrough. 2 ολόκληρες μέρες προσπαθούσα να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

guyz βαζω το allied assault και δουλευει μια χαρα,αλλα οταν παω να βαλω το brekthrough μου λεει πως δεν ειναι us or uk version ενω ειναι στα αγγλικα τινα κανω?:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...