theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Έχει παίξει κανείς σας με το xbconnect? Εχω προβλήματα τα οποία δεν μπορεί να μου λύσει το help τους! Δεν μπορώ να συνδεθώ με κανέναν server, αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι τι ακριβώς κάνω αφού συνδέσω το xbox με το pc. Το έχω συνδέσει απευθείας με το pc (όπως ακριβώς για το ftp με το evox), και μετά τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο pc? Υπάρχει κανένας άλλος που να παίζει εκεί?
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 re pedia 42 euro TON HRONO ine i sindromi sto LIVE , axizei an mi ti alo gia na pezete san anthrwpoi , oute provlimata, kai polis kosmos.pou panta vriskeis antipalous na pexeis se kathe pehnidi.
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ναι αλλά αμα έχεις Modchip τον p0υl0....
FISHERMAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 xmx χωρίς να το έχω δοκιμάσει το chip τουλάχιστον σε εμένα απενεργοποιείτε για να μπορείσ να παίζεις.Απλά νομίζω πρέπει να έχεις και κλειδωμένο δίσκο.Εγώ αυτές τις μέρες κατά σύμπτωση έβαλα το XLINK KAI και μπήκα εύκολα σε παιχνίδια κλπ.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι μέσα είμαι.Πιο πολύ για την εμπειρία...
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ναι αλλά αμα έχεις Modchip τον p0υl0.... e tote ekanes lathos epilogi sto chip, giati iparhoun kai auta pou apenergopiounte kai mporeis na pezeis kanonika LIVE
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 e tote ekanes lathos epilogi sto chip, giati iparhoun kai auta pou apenergopiounte kai mporeis na pezeis kanonika LIVE Όταν έβαλα το exelixis (μπορείς να το κλείσεις με διακόπτη?) το dsl ήταν πανάκριβο για εμένα και δεν με ενδιέφερε το Live. Τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.