Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αλλαγή/αναβάθμιση κεντρικής μονάδας

sugoruyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα το pc του κλεινει ενα χρονο και κατι μηνες αν δεν απατωμαι.Δεν ειναι παλιο, απλα δεν ειναι οτι πιο hitech...Αλλωστε σε θεματα τεχνολογιας, σημερα παιρνεις κατι και αυριο ειναι ηδη παλιο...Παντως αν θες τη γνωμη μου sugoruyo αλλαξε μονο μια καρτα γραφικων και εισαι οκ.Εκτος πια αν ειναι ανυποφορη η κατασταση με τη μητρικη σου!

Δημοσ.

Τα παραθυράκια του θείου Μπιλ μου κάνουν επανεκκίνηση (μόνα τους) με την έξοδο από οτιδήποτε είναι 3d και απαιτεί hardware accellaration.

Δλδ. games, winamp visualizations, dvd movies, open gl screensavers όλα κάνουν harb reset του συστήματος όταν βγω από full-screen mode.

Επιπλέον το NFS:MW μετά από 2 φορές που θα πατήσω να βγώ στο free-roam (από μαγαζί,σπίτι) θα κάνει reset to pc.

Αλλά αυτό δεν είναι bug/crash είναι feature που θα έλεγε ο θείος Μπιλ. Αυτά τα προγράμματα τείνουν να αφήνουν πολλά σκουπίδια στη μνήμη και έτσι τα παραθυράκια τα καθαρίζουν :)

Οπότε η κατάσταση καταντά ομολογουμένως αρκετά σπαστική.

Απλά είναι το θέμα ότι χρειάζομαι και linux. Ή BSD ή Solaris.

Αλλά κανένα από αυτά δεν παίζει. Όλα βγάζουν kernel panic στην εκκίνηση του installer.

Και για όσους δεν ξέρουν από τέτοια να πω ότι για να κάνει κάτι τέτοιο ένα unixοειδές λειτουργικό πρέπει να υπάρξει σοβαρό σφάλμα είτε από λογισμικό είτε σοβαρή αστοχία υλικού. Έχω δει Solaris να δουλεύει ενώ τα παιξε ένας δίσκος από τη RAID-5 array από όπου δούλευε και να βγάζει warning message, το kernel panic είναι σοβαρό.

Και είναι κυρίως ο λόγος που θέλω να αλλάξω mobo. Εκτός και αν βάλω linux στο mac να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Γιατι τοτε δεν παιρνεις τη mobo που ανεφερες λιγο πιο πανω?Με μια καλη AGP (πχ μια 6600GT) χαλαρα βγαζεις ενα χρονο ακομη μεχρι να μαζεψεις αρκετο χρημα για μια εκ βαθρων ανανεωση

Ρε γιατι δεν αφηνεις το Mac στην ησυχια του?Να εχεις τουλαχιστον ενα pc που θα δουλευει αψογα, παντου και παντα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...