mjmj Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδια τι εγινε με το yahoo? Καθε φορα που θα στελνω email, πια, θα μου ζητα να πληκτρολογω μια λεξη που εμφανιζει στην οθονη μου, για να καταπολεμησει λεει το spam? Το ειδατε κι εσεις αυτο? Καινουριο φρουτο? Σε λιγο θα μας ζητουν και εξακριβωση στοιχειων!
panos78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγώ λαμβάνω κάθε μέρα πάνω από 300 email με ιούς εκ των οποίων τα μισά έχουν σαν μάσκα διεύθυνση από το Yahoo. Καλά κάνουν!
MariaTs. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Χρησιμοποιώ το Yahoo! εδώ και 3 χρόνια... Αυτό που λες δεν το έχω δει! Μήπως έχει να κάνει με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας κατά των Spam; Για τσεκαρισέ το. Αν πρόκειτε γι'αυτό τότε ενεργοποίησέ τη, ώστε όλα τα ανεπηθύμητα να πηγαίνουν στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και να μην έχουν καμία σχέση με την εισερχόμενη.
panos78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Έχει να κάνει με την πολιτική της Yahoo. To κάνουν αυτό για να αποτρέψουν μαζική αποστολή μηνυμάτων με κάποιο robot software, αν το λέω σωστά. Αυτά τα λογισμικά, θεωρητικά τουλάχιστον, δεν έχουν την δυνατότητα να αναγνωρίσουν, τον ζωγραφισμένο κωδικό που σου ζητάει να επιβεβαιώσεις. Έτσι διασφαλίζουν ότι οι λογαριασμοί και οι αποστολές email γίνονται από ανθρώπινο χέρι και όχι από μηχανές, λογισμικά κλπ. Υ.Γ.: Αυτό έχω καταλάβει από την όλη ιστορία. Αν κάπου έχω λάθος, διορθώστε με.
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Παιδια εγω εχω αλλο προβλημα με το yahoo.Δε μπορω με τιποτα να κανω validate το καινουριο μου email.Το χρησιμοποιω για τα yahoo groups κυριως.Εχει κανενας αλλοσ το ιδιο προβλημα?
panos78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Πρέπει να γράψεις τη φράση που σου εμφανίζει ακριβώς όπως φαίνεται για να γίνει η πιστοποίηση. Δηλαδή αν το γράμμα είναι κεφαλαίο να το γράφεις και εσύ έτσι κλπ. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Οχι δεν εγινα κατανοητος.Δεν στελνει καν validation email.Και το δοκιμασα και με τα 2 email που εχω μπας και ενα απο τα 2 ειχε προβλημα.Αλλα τελικα φενεται το προβλημα ειναι απο αυτους.Δε μπορω να βρω και εναν τροπο να επικοινωνισω με καποιο support team.Εχετε καμια ιδεα?Ευχαριστω για τις απαντησεις.
panos78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Πριν λίγο καιρό, είχα επικοινωνήσει μαζί τους μέ αυτό: [email protected] ίσως λειτουργεί ακόμα.
coolman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Και καλά έτσι θα καταπολεμήσουν το spam; Δηλαδή όσούς χρησιμοποιούν SMTP πώς θα τους ελέγξουν; Εκτός και άν όσοι πήρανε SMTP πήρανε... όλοι οι άλλοι WEB ή θα πρέπει να πληρώσουν.
soko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 SMTP exoun mono osoi plirwnoun. Στο yahoo.gr, και σε κάποια άλλα domains νομίζω, το SMTP λειτουργεί κανονικά με απλό λογαριασμό mail
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 http://www.ssca.org/sscabb/index.php?action=vthread&forum=7&topic=641&page=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.