Προς το περιεχόμενο

Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά!

Kain Origin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θείος μου (τακτικός επισκέπτης του φεστιβάλ Θεσ/κης κάθε χρόνο) μου είχε μιλήσει πριν από πολλά φεγγάρια για αυτή ητν ταινία.

Θα είμαι σαφέστατος: Θέλω να μου πεί κάποιος πού μπορώ να την βρω, είτε σε dvd είτε σε κασσέτα ή ακόμα και σε divx, rm ή wmv.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Please απαντήστε! :-|

Δημοσ.

οπως ειχα διαβασει σε ενα αρθρο για αυτη τη ταινια στο περιοδικο σινεμα -προ 8μηνου περιπου-

η μοναδικη dvd εκδοση της ταινιας εχει προκυψει απο μια γαλλικη εταιρια που ειδικευεται στις εκδοσεις σπανιων, καλτ ταινιων.

χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι ο τιτλος για να την ψαξεις εχει μεταφραστει στα γαλλικα κ ειναι κατι σε

λ'αττακ ντε τζιαντέ μουσακα

(για οποιον δεν καταλαβε γαλλικα δεν γνωριζουμε :grin: , ας βοηθησουν οι γνωστες για την σωστη μεταφραση)

θα κοιταξω μπας κ βρω το συγκεκριμενο τευχος αλλα παιζει κ να μην το εχω προχειρο...

Δημοσ.

Την έχω δει την ταινία, πριν αρκετά χρόνια. Δε θυμάμαι αν ήταν απο το filmnet (αν σκεφτείς ότι το'χω κοψει εδώ και 4 χρόνια, σημαίνει ότι έχει πάνω απο 5 που το έχω δει) ή σε κανά STAR.. Μιλάμε για απίστευτο σουρεαλισμό. αν είσαι φαν του παστίτσιου δε σου τη συνηστώ :lol: Πάντως υπάρχει σε γνωστό ελληνικό tracker..

• Super Moderators
Δημοσ.

thn eixa dei to kalokairi...gia thn akriveia thn eixa leecharei kata la8os apo to disko enos filou mou(thn esvhsa omws)...apisteuta kammenh tainia... :P :p :P

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφορεί τώρα σε dvd με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της ταινίας "Στρέλλα". Επίσης πολύ καλή...

Δημοσ.

Κυκλοφορεί τώρα σε dvd με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της ταινίας "Στρέλλα". Επίσης πολύ καλή...

Δημοσ.

Αυτήν έπρεπε να στείλουμε για όσκαρ, όχι τον κυνόδοντα. Θα πάθαιναν ζημιά οι άρχοντες της ψηφοφορίας και θα έβγαινε παμψηφεί! :lol:

Δημοσ.

Αυτήν έπρεπε να στείλουμε για όσκαρ, όχι τον κυνόδοντα. Θα πάθαιναν ζημιά οι άρχοντες της ψηφοφορίας και θα έβγαινε παμψηφεί! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...