Προς το περιεχόμενο

Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά!

Kain Origin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θείος μου (τακτικός επισκέπτης του φεστιβάλ Θεσ/κης κάθε χρόνο) μου είχε μιλήσει πριν από πολλά φεγγάρια για αυτή ητν ταινία.

Θα είμαι σαφέστατος: Θέλω να μου πεί κάποιος πού μπορώ να την βρω, είτε σε dvd είτε σε κασσέτα ή ακόμα και σε divx, rm ή wmv.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Please απαντήστε! :-|

Δημοσ.

οπως ειχα διαβασει σε ενα αρθρο για αυτη τη ταινια στο περιοδικο σινεμα -προ 8μηνου περιπου-

η μοναδικη dvd εκδοση της ταινιας εχει προκυψει απο μια γαλλικη εταιρια που ειδικευεται στις εκδοσεις σπανιων, καλτ ταινιων.

χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι ο τιτλος για να την ψαξεις εχει μεταφραστει στα γαλλικα κ ειναι κατι σε

λ'αττακ ντε τζιαντέ μουσακα

(για οποιον δεν καταλαβε γαλλικα δεν γνωριζουμε :grin: , ας βοηθησουν οι γνωστες για την σωστη μεταφραση)

θα κοιταξω μπας κ βρω το συγκεκριμενο τευχος αλλα παιζει κ να μην το εχω προχειρο...

Δημοσ.

Την έχω δει την ταινία, πριν αρκετά χρόνια. Δε θυμάμαι αν ήταν απο το filmnet (αν σκεφτείς ότι το'χω κοψει εδώ και 4 χρόνια, σημαίνει ότι έχει πάνω απο 5 που το έχω δει) ή σε κανά STAR.. Μιλάμε για απίστευτο σουρεαλισμό. αν είσαι φαν του παστίτσιου δε σου τη συνηστώ :lol: Πάντως υπάρχει σε γνωστό ελληνικό tracker..

• Super Moderators
Δημοσ.

thn eixa dei to kalokairi...gia thn akriveia thn eixa leecharei kata la8os apo to disko enos filou mou(thn esvhsa omws)...apisteuta kammenh tainia... :P :p :P

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτήν έπρεπε να στείλουμε για όσκαρ, όχι τον κυνόδοντα. Θα πάθαιναν ζημιά οι άρχοντες της ψηφοφορίας και θα έβγαινε παμψηφεί! :lol:

Δημοσ.

Αυτήν έπρεπε να στείλουμε για όσκαρ, όχι τον κυνόδοντα. Θα πάθαιναν ζημιά οι άρχοντες της ψηφοφορίας και θα έβγαινε παμψηφεί! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...