ntg_net Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Υπαρχει εφαρμογη ή κωδικας cd key spooler..?????????? Συγκεκριμενα ελεχγει ποια cd key ειναι ελευθερα και το 1ο που θα βρει θα το περασει για να συνδεθει ενα game..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Από λάθος δικό μου κλειδώθηκε το topic ως αντιβαίνον στους Όρους Χρήσης. Μετά από σχετική εξήγηση του μέλους ntg_net διορθώνω άμεσα το λάθος και ξεκλειδώνω το topic.
billpeppas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Από λάθος δικό μου κλειδώθηκε το topic ως αντιβαίνον στους Όρους Χρήσης. Μετά από σχετική εξήγηση του μέλους ntg_net διορθώνω άμεσα το λάθος και ξεκλειδώνω το topic. Δεν κάνεις τον κόπο να επαναφέρεις και το post μου ? Καλά άστο, πλάκα κάνω...θα το επαναφέρω μόνος μου το βραδάκυ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δεν κάνεις τον κόπο να επαναφέρεις και το post μου ? Καλά άστο' date=' πλάκα κάνω...θα το επαναφέρω μόνος μου το βραδάκυ [/quote'] Είχες κάνει post? :? Βρε bill, ευχαρίστως να το έκανα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ, όταν εξαφανίζεται, εξαφανίζεται. Κάνε ένα κόπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.