chripapa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αξίζει τον κόπο να πάρω laptop στα 64 και όχι στα 32 bit?Μου έχουν προτείνει τον Acer Aspire 5024WLMi που είναι 64bit (αλλά AMD Turion και όχι Centrino)αλλά αφενώς επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει με τους AMD σε σχέση με τους Centrino και αφετέρου για τους γνωστους λόγους που έχουν σχέση με την Acer και που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε για ακόμα μια φορά το σκέφτομαι. Επίσης μήπως ξέρεται να μου προτείνεται κάποιον 64μπιτο της Toshiba ή της Hp?Αυτά...Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolakosfs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 fujitsu siemens amilo a 1667 g.AMD 64 BIT 3700+...................gamato mixanima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animalcopy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Αν και καθυστερημενα θα συμφωνησω απολυτα για το AMILO 1667 G Ειναι απο τα καλυτερα μηχανηματα της αγορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Εδώ θα βρεις μια συλλογή από AMD64 αλλά και Turion, που είναι οι αντίστοιχοι της τεχνολογίας Centrino για τους P4... Επίσης θα σε συμβούλευα να διαβάσεις αυτό που είναι υπέρ του δέοντος κατατοπιστικό...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 chripapa τελικα τι αποφασισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 chripapa τελικα τι αποφασισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 kai dinw psifo stin AMD...kai pisteuw, an den skopeueis na to allakseis se mia 3-etia, kalo tha einai na pareis 64-bit. Egw exw to amilo 1670 (nomizw...!!!), kai 64-bit sta 3700, kai to mixanima G#$% kai dernei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danis6963 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 λαθος κατηγορια...sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.