Προς το περιεχόμενο

Παρουσιαση ICY BOX εξωτερικο κουτι για σκληρους 3,5"

gnu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το οτι βουιζει μερικες φορες ξεχασατε να γραψετε. υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια παντως.

To κουτί βουίζει; :-? Κάποιο λάθος θα κάνεις. Ο θόρυβος που ακούς είναι από τον δίσκο. Το κουτί είναι αθόρυβο.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mήπως δεν έχεις σφίξει καλά τις βίδες; Τις βίδες για τον σκληρό στο κάτω μέρος του κουτιού, τις έβαλες; Επίσης έχει και κάτι μαλακά αυτοκολλητάκια, να τα κολλήσεις στις 4 άκρες που πατάει το κουτί. Βάλε και αυτά.

Δημοσ.
το οτι βουιζει μερικες φορες ξεχασατε να γραψετε. υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια παντως.

Εγω που εχω 2 κουτακια δεν εχω ακουσει να βουιζουν.

Δημοσ.
ε τα δικα μας βουιζουν μερικες φορες τι να κανουμε τωρα.

Να μην κανετε τιποτα τωρα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα το icy box για serial ata μαζί με ένα δίσκο western digital 250gb serial ata. Τα συνδέω κανονικά, τα xp αναγνωρίζουν την συσκευή και τον δίσκο αλλά δεν μου εμφανιζεται το γράμμα του δίσκου στον υπολογιστή και δεν μπορώ να τον φορμάρω:( Ξερει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Control Panel---> Administrative Tools------> Computer Management----->Disk management.....του κανεις format απο εκει και μετα του δίνεις drive letter! Αν θες και άλλη βοήθεια εδω ήμαστε...

Δημοσ.
Control Panel---> Administrative Tools------> Computer Management----->Disk management.....του κανεις format απο εκει και μετα του δίνεις drive letter! Αν θες και άλλη βοήθεια εδω ήμαστε...

Ουφ! Είχα αρχίσει να αγχώνομαι! Ευχαριστώ πολυ :-D

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα IDE δίσκο IBM deckstar DTLA-307075. Τον είχα εσωτερικό σε MAC. Τον έκανα format σε ISO (δηλαδή για τα Win). Τον έβαλα στο κουτί αυτό. Άλλαξα και τα Jumberakia. Αλλά τίποτα.... Μου λέει ότι τα XP βλέπουν την συσκευή αλλά δεν μπορούν να δούν τον δίσκο (the divice is malfunction). Μόλις όμως βάλω το USB καλώδιο του ICY BOX στον Mac δουλεύει κανονικά. (Το αστείο είναι ότι πρώτη φορά μου συμβαίνει μια συσκευή να δουλεύει στο MAC και όχι στο PC) Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει έχει κανείς?

Όσον αφορά το Control Panel---> Administrative Tools------> Computer Management----->Disk management ξέχασα να πώ ότι του έκανα και αυτό (εννοείτε!) αλλά ούτε εκεί τον βλέπει για να του κάνω format

Πήγα και στο site του ICE BOX http://www.raidsonic.de/en/pages/service/faq.php αλλά δεν έβγαλα άκρη. Κάτι με τα Jumberakia πρέπει να φταίει.... :-(

Δημοσ.

Οκ το πρόβλημα λύθηκε. Προσπαθούσα να το βάλω σε μια PCI USB 2 υποδοχή που δεν της είχα κάνει προηγουμένος εγκατάσταση. Μόλις το έβαλα σε άλλη δουλεψε κανονικά. Την πάτησα δηλαδή σαν αρχάριος... Τώρα, το κουτί είναι πολύ καλό. Δεν κάνει θόρυβο. (αφού δεν υπάρχει ανεμιστήρας ή κάτι άλλο να γυρίζει) Ο θόρυβος είναι του δίσκου. Αυτός είναι που γυρίζει. Τα Jumber τα έχω master.

• 8 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...