Προς το περιεχόμενο

Παρουσιαση ICY BOX εξωτερικο κουτι για σκληρους 3,5"

gnu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lipon pira ti thiki gia serial ata oraia ala exo dio erotisis an exi vali kanis anemistiraki kai pos kai ti kani to visma dipla sto kalodio pou pai sta ledakia ine tetrapino.logika tha einai gia tin ekdosi me neon etsi?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερώτηση: Αν η θήκη έχει και usb & firewire και συνδέσω ένα πσ με usb και ένα άλλο με firewire ταυτόχρονα βλέπουν και τα 2 το δίσκο;;

Δημοσ.

789674.gif

Αυτο εχω κι εγω. Το δυστυχημα με τους εξωτερικους δισκους ειναι δεν υπαρχουν προγραμματα να δειχνουν τη θερμοκρασια (και το SMART). Ειναι και για εμενα το πρωτο μου κουτι και βλεπω οτι ζεστενεται λιγο, οχι υπερβολικα πραγματα, αλλα μη εχοντας εμπειρια δεν εχω σημειο αναφορας για να κρινω καλυτερα αν αυτο σημαινει ζεστο ή ειναι μια χαρα.

Παντως απο reviews που εχω διαβασει στο νετ αξιολογειται ως πολυ καλο κουτι.

Δημοσ.
Ερώτηση: Αν η θήκη έχει και usb & firewire και συνδέσω ένα πσ με usb και ένα άλλο με firewire ταυτόχρονα βλέπουν και τα 2 το δίσκο;;

Οχι, δεν γίνεται αυτό που λες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οταν κλείνετε το πσ και ξεχάσετε το icy box αναμμένο ο δίσκος του συνεχίζει να δουλεύει;;

Δημοσ.
το οτι βουιζει μερικες φορες ξεχασατε να γραψετε. υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια παντως.

μπορείς να προτείνεις κάποιο;;

Δημοσ.

μου εχουνε δειξει καποια πολυ καλυτερα κομματια απλα δεν θυμαμαι εταιρια τωρα . θα ψαξω και θα σου απαντησω.το ειχε και στο πλαισιο παντως λιγο πιο ακριβο αλλα πολυ καλυτερο και με ψυξη οχι οτι αυτο τραβαει ζορι βεβεα αλλα κατσε να ερθει και το καλοκαιρι να το δουμε. ναι υπαρχουν και σε sata ολα αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...