therock Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Η κατασκευη ειναι απο αλουμινιο και διαθετει neon φωτισμο. Mono i ide ekdosi?I sata pou pira simera den fenete na exei neon!
Sanctu82 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 mpa den nomizo apla vgazei montela me neon kai xoris... esi mallon pires to anef
profitis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Σήμερα το τσίμπησα και εγώ. Το πήρα σε USB 2.0 . Υπάρχει μεγάλη διαφορά ταχύτητας σε σχέση με το firewire;
kinitos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 lipon pira ti thiki gia serial ata oraia ala exo dio erotisis an exi vali kanis anemistiraki kai pos kai ti kani to visma dipla sto kalodio pou pai sta ledakia ine tetrapino.logika tha einai gia tin ekdosi me neon etsi?
tatos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 paidia kseri kanis an ipostirizei megaloys skliroys???250 i 300GB ??? pola lene oti exoyn 48bit metafora dedomenon alla liga tin ipostirizoyn....
fonzi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ερώτηση: Αν η θήκη έχει και usb & firewire και συνδέσω ένα πσ με usb και ένα άλλο με firewire ταυτόχρονα βλέπουν και τα 2 το δίσκο;;
LordArthas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Αυτο εχω κι εγω. Το δυστυχημα με τους εξωτερικους δισκους ειναι δεν υπαρχουν προγραμματα να δειχνουν τη θερμοκρασια (και το SMART). Ειναι και για εμενα το πρωτο μου κουτι και βλεπω οτι ζεστενεται λιγο, οχι υπερβολικα πραγματα, αλλα μη εχοντας εμπειρια δεν εχω σημειο αναφορας για να κρινω καλυτερα αν αυτο σημαινει ζεστο ή ειναι μια χαρα. Παντως απο reviews που εχω διαβασει στο νετ αξιολογειται ως πολυ καλο κουτι.
Angeldust Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ερώτηση: Αν η θήκη έχει και usb & firewire και συνδέσω ένα πσ με usb και ένα άλλο με firewire ταυτόχρονα βλέπουν και τα 2 το δίσκο;; Οχι, δεν γίνεται αυτό που λες.
fonzi Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Οταν κλείνετε το πσ και ξεχάσετε το icy box αναμμένο ο δίσκος του συνεχίζει να δουλεύει;;
devil_will_cry Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 το οτι βουιζει μερικες φορες ξεχασατε να γραψετε. υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια παντως.
fonzi Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 το οτι βουιζει μερικες φορες ξεχασατε να γραψετε. υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια παντως. μπορείς να προτείνεις κάποιο;;
cool_myll Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=891 IDE/USB2 Egw exw 80ari panw kai enas filos mou 320gb. O matsoukas to exei pio fthina nomizw
devil_will_cry Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 μου εχουνε δειξει καποια πολυ καλυτερα κομματια απλα δεν θυμαμαι εταιρια τωρα . θα ψαξω και θα σου απαντησω.το ειχε και στο πλαισιο παντως λιγο πιο ακριβο αλλα πολυ καλυτερο και με ψυξη οχι οτι αυτο τραβαει ζορι βεβεα αλλα κατσε να ερθει και το καλοκαιρι να το δουμε. ναι υπαρχουν και σε sata ολα αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.