Προς το περιεχόμενο

Ok,Now a Tough One! Ξέρετε αυτή την ταινία???????

pantoleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντρέπομαι λίγο να περιγράψω αυτό που θυμάμαι απ'την ταινία....

Λοιπόοοον, ήταν μια φορά κι έναν καιρό μια ταινία....

Σοβαρά τώρα.Σας παραθέτω τα στοιχεία που θυμάμαι.(διόλου απίθανο να είναι ανακριβή).

1. Η ταινία πρεπει να είναι τρόμου με δαιμονικά/σατανιστικά στοιχεία.

2. Νομίζω οτι την πέτυχα λίγο μετά την αρχή.Δηλαδή δεν έπιασα τον τίτλο αλλιως δεν θα σας κούραζα τα μυαλουδάκια τώρα.Έτσι λοιπόν ...

3. ...Πιστεύω ότι αρχίζει με την εξής σκηνή(για την οποία και η ντροπή):

Μια ομάδα μπαίνει σε ένα ψιλοάδειο ξύλινο σπίτι όπου ένας υποτακτικός έχει δέσει/καρφώσει στο πάτωμα ένα κοριτσάκι(! -Επιτρεπεται να δείχνουν τέτοια???).

Ο αρχηγός διατάζει κι ένας σκύλος βιάζει το κοριτσάκι(!! -Πραγματικά κουφάθηκα.Γι'αυτό και ψάχνω να βρω την ταινία:για να εξακριβώσω αν όντως αληθεύει αυτό που είδαν τα ματάκια μου-γιατί ήταν κι αρκετά αργά).

Μετά σκοτώνουν το κοριτσάκι και κάνουν κάποια τελετή-δεν θυμαμαι τι γίνεται- και ο υποτακτικός που πρέπει να έχει φρικάρει αφήνεται στο δώματιο και οι ομάδα φεύγει....

Σορρυ αλλά μόνο αυτά θυμάμαι.Αν σας διαφώτισα διαφωτίστε με κι εσείς.

Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά.

Υ.Γ. Αφού έχω δει σχεδόν όλες τις ταινίες που πραγματικά με ενδιέφεραν (εκτός από τις σειρες αλλα που θα μου πανε κι αυτες.....) τώρα ψάχνω για extreme/camp/cult/b movies.

Ήδη μέχρι τώρα έχω βοηθηθεί 2 φορές από τα foroum που παρακολουθώ.Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω ευκαιρίας δοθήσεις.

Ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...