bigbrother Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Hi filoi mou, Gia arketo kairo agoraza ta diskakia RIDISC ta opoia eixan media code ID: MCCXXXXX (Mitsubishi ...). Me auta den eixa kanena apolutos problhma...H teleutaia 25-ada pou phra omos, an kai RIDISC (se suskeuasia akribos idia) exei media code CMC (Chinese...) Ta CMC apo oti eida se listing einai xalia poiothta kai apo thn allh opws eida kai apo prosopikh empeiria se verify tou DVD molis exei graftei petane merika errors (Malista gia auto psiliastika oti kati paizontan...Ta RIDISK panta eixan 100% verify ok...eno auta ta ridisk einai apateonistika me data error). Ti diadikasia akolou8eite eseis prokeimenou na MHN thn pathsete me to media ID? Agorazw ta DVD apo thessaloniki / Kamara sto steno ligo kato apo soutso. Exete kana site pou na exei updated lista me media ID kai quality? Tia guys! BB
ACP Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Κι εγώ αγόραζα TDK και μέχρι τώρα ήταν όλα γιαπωνέζικα ώσπου πήρα και μια παρτίδα από τις Ινδίες Δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις το media ID πριν την αγορά. Άλλωστε η συσκευασία είναι ίδια. Μάλλον θα το γυρίσω σε TAYIO YUNDEN αφού έχω διαβάσει τόσα καλά λογάκια...
polaki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Hi filoi mou' date=' Gia arketo kairo agoraza ta diskakia RIDISC ta opoia eixan media code ID: MCCXXXXX (Mitsubishi ...). Me auta den eixa kanena apolutos problhma...H teleutaia 25-ada pou phra omos, an kai RIDISC (se suskeuasia akribos idia) exei media code CMC (Chinese...) Ta CMC apo oti eida se listing einai xalia poiothta kai apo thn allh opws eida kai apo prosopikh empeiria se verify tou DVD molis exei graftei petane merika errors (Malista gia auto psiliastika oti kati paizontan...Ta RIDISK panta eixan 100% verify ok...eno auta ta ridisk einai apateonistika me data error). Ti diadikasia akolou8eite eseis prokeimenou na MHN thn pathsete me to media ID? Agorazw ta DVD apo thessaloniki / Kamara sto steno ligo kato apo soutso. Exete kana site pou na exei updated lista me media ID kai quality? Tia guys! BB[/quote'] Και εγω επερνα μονο δισκάκια RIDISK, επειδή ηταν RITEΚ.. Σε κάποια φαση πριν αρκετους μηνες επεσε στα χερια μου η παρτιδα που λες με τα CMC.. τα οποια και ειναι αισχρά, και σιγουρα δεν αξίζουν να λέγονται RIDISK τα δισκάκια που εχουν το συγκεκριμένο dye. Πηρα τηλεφωνο το μαγαζι που τα αγορασα, και μου ειπε οτι ισχύει κανονικα η αντικατασταση σε οποιο καει.. ομως εμενα δεν μου καηκαν παρα ελάχιστα... Οποτε με ποια λογικη να τα επιστρεψω? Πηρα λοιπον καινουρια με το παλιο καλο RITEK dye, και αφησα τα αλλα στην ακρη για καμια εγγραφη της πλάκας.. απο αυτες που ερχεται πχ φιλος σπιτι "γραψε μου κανα MP3" κλπ. Μετα απο λιγο καιρο που ψαχτηκα, ειδα οτι οι τιμες στα ΤΥ εχουν πεσει τρελα σε σχεση με αυτα που ηξερα εγω (ειχα μεινει στα 50 δισκάκια=75 ευρω που ειχα παρει πριν 1.5 χρονο) οποτε και κατέλειξα εκει.. Εχω γραψει τωρα 120 περιπου ΤΥ και ειμαι ΥΠΕΡικανοποιημένος.. Γενικα χαλαστηκα με το οτι μας κοροιδεψε ετσι η RIDISK, γιατι ναι μεν παραδεχτηκαν μετα οτι ηταν κατωτερης ποιοτητας αυτα, αλλα γιατι τα εβγαλες αρχης εξαρχης???? Ας πρόσεχες λοιπόν, εγω παντως και 5 φιλοι μου πλεον μονο ΤΥ.. και φαντάζομαι δεν ειμαστε οι μονοι.. ηδη εδω μεσα εχω δει ΠΟΛΛΑ παιδια να στρέφονται στα ΤΥ και να παρατανε την RIDISK... Ετσι ειναι αυτα, ρισκάρεις σαν εταιρεια να μειωσεις το κόστος σου, δεν την χαλασε τωρα που έχασε τοσους πελάτες... γιατι το κράξιμο το εφαγε σε παγκόσμια κλίμακα, οχι μονο απο μας...
dbDRAG Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Gia Asus 1608P kai Philips PBDV1628B ti gnwmi exete???Se sugrisi me nec 4550 kai pioneer 110D??? Apo nec 4550 i 3550??
Slammer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εδω ειναι μια καλή βάση δεδομένων που προσπαθεί να καταγράψει τα ID Codes από κάποια στοιχεία της συσκευασίας. Μπορει να σας φανεί χρησιμη. http://www.mediamatch.de/medien.php Πάντως καλύτερα να αγοράζετε μάρκες που δεν αγοράζουν από άλλους, όπως TY (Thats) Maxell κλπ
FISHERMAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Gia Asus 1608P kai Philips PBDV1628B ti gnwmi exete???Se sugrisi me nec 4550 kai pioneer 110D??? Apo nec 4550 i 3550?? Ααα καλό εεεε...και νόμιζα έφταιγε ο πυρετός! :-? Λάθος ποστ φίλε..ή μάλλον σωστό πόστ σε λάθος μέρος...
Kyro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 slammer kalo afto to site alla tipota se pio... agliko de sou vriskete; afta einai germanika!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.