Gary_Kokkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Gary_Kokkin' date=' το link που δίνεις ανεφέρεται στην samsung LE 27T51B, ενώ η προσφορά του mediamarkt είναι για την LE 27LT51. Δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχουν, μήπως η δεύτερη είναι κάποια "αντιγραφή" της πρώτης αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα? Ποιός ξέρει? Όμως, από ότι βλέπω σε προηγούμενο post εξαντλήθηκαν οι samsung της προσφοράς και δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι που την έχασα. Το μέλλον θα δείξει (αν την αγόρασε κανείς ας μας πει περισσότερα)...[/quote'] Η Samsung (και η LG) ανάλογα την χώρα που απευθύνονται έχουν διαφορετικούς κωδικούς ίδιων προιόντων,αρκετές φορές .-Αφορά περισσότερο εκδόσεις προιόντων με τροποποιημένα μενού ,στην κάθε τοπική γλώσσα, και σπάνια έχουν άλλες τεχνικές διαφορές. -Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημο site της Samsung στα Ελληνικά,να το τσεκάρουμε.-Πιθανόν όμως και το φυλλάδιο της Mediamarkt να έχει τυπογραφικό λάθος. -Αν την πήρε κανείς να μας πει ακριβώς το μοντέλο που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευής.
YiannisMn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Ειλικρινά απορώ γιατί ορισμένοι χαίρονται που ανοίγουν τέτοια πολυκαταστήματα. Τι ακριβώς προσφέρουν που θα βελτιώσουν την ζωή σας; Όλοι αυτοί οι πολυεθνικοί όμιλοι (και όχι μόνο) είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το ξεχείλωμα του ωράριου, την αλλοτρίωση και την αποχαύνωση μέσω του άκρατου καταναλωτισμού και την επερχόμενη λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές. Κάποιος έγραψε σε προηγούμενο post ότι η ουρά στα ταμεία έφτανε τα 30 μέτρα. Άντε και εις ανώτερα για να διασκεδάσουμε την μιζέρια μας!!! Και δίκιο έχεις, και "in-topic" σε βρίσκω! Δεν είναι κακό που και που να "βγαίνουμε λίγο απ' εξω απο τη λούμπα" και να τη φιλοσοφούμε έτσι όπως έχουμε όλοι πέσει μέσα όλοι μαζί. :grin: Από την άλλη μεριά, θα πάω κι εγώ σ αυτό το μαγαζί κάποια στιγμή να ρίξω μια ματιά. Ενδιαφέρουσες οι μαρτυρίες σας.
nmtray2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Γεια, ημουν Γερμανια και το MM αποφασισε να διαθεσει για μια μερα τα προιοντα του χωρις ΦΠΑ (-16%). Εγινε πανικος. Πηγα γιατι εψαχνα το sata dvd-r. Θελω να σταθω στην εξυπηρετηση των πωλητων εκει : Αν και στο καταστημα (2 οροφοι τεραστιοι) γινοταν πανικος, ειχα ενα πωλητη διπλα μου για κανα τεταρτο μεχρι να εξυπηρετηθω. Με σπασμενα γερμανικα, χωρις να ξερω τι ακριβως ψαχνω (απλα κατι ειχα ακουσει για sata dvd-r) μου εδειχνε ο πωλητης με τη σειρα τα dvd-r ανοιγοντας τα κουτια (και τελικα δεν το πηρα). Οταν τον ρωτησα και για ταινιες dvd, με πηγε στο αντιστοιχο παραρτημα και ειπε στον υπαλληλο οτι δεν γνωριζω γερμανικα. Γενικα δλδ απο εξυπηρετηση με σκλαβωσαν. Ελπιζω να γινεται το ιδιο και στο ελληνικο ΜΜ για να ανεβουν γενικα οι υπηρεσιες και στα αλλα αναλογα καταστηματα γιατι απο μερικα εχω κακιστες εμπειριες απο υπαλληλους που σε στραβοκοιταν αμα κανεις καμμια ερωτηση ψιλοασχετη.
YiannisMn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Και μένα μου μύρισε "βαριά προκατάληψη" στην άποψη που εξέφρασε ο/η infini. Σνιφ! Τέλος πάντων. Προχωράμε...
marios1957 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μην το γ@μ@τε,καλά το πηγαίνατε... Υ.Γ.Πολύ μας λείπει το "Μπλα-Μπλα"...
Giannnni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 snif snif, mou mirizei kaka agorakia pou einai ligo gay (xaroumena dhladh).
MasterX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Epeidi den prolavaino na diavaso oles tis selides.... mipos mporei na mou pei kapoios an exei akoma DVD me 9 Evra kai se poia diaefthinsi anoikse to katastima??
StavrosD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η διαφορά τιμής σε μία τηλεόραση (εκτός προϋπολογισμού μου ) Η Samsung 63" στο Mega Κοτσώβολος στο Mall έχει περίπου 16,700.00€ ενώ στο Media Market περίπου 11,000.00€ ή 12,000.00€ αν θυμάμαι καλά Σήμερα πήρα από το Multirama στο Mall ένα PS2 silver με extra χειριστήριο (2 σύνολο) και ένα παιχνίδι 129€ που είχε προσφορά. Οι υπάλληλοι στα ταμεία αργούν υπερβολικά, και χρειάστηκαν πάνω από 1 ώρα να εξυπηρετήσουν τα 5 άτομα που ήταν πριν από εμένα στην σειρά (οι άλλες σειρές ήταν πιο γρήγορες, αλλά αν πήγαινα εκεί θα αργούσαν και αυτές ώς γνωστόν σύμφωνα με τον Murfy.
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Γεια, ημουν Γερμανια και το MM αποφασισε να διαθεσει για μια μερα τα προιοντα του χωρις ΦΠΑ (-16%). Εγινε πανικος. Πηγα γιατι εψαχνα το sata dvd-r. Θελω να σταθω στην εξυπηρετηση των πωλητων εκει : Αν και στο καταστημα (2 οροφοι τεραστιοι) γινοταν πανικος, ειχα ενα πωλητη διπλα μου για κανα τεταρτο μεχρι να εξυπηρετηθω. .. καλα κ αυτο ειναι του αλλου ακρου απαιτησεις... δεν φτανει που ειχες εκπτωση 16% αλλα δεν ηξερες κ τι ηθελες και διαλεξες κ την μερα... προσωπικα μου φαινεται πολυ ηλιθιοι να καθονται κ να ασχολουνται τετοια μερα με καποιον που δεν ξερει τι θελει ενω θα υπηρχαν ανθρ.που θα περιμεναν καποιον για info...
eliask Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Epeidi den prolavaino na diavaso oles tis selides....mipos mporei na mou pei kapoios an exei akoma DVD me 9 Evra kai se poia diaefthinsi anoikse to katastima?? dvd me 9 euro telos .Aytes einai prosfores tis imeras kai synithos meta apo liges ores exafanizontai ..To katastima exei anoixei kifisias 49 an den kano lathos to noumero . opos katevaineis tin kifisias me kateythinsi gia athina meta to daxtylidi komvo me attiki odo .peripou 1 xiliometro meta .
dpolal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 καλα κ αυτο ειναι του αλλου ακρου απαιτησεις...δεν φτανει που ειχες εκπτωση 16% αλλα δεν ηξερες κ τι ηθελες και διαλεξες κ την μερα... προσωπικα μου φαινεται πολυ ηλιθιοι να καθονται κ να ασχολουνται τετοια μερα με καποιον που δεν ξερει τι θελει ενω θα υπηρχαν ανθρ.που θα περιμεναν καποιον για info... Στην Γερμανία/ Ολλανδία (που έχω πάει) αλλά και σε άλλες πολιτισμένες χώρες ο πωλητής κάθεται με ΕΝΑΝ πελάτη μόνο μέχρι αυτός να αποφασίσει να αγοράσει κάτι ή να φύγει. ΔΕΝ ασχολήται με τίποτα άλλο ο κόσμος να χαλάσει και ακόμα και αν ο πελάτης δεν ξέρει τί θελει. :? Έχω κάτσει και περίμενα 20 λεπτά στη Γερμανία μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος από μένα και να φύγει. Μετά ο πωλητής ασχολήθηκε μαζί μου για όσο διάστημα έκατσα εκεί. Στην Ολλανδία μόνο που δεν με πέταξαν έξω από μαγαζί όταν έκανα την λαλακία να διακόψω τον διάλογο του πωλητή/πελάτη για να ρωτήσω κάτι. :-x
manoula Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδη εξακολουθουν οι κουτοφραγκοι να ειναι πιο πολιτισμενοι απο τους Ελληνες, παρολο που οταν εμεις χτιζαμε παρθενωνες εκεινοι σκαρφαλωναν στα δεντρα? Απαραδεκτο snifsnifsnif κατι πρεπει να κανουμε τωρα που ειμαστε στην Ευρωπη, και ποτε δεν ειμαστε δλδ επι Χαριλαου Τρικουπη? Μηπως να σας θυμησω οτι ο επαναστατης του ζαμπον μαθητης απο την Κρητη,συμφωνησε απολυτα με τον Σημιτη οτι αυτη ειναι η Ελλαδα και εμεις ειμαστε Ελληνες? Οταν καταργησουμε την αρπαχτη, το ρουσφετι, το μπαχτσισι και τον ωχαδερφισμο, τοτε ισως αποκτησουμε συνειδηση και σωστου υπαλληλου και σοβαρου καταναλωτη. Μεχρι τοτε τα dvd player των 9Ε θα θεωρουνται εξ ισου συμφερουσα αγορα με το κινεζικο τζιπακι των 15.000 Ε. Γιατι τωρα προτιμαμε το φαινεσθαι απο το ειναι.
gregdais Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 re paidia piga extes to proi na to dw to magazaki.... mporw na pw ta eksis mono me sigouria. - : 1.ta proinota pliroforikis einai akriva. 2.ta mp3 players panakriva 3.ta analwsima metria ews akriva 4.to pio ftino divx/dvd player kostize 24euro,den lew, kali timi alla re nomizw kapoios milise gia ena me 8.6euro i kati tetoio to opoio itan aniparkto. genikws akriva ta kala proionta se afti tin katigoria. 5.tileoraseis kales (plasma,tft) akrives 6.stereofonika akriva + : 1. pikilia TERAS apo aksesouar kinitwn tilefwnwn kai pc 2. para poli kales times sta car stereo (pira ena mp3 player aftokinitou me 80euro kai exei kai ipodoxi stin prosopsi gia sd/mmc kai mia usb 2.0 gia na sindeis flasakia/hdd. to dokimasa arketa extes kai itan arketa kalo. marka kostakis.... alla exei ena xrono egiisi me epitopou antikatastasi) 3. pas efkola kai exei kalo parking (eftixw einai se simio pou mporeis efkola na mpeis apo tin kifisias apo opoiadipote plevra kai na pigaineis giati exei gefira konta pou se pernaei sxedon ap'eksw 4. tsampa topothetisi car stereo efoson ginei antikatastasi (dld na iparxei palio, oste na min xreiazetai full egatastasi me epipleon fises, kalodia ktl) me liga logia to magazi den me ksetrelane.an amfisvitite tis apopseis mou gia tis times mporw na milisw me paradeigmata. aaaaaaaaaa!! i eksipiretisi anikei kai afta sta - alla den tin vazw dioti kiriarxei se ola sxedon ta katastimata tis polis mas!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.