Προς το περιεχόμενο

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Mediamarkt...

DREAMWEB(R)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mia erwthsoula akoma: einai sthn anodo ths khfissias pros khfissia h' sthn ka8odo pros a8hna?

koitaw to xarth alla den polukatalabainw giati den ta gnwrizw ta merh toso kala!

ειναι στην καθοδο της κηφισιας για αθηνα στο υψος περιπου του οακα.

εχει δωρεαν παρκινγκ

αλλα εαν ειναι να παρεις την samsung 27` lcd tv που εχει προσφορα κοιτα στο απεναντι μαγαζι (νομιζω οτι την εχει 50 ευρω περιπου φθηνοτερα!!)

εγω περασα μια βολτα χθες απογευμα και γινοταν χαμος.......

Δημοσ.
den paw gia thn samsung' date='

paw mpas kai brw tpt fthno kai aksiologo,

kana polumhxanhma pou xreiazomai kai kana asurmato thlefwno psaxnw perissotero.

Eyxaristw gia tis plhrofories[/quote']

χ8ες ειχε το hp 1510 me 69 eyrw!!!!(πολυμηχανημα)

και ενα ασυρματο σιεμενς απλο ,με αναγνωριση 30 ευρω!!

εγω πηρα ενα usb bluetooth gia to φορητο με 9,90 ευρω!

Δημοσ.

παιδιά η εταιρεία αυτή είναι γερμανική και εδώ στη γερμανία υπάρχουνε αντίστοιχες τρελές τιμές σε πολλά είδη!αξίζει και με το παραπάνω....τρέχτε να προλάβετε....

Δημοσ.

* AKOUSTE SKHNIKO * ** PROSOXH NA MH TALAIPWREISTE **

Xthes pou hmoun sta mediamark, ena filaraki phre 1 slr nikon f75 gia 260 eurw, ok??

gyrizoume spiti pou lete, thn anoigoume, K HTAN XWRIS ton fako ( 28/100 ) pou thn edeixnan sthn vitrina!! oute o pwlhths tou eipe oti den exei fako mesa, oute egrafe pouthena sta rafia pou htan h mhxanh, oute sto kouti ths mhxanhs, ENW sthn vitrina thn edeixnan me ton fako k eixe tin timh akrivws apo katw!

Paei pou lete shmera k tou lene :

"Syggnwmh kyria tade gia thn olh talaipwria, o fakos eprepe na einai mazi me thn mhxanh, perimente ligo sas ton fernoume amesws "

perimenei 1,5 wra pou lete, pouthena fakos ! paei tous rwtaei k tou lene, irthan telika fakoi alla einai mauroi ( enw h mhxanh einai ashmi ). Re paidia tous leei, perimenw tosh wra k tha mou dwsete mauro?? dwste mou ton ashmi pou einai sth vitrina na teleiwnoume tote! "ok, miso leptaki mono "

perimenei pali kamposh wra k erxontai telika k tou lene " TELIKA KANAME LATHOS O FAKOS EINAI EXTRA 150 EURW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

E, ta pairnei sto kranio o anthrwpos k tous leei "me douleuete re???" k kati alla psila loipon k zhtaei ta lefta tou pisw...me ta polla tou kovoun 1 apodeiksh k phgainei k pairnei pisw ta lefta tou...afou tou vghke to ladi ta katafere!!...

Prosekste loipon mh pathete to idio, eidika me prosfores !!!!

k Shmera sto "the Mall", paraligo na pathw k egw 1 allo koufo. Eixe o kotsovolos kati dvd epitrapezia 25 eurw... matsui... tespa, lew de variesai as to parw... to pairnw k opws phgaina pros to tamio, ti koitaw ??! elege sto pisw meros me pio mikra grammata OTI TO SCART DE PERILAMVANETAI !! e, skeftomai, entaksei mwre, fthno tha nai to scart, kana 5ari eurw tha xei. Paw na parw scart, 16 eurw to pio fthno !! e, NA PA NA GA....... lew..mas douleuoun k apo panw !!

Pethana sta gelia vevaia meta, alla tespa :)

Gi'auto prosoxh ti pairnete, ti perilamvanetai sto paketo klp, giati tha travologieste k tha tsantizeste/agxwneste adika k as exete APOLYTO dikio :)

Y.G Etsi gia thn istoria pantws..to sygkekrimeno filaraki vrhke shmera apo filo tou thn idia akrivws mhxanh olokainouria sto kouti ths + tripoda + fako = 250 eurw !!! :D :D :D

O filos tou eixe parei thn mhxanh prin 2 mhnes k thn eixe se axrhstia giati tou kanan dwro 1 kaliteri :D :D na trelainesai etsi???? :):)

Δημοσ.
e' date=' skeftomai, entaksei mwre, fthno tha nai to scart, kana 5ari eurw tha xei. Paw na parw scart, 16 eurw to pio fthno !! e, NA PA NA GA....... lew..mas douleuoun k apo panw !!

[/quote']

Για scart καλώδιο μιλάς; Από μαγαζάκια με ηλεκτρολογικά είδη, 2-3 ευρώ κάνουν. Ένα toshiba dvd player που είχα αγοράσει πριν κάνα δυο χρόνια (κάνα 100άρι ευρώ τότε), πάλι δεν είχε scart μέσα.

Δημοσ.

Σχετικά με τη TV samsung LE 27LT51 που έχει προσφορά, ψάχνω να βρώ στο google κάποια πληροφορία αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο τύπο.

Κοιτάζω σήμερα σε άλλο κατάστημα, το οποίο είχε παρόμοιες samsung (άλλα όχι την ίδια) αρκετά πιο ακριβές, ρωτάω τον υπάλληλο "ξέρετε η τάδε samsung στο mediamarkt είναι σε χαμηλή τιμή, τι γίνεται?" και μου απαντά ότι "η συγκεκριμένη tv δεν φτιάχνεται από τη samsung αλλά από άλλη εταιρεία και έδωσε τα δικαιώματα η samsung να μπει η φίρμα της και γι'αυτό είναι φθηνή!!!".

Τι γίνεται ? Ξέρει κανείς τη συγκεκριμένη tv ? Τι να πιστέψεις πια ? Θα με ενδιέφερε να πάρω tv (και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα) αλλά με προβλημάτισαν όλα αυτά.

Δημοσ.
Σχετικά με τη TV samsung LE 27LT51 που έχει προσφορά' date=' ψάχνω να βρώ στο google κάποια πληροφορία αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο τύπο.

Κοιτάζω σήμερα σε άλλο κατάστημα, το οποίο είχε παρόμοιες samsung (άλλα όχι την ίδια) αρκετά πιο ακριβές, ρωτάω τον υπάλληλο "ξέρετε η τάδε samsung στο mediamarkt είναι σε χαμηλή τιμή, τι γίνεται?" και μου απαντά ότι "η συγκεκριμένη tv δεν φτιάχνεται από τη samsung αλλά από άλλη εταιρεία και έδωσε τα δικαιώματα η samsung να μπει η φίρμα της και γι'αυτό είναι φθηνή!!!".

Τι γίνεται ? Ξέρει κανείς τη συγκεκριμένη tv ? Τι να πιστέψεις πια ? Θα με ενδιέφερε να πάρω tv (και δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα) αλλά με προβλημάτισαν όλα αυτά.[/quote']

Καλα θα κανουν να μας προβληματισουν ολους μας. Και κυριως για το SERVICE των συσκευων που πουλανε. Γι ρωτηστε να σας πουνε αν εχουν εγγυηση αντιπροσωπιας;

"ποιος Θανάσης ε; "

Οταν τα μισα ειναι "μαρκα μ' εκαψες" που εκτος του οτι θα ειναι ξεφτυλα ποιοτητας και ζητημα αν θα παιζει ενα χρονο μετα (φυσικα μολις ληξει η εγγυηση) οι "επωνυμες" φιρμες θα ειναι σα κι αυτες που ειπε ο φιλος παραπανω. Samsung κουτι εξω και fou-man-tsou ηλεκτρονικα μεσα.

Γι' αυτο αν ψωνισετε ψαξτε συγκεκριμενα μοντελα και ρωτηστε για εγγυηση αντιπροσωπιας. Γιατι εχουμε καει απο κατι τετοιες σουπερ προσφορες απο carefour κτλ

Δημοσ.

Πήγα σήμερα, αλλα άδικα....

Οι τιμές των κανονικών προιόντων μου φάνηκαν οχι οι καλύτερες δυνατές, και τα προιόντα προσφορών είχαν εξαντληθεί.... ούτε samsung, ούτε bluetuth.......

Γενικώς δεν μου φάνηκε σαν κάτι τόσο διαφορετικό, δεν νομιζω ότι θα ξαναπάω μια και μου είναι δύσκολο λόγω απόστασης.....

Δημοσ.

Πηγα και γω σημερα να ριξω μια ματια, οντως εχει καλες τιμες, μου την εσπασε που δεν εχει ατοκες δοσεις και βρηκα κανα δυο λαθακια σε configuration σε notebook αλλα εμεινα γενικως ευχριστιμενως απο την ποικιλια και την βοηθεια του προσωπικου.

Παντως εμεινα με την εντυπωση οτι εχει ποικιλια και καλες τιμες , οχι στα παντα αλλα σε αρκετα.

Θελει πολυ ψαξιμο και σημερα Σαββατο γινοταν της ποπης ,θα παω καθημερινη και θα σας πω !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...