theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ναι ρε παιδιά που είναι αυτό το θαυματουργό κατάστημα? Θέλω να δω απο κοντά αυτές τις παλαβές τιμές!
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 mallon otan edina thn apanthsh esy diabazes to thread?
sa1901 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Πιστεύετε ότι τέτοιες τιμές θα έχει πάντα; Ή είναι λόγω των εγκαινίων; Δυστυχως δεν θα μπορέσω να πάω αυτές τις πρώτες μέρες
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Οι τιμές αυτές όντως ισχύουν φτάνει να τα πετύχετε τη στιγμή που τα φέρνουν γιατί εξαφανίζονται σε 1-2 ώρες. Αν αξίζουν είναι άλλο θέμα βέβαια. Πάντως ο ανταγωνισμός ξεκίνησε από τη πρώτη ημέρα. Στη πρώτη σελίδα του φυλλαδίου υπάρχει σχεδόν σε όλη τη σελίδα η προσφορά μιας τηλεόρασης 29' LCD της Samsung με ?649 και μόλις βγείς από το κατάστημα υπάρχει απέναντι η Ηλεκτρονική που έχει βγάλει ένα τεράστιο πανό με την ίδια οθόνη και τιμή ....... ?599 Εντύπωση μου έκαναν τα μηνύματα που υπάρχουν στο κατάστημα του στύλ "Αγόρασε το"' date=' "Είναι σωστή η τιμή" και άλλα στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος πάντα. Το κορυφαίο πάντως είναι το παρακάτω Συμφωνώ με όσα "γραφικά" έγιναν και περιγράφεις. Αρκεί να λειτουργήσει σωστά ο υγιείς ανταγωνισμός,και όχι με εξαπάτιση μέσω διαφήμισης για τεχνητές ανάγκες με γνώμονα μόνο την καλυτερη τιμή, καλύπτοντας αδυναμίες τόσο προσφοράς σωστών προιόντων,όσο και διαθεσιμότητας, δηλ. σε δουλειά να βρισκόμαστε να "ψάχνουμε" συνέχεια και ν'ασχολούμαστε μ'αυτούς..... Hδη και ο Κοτσώβολος μοίραζε από το πρωί στο μετρό φυλλάδια με προσφορές που αν βρούμε αλλού φθηνότερα,μας επιστρέφει την διαφορά κλπ Την δική μου άποψη και εντυπώσεις,τις έγραψα στο άλλο thread : http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=957058&postcount=55
chill Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 9 ευρώ dvd player??? Μήπως είναι ωρολογιακή κινέζικη βόμβα με ημερομηνία λήξης ενός μήνα???
manosone Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Τι ειπε ο ψιλος για τον HP?69?????????Mα καλα.Που σκ@τ@ των βρηκανε?Εχω φυγει εννοειται ετσι.Παω να δω τι πεζει και ενα ειναι τσιπμαω και κατι.
eliask Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 to dvd player me to 9 euro pados xtes to apogeyma kata tis 6 den ypirxe pouthena .kai stin erotisi an tha xanaferoun apadisi den pira ( ayto moy ekane ligo kaki entyposi ) Profanos einai prosfora tis imeras .As perimenoume kai tin simerini mera The mallAthens anoigei kai prepei na perimenoume apadisi apo tous ypoloipous ! ara kalyteres meres gia mas
vision Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Αυτό θα πει ξεπούλημα σαβούρας... και τα κορόϊδα τρέχουν...(αν νομίζουν οτι αγοράζουν ποιότητα έτσι μη παρεξηγηθούμε). dvd player με 9? και τv με 18?. Δεν τρώω 2-3 γύρους καλύτερα. Καλύτερα να πονέσει το στομάχι μου παρά να ...τυφλωθώ...
r3b Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 δηλαδή , αν πληρώσεις ?90 και ?180 αυτό σημαίνει οτι θα είναι πιο ποοιοτικά και δεν θα τυφλωθείς;
vision Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 δηλαδή , αν πληρώσεις ?90 και ?180 αυτό σημαίνει οτι θα είναι πιο ποοιοτικά και δεν θα τυφλωθείς; Φίλε μου αν θέλεις ποιότητα κάνεις έρευνα αγοράς. Συνήθως τη βρίσκεις (την ποιότητα) αν ψάξεις, αλλά κάποιες 10άδες ευρώ παραπάνω. Συμβαίνει σε όλα τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά είδη. Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ποιότητα με εικόνας με 9?. Βάζω στοίχημα οτι δε θα είναι καν κινέζικα. Δώσε το dvd σε κάποιο περιοδικό του χώρου να του κάνει test με άλλα (των 90-150-250 ?) αν είσαι δύσπιστος. Να μου πεις ποιοτικά σουβλάκια με 9? να σου πω ναι. Ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις".
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κάτι επώνυμο κάποιας λογικου value for money, έχει και υποστήριξη και προδιαγραφές χαρακτηριστικών και ασφαλείας. Το θέμα είναι να κάνει κανείς έρευνα αγοράς να δεί το ίδιο προιόν πχ των 90ε, που μπορείς να το βρείς φθηνότερα,και όχι να υποκαταστήσεις την ανάγκη σου με κάτι αμφίβολο.
vision Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κάτι επώνυμο κάποιας λογικου value for money' date=' έχει και υποστήριξη και προδιαγραφές χαρακτηριστικών και ασφαλείας. Το θέμα είναι να κάνει κανείς έρευνα αγοράς να δεί το ίδιο προιόν πχ των 90ε, που μπορείς να το βρείς φθηνότερα,και όχι να υποκαταστήσεις την ανάγκη σου με κάτι αμφίβολο.[/quote'] Με έπιασες...
random Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Να μαθουμε ποτε ξαναφέρνει τα 9άρια ντιβιντί και να στηθώ απο τις 5 το πρωί. Να τα πάρω κατευθειαν μαζι με το κοντέινερ απο την αποθήκη. θα τα βγάλω με 20 στη λαϊκή της γειτονιάς. που να τρέχετε σε Μαρούσι, κίνηση, πάρκινγκ, ουρά.. εδώ το ζεστό divx! τσάμπα λέω...
vision Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Τα κινέζικα έχουν γύρω στα 30?. Απορώ ποιος τα φτιάχνει αυτά...
georgeadams Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Σαν αυτά των 30 ευρώ των κινέζων είναι κι αυτά. Απλώς, από τα συγκεκριμένα δεν βγάζει κέρδος το Mediamarkt (το αντίθετο μάλιστα). Αλλά τα έχει για κράχτη. Γι' αυτό που του κάνουμε κι εμείς εδώ πέρα: τζάμπα διαφήμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.