Προς το περιεχόμενο

Ki allos gia laptop!

kyuss80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw file mou edw kai ena xrono exw to AMILO 1425 kai se diabebaiw oti enw mexri prin apo liges meres hmoun me ta full Sony twra to skeftomai giati se 4(diaforetikous) upologistes pou etuxe na kanw mia antigrafh apo USB 2.0 ston HDD ta mhxanakia kollhsan apisteuta(to arxeio htan peripou 700MB) alla ston Amilo phge sfaira... :razz:

Δημοσ.
Δεν είναι υδρόψυξη αυτό που βλέπεις απλά μοιάζει έτσι επειδή έχει χάλκινους σωλήνες για μεταφορά θερμότητας. Πάντως ούτε εγώ αντιμετοπίζω σοβαρά προβλήματα ψύξης.

Χθες ένας συνάδελφος πήρε το Toshiba m70-159. Ωραίο μηχάνημα και στιβαρό αλλά δεν τρέχει καθόλου ρε γμτ! Και ψηνόμουν να αλλάξω το 1630 που έχω με το Μ60-159 αλλά μου είπαν ότι χάνει σε επιδόσεις σε σχέση με το Amilo...

Είμαι και εγώ προβληματισμένος...

Μηννννννννν μου λες τέτοια...!!!

Κι εγώ ήμουνα έτοιμος για το Toshiba Μ170-160 αλλά τώρα...

Δημοσ.
Δεν είναι υδρόψυξη αυτό που βλέπεις απλά μοιάζει έτσι επειδή έχει χάλκινους σωλήνες για μεταφορά θερμότητας. Πάντως ούτε εγώ αντιμετοπίζω σοβαρά προβλήματα ψύξης.

Χθες ένας συνάδελφος πήρε το Toshiba m70-159. Ωραίο μηχάνημα και στιβαρό αλλά δεν τρέχει καθόλου ρε γμτ! Και ψηνόμουν να αλλάξω το 1630 που έχω με το Μ60-159 αλλά μου είπαν ότι χάνει σε επιδόσεις σε σχέση με το Amilo...

Είμαι και εγώ προβληματισμένος...

exei duo solinakia kai to ena paei ston epexergasti kai to allo paei stin karta grafikwn....kai einai sigoura idrocixto......100&.egw me to 1667 eimai polu euxaristimenos.des to prwta kai pes mou to exw dei kai sou to lew

Δημοσ.
Μηννννννννν μου λες τέτοια...!!!

Κι εγώ ήμουνα έτοιμος για το Toshiba Μ170-160 αλλά τώρα...

Κοίτα εγώ δουλεύω εφαρμογές Cad-Cam και εκεί το 3438 κολώνει λίγο παρόλο που είναι centrino 2.0 με 6800/256 ενώ το 1630 με ati 9700/128 kai amd 3700+ δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Καλά τα centrino αλλά δεν είναι για τέτοιες εφαρμογές.

Για τι το θές; Αν δεν είναι απαιτητικές εφαρμογές πάρτο είναι πολύ όμορφο και στιβαρό αν το θες για 3d και games αστο καλύτερα πάρε κάνα amd...

Δημοσ.
Loipon proteinete...

budget ws 1400 euros

512 i mipws 1024MB RAM?

128MB VGA

Oxi acer....Oxi vaio

15' date='4'' o8oni

Thanks in advance[/quote']

Να πάρεις αυτό!! Το είδα στην comdex και είναι απίστευτο μηχάνημα. Η οθόνη του είναι ίδια με των vaio και τρέχει σφαίρα. Και 2 χρόνια εγγύηση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...telika pira to Amilo 1667 G2...prwtes entypeseis poly kales kai elpizw na parameinoun etsi.

Nomizw pws ta xaraktiristika tou einai poly kala...kai 8a me bgaloun asproproswpo gia arketa xronia- dedomenou malista oti o processor einai AMD Turion 64 bit

...poly cool feature to xeiristirio gia ta multimedia (movies, music, pics, etc.) mporeis na to xeiristeis ws multimedia center...

8elw na syndesw me ixeia 5.1...i karta ypostirizei kati tetoio?

Δημοσ.

To pira apo 8essaloniki....Infosystems stin Martiou....to exei omws etoimoparadoto kai i zero1....i timi kai sta 2 einai 1350 euros.....

Genika pantws yparxei dykolia...logw epoxis Xristougennwn, logw "Diktyw8eite" kai fysika logw mixanimatos....poly kalo paketo se poly kali timi

Δημοσ.

Φίλε kyuss80, καλοδούλευτο το νέο laptop. Tι διάρκεια μπαταρίας για σερφάρισμα στο διαδίκτυο και για DVD viewing έχεις (αν το δοκίμασες);Το συγκεκριμένο είναι best value for money, αν έχει και αυτονομία στο internet surfing πάνω από 3,5 ώρες μάλλον θα το χτυπήσω.

Και κάτι άλλο. Ο δίσκος είναι 5400rpm ή 4200; Το μηχάνημα ζεσταίνεται αρκετά;

thx και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. (Υπάρχει και το σχετικό θέμα εδώ.)

Δημοσ.

File gtok... dwse mou ligo xrono na to bgalw symperasmata kai 8a se enimerwsw

- Xontrika ypologizw 2,5- 3 wres autonomias gia auti ti xrisi

- Gia to disko 8a to koitaxw

- Apo 8ermokrasies ws twra tipote idiaitero, alla kalo einai na to dw kai se pio apaititiki xrisi

Δημοσ.

@kyuss80, σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Φαντάζομαι πως με 2-3 ώρες gaming το laptop δεν έχει πρόβλημα με αυτόματο κλείσιμο λόγω υπερθέμανσης, ε;

Δημοσ.
@kyuss80' date=' σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Φαντάζομαι πως με 2-3 ώρες gaming το laptop δεν έχει πρόβλημα με αυτόματο κλείσιμο λόγω υπερθέμανσης, ε;[/quote']

Δεν έχω ακούσει για κανένα Amilo μέχρι σήμερα να περνά το όριο για να κλείσει... να σκεφτείς ότι με 15 εφαρμογές και επεξεργασία video να τρέχει, μου έχει πάει μέχρι και 50 με όριο 55 αλλά έβγαλα τον 4200άρη σκληρό και έβαλα έναν 5400άρη Toshiba, ο οποίος έχει 16ΜΒ cache και είναι πιο γρήγορος αλλά ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία, απροβλημάτιστα όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...