Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζιο DVD Recorder στο Carrefour με 139 Euro

Johndos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Βρήκα το παρακάτω user review για το toshiba:

User Ratings

Image Quality 9/10

Sound Quality 9/10

Features 7/10

Ease of Use 8/10

Value for money 10/10

Overall rating 9/10

Recommended Yes

Good Points

records DVD-RAM (DVD VR),DVD-R/-RW, PAL progressive scan, divx play support with subtitles, and central european characters

plays DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/-RW, VCD 2.0, SVCD, mp3, JPEG, DTS digital out (coax/SPDIF), front DV-IN.

Very clear and smooth video play, 2 x SCART 1 in and 1 out, without noise (video/audio).

DVD-RAM forward quick play, is smooth in comparison e.g. JVC DRM10 (where it is OK), but here better. Time recording present.

Bad Points

Time Shift function not present!!! I assumed it would be there.

DVD-R with divx files and subtitles played without problem, only quick forward/backward is not smooth, like I have had in other brands.

General Comments

Fancy combination of DVD-RAM, DVD recorder and divx CD/DVD player, with subtitle support (srt, sub, smi, etc) and foreign language support.

Όπως φαίνεται, δυστυχώς, γράφει μόνο σε DVD-R/RW κι όχι DVD+R/RW. Το καλό όμως είναι ότι υποστηρίζει και DVD-RAM! Επίσης δε γνωρίζουμε αν υποστηρίζονται ελληνικοί χαρακτήρες στους υπότιτλους ή αν υποστηρίζονται xsubs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες αν και το έχω ματαξαναπει έχω αγοράσει ένα GO WELL (GO SHELL) divx player το Σεπτέμβριο απο Μαρινόπουλο με 39 Ευρά αν θυμάμαι καλά και παίζει απο τη μάνα του Greek Subs (srt κ.λ.π) και γενικά παίζει τα πάντα οπότε ίσως να μην είναι και πολύ χάλια το recorder αν και το Toshiba για 20 ευρώ διαφορά νομίζω λέει περισσότερο και πιθανόν να το χτυπήσω γιατί έχω βαρεθεί να περιμένω να πάνε 200 ευρώ αυτά με το σκληρό δίσκο.

Σημερα Δευτερα δεν υπηρχε τιποτα απο αυτα στο Carrefour....(Αλιμου)

Που τα διαβασατε αυτα.????

:shock:

Σε ένα διαφημιστικό έντυπο που μοίρασαν στα σπίτια.

Εγω πήγα χτες στο Ρεντη κατά 8 το βράδυ να το πάρω υπήρχε ταμπελίτσα στο ράφι αλλά είχε εξαντληθεί.Ρώτησα ένα τύπο εκεί και μου είπε οτι πιθανόν να ξαναφέρουν την Παρασκευή και όχι σίγουρα.

Πιθανότατα υπάρχει στό υποκατάστημα κοντά στο mediamarkt για ευνόητους λόγους.

Τελικα σημερα το απογευμα αγορασα απο Carrefour....(Αλιμου)..το Contel...

Τιμη 97 ευρω....εχω και αλλο ενα στα 139 ευρω πριν απο κανα μηνα...

Εμαι πολυ ευχαριστημενος απο το τις εγγραφες του και το Tuner του...

:mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Apo to manual tou Toshiba leei oti ypostirizei smi, str, sub, psb, txt, ass. To exw dokimasei me str k paizeoun kanonika sta ellinika (mata apo epilogi ellinikwn xaraktirwn sto menou). Apla egw exw k polla divx xwris kapoious apo tous parapanw ypotitlous dystixws.

Dokimasa k na grapsw se 2 wres mode k einai tzami. Stis 4 wres mode sto pc gainete h xamiloteri poiotita. Stin TV den fenete, alla ta xrwmata einai ligo skotina (apla xanoun tin xroia pou exei to 2wro).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...