Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζιο DVD Recorder στο Carrefour με 139 Euro

Johndos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα μωρε, γνωστο το προβλημα, παμε και βαζουμε progressive σε interlaced TV τα ορνια μπας και δουμε καλυτερα! :lol: Ελα ομως που αυτο ειναι μονο για ...ψηφιδωτη TV (που λεει κι ο Μαριος)! :)

Την πρωτη φορα που το δοκιμασα σε player ειχα το manual μπροστα για να κανω reset settings, κι εμαθα καλου κακου τυφλα τη διαδικασια! :)

Και αυτοι στο service στο παιξανε και τσατισμενοι? Που πατησανε ενα κουμπι κι εφτιαξε?? Θα σε χρεωσουν λεει αν ξαναπας ε?

ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, τοσο βαριουνται τη ζωη τους? Λες και μας κανουν χαρη οι κοπριτες...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποριες για το μηχανακι:

1) 5.1 εξοδους ηχου ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει, σωστα? Αρα θελει και decoder για πολυκαναλο ηχο...

2) Τον ηχο τον ρυθμιζεις απο το TV control?

3) Τι τσιπακι εχει? Μηπως mediatek? (αμφιβαλλω).

4) Με fast forward/rewind σε DVD, mpeg, divx πως τα παει? Καλο ή σπαστικο?

5) Πληροφοριες επι της οθονης? Ενα manual βρε αδερφε, καπου! :)

Δημοσ.
Αποριες για το μηχανακι:

1) 5.1 εξοδους ηχου ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει' date=' σωστα? Αρα θελει και decoder για πολυκαναλο ηχο...

2) Τον ηχο τον ρυθμιζεις απο το TV control?

3) Τι τσιπακι εχει? Μηπως mediatek? (αμφιβαλλω).

4) Με fast forward/rewind σε DVD, mpeg, divx πως τα παει? Καλο ή σπαστικο?

5) Πληροφοριες επι της οθονης? Ενα manual βρε αδερφε, καπου! :)[/quote']

εδώ http://www.conteldigital.com/downloads/DVR200--IM-GR.pdf θα βρείς το manual το οποίο θα απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις σου.

Τώρα για το fast forward γενικά είναι πολύ γρήγορο. Στα divx δεν είναι και τόσο καλό όμως.

Δημοσ.
Παιδια και μια αφελης ερωτηση:

Συνδεεται με βιντεο αναλογικο για να μετατρεψουμε παλιες βιντεοκασσετες σε dvd?

xalara ki aneta :)

Δημοσ.

Είμαι υποχρεωμένος -από συνείδηση- να αναφέρω ότι και μετά απ' το service παροσυσιάζει προβλήματα.Δηλ,ενώ η εγγραφή είναι άμεμπτη,η αναπαραγωγή των divx (κυριολεκτικά divx,φτιαγμένα με avi2sub για ενσωμάτωση υποτίτλων) κάποιες στιγμές,ενώ ακούγεται ο ήχος,η οθόνη της TV μπλεδίζει (blue screen!) και πρέπει να πατήσω το βελάκι του play για να επανέλθει.Είπαμε,ο ήχος υπάρχει,το counter μετράει,απλά χάνεται η εικόνα.

Δεν υπάρχει χρονικό η άλλο σημείο,ούτε κάποια περιοδικότητα,οπότε δεν μπορώ να δω αν φταίει που ζεσταίνεται η φταίνε τα δισκάκια (μαϊμου_tayo-yuden μπλε) η ο Κρόνος που μπαίνει κόντρα στο Μινώταυρο (η τελος πάντων πως τα λένε για τα ζώδια...).

Κάποια στιγμή,άμα διαπιστώσω (έχω δύο χρόνια μπροστά μου γι αυτή τη διαπίστωση) τι ακριβώς φταίει και αν φταίει το γραφτήρι,θα το πάω για service ξανά.

Δημοσ.

το δικο μου χάνει την ώρα.το εχω ρυθμισει πανω απο 10000.... φορεσ και του αρέσει να γυρνάει στο 31-12-05 και η ωρα μια με δυο ώρες μπρος ή πίσω.αναλογα με τα κέφια. επίσης όταν γράφει μερικές φορες ανάβει το χεράκι κατω δεξια με το χ( χωρις να πατήσω κάτι) ή όταν παίζει μερικές φορες λεεί οτι πρέπει να σταματισω το play back για να γραψω ή κατι τέτοιο. υποψιάζομαι μαλ@#@$ια του τηλεκοντρόλ ή απλά είναι για πέταμα ολόκληρο?

Δημοσ.

Λοιπόν,η βάζουμε ανεμιστήρα να το φυσάει και απομακρύνουμε οτιδήποτε το εμποδίζει να αερίζεται,η τρυπάμε το κουτί να παίρνει αέρα,η πετάμε το καπάκι,η δεν ξέρω και γω τι θα του κάνουμε.

Ζεσταίνεται και -μάλλον- αυτό φταίει.Σκ@τ@ σχεδίαση.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάτι ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ φτηνό και ανώνυμο σχεδόν πάντα είναι και φτηνιάρικο...

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα έπρεπε να πας και να σε κ@#πιάσουν εταιρίες τύπου sony , philips κτλ , αλλά νομίζω ότι με λίγες δεκάδες euro παραπάνω θα μπορούσες να πάρεις ένα πολύ καλύτερο dvd recorder. Και λέγοντας "πολύ καλύτερο" εννοώ περισσοτερο την ποιότητα στη σχεδίαση και στα υλικά κατασκευής και όχι τόσο σε δυνατότητες.

Νομίζω ότι σε όλα όσα αγοράζουμε (τουλάχιστον σε συσκευές που θα μας συντροφευουν για αρκετό καιρό) θα πρέπει να κρατάμε καποιο μέτρο και να μην πηγαίνουμε στα άκρα. Ούτε προς τα πάνω (πληρώνω "όνομα" σε πολλαπλάσια τιμή) αλλά ουτε και προς τα κάτω ψάχνωντας και αγοράζοντας ότι φτηνότερο υπάρχει. Βέβαια με την οικονομική ανέχεια που έχουμε οι περισσότεροι είναι δύσκολο να μην κυνηγάς το ποιο φτηνό-φτηνιάρικο.Πάντως ένα "σκαλί" πάνω από το απολύτως φτηνότερο νομίζω ότι σου εξασφαλίζει αναλογικά πολύ καλύτερη αξιοπιστία.

Δημοσ.

Από την Δευτέρα, το Carrefour θα έχει ένα recorder Gowell DVR200 στα 97? και ένα Toshiba στα 119? (το μοντέλο είναι το D-R255). Έχετε ακούσει τίποτε γιά αυτό; Μοιάζει πολύ καλή προσφορά (αν υπάρχει στοκ), αφού το pixmania το έχει 170?.

Δημοσ.
Gowell DVR200

Gowell όπως λέμε καλοτάξιδο ε; χεχεχε

Τι άλλο θ'ακούσουμε; Θα μας τρελάνουν αυτοι ...Do they go well?

Από το όνομα του μοντέλου πάντως "μυρίζει" contel.

Δημοσ.
-']Gowell όπως λέμε καλοτάξιδο ε; χεχεχε

Τι άλλο θ'ακούσουμε; Θα μας τρελάνουν αυτοι ...Do they go well?

Από το όνομα του μοντέλου πάντως "μυρίζει" contel.

Αρκει να μην είναι "farewell"!!!! :razz: :razz: :razz:

Εγώ πάντως το μόνο recorder της Gowell που βρήκα στην ιστοσελίδα της είναι το RWD-G501. Μάλιστα το αναφέρει ως "DivX Recorder". Λέτε να γράφει απευθείας σε DivX;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...