Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζιο DVD Recorder στο Carrefour με 139 Euro

Johndos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Το πήρα.Στα 99 γιούργια.

Με 99 γιουργια τι περιμενες να παρεις ????

Εγω που το πληρρωσα 139 θα πρεπει να πηρα καλυτερο πραμα..

Φαντάζομαι αστειάκι είναι αυτό...

αλλιώς το μόνο που εχω να πω ειναι LOL!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πήρα απ' το service σήμερα.Όπως μου είπαν,δεν είχε πάθει τπτ αλλά το αποσυντόνισα απ' το ...πληκτρολόγιο και την επόμενη φορά θα με χρεώσουν.Ναι,θα μου κάνουν μήνυση (= όλοι ξέρουμε τι θα μου κάνουν,ας μην το χυδαιοποιήσω),προσπαθώντας να καλύψουν το πως είναι δυνατόν να χαλάσουν οι ρυθμίσεις απ' το τηλεχειριστήριο και να μην επανέρχονται...

Για δυό χρόνια,αν ξαναπάθει κάτι,θα αγαπιώμαστε each_other,έχω απέραντη υπομονή,50hp (στις 10.500 σ.α.λ.) στη δεξιά χούφτα μου (που κατά το απογ κάθε μέρα με τρώει...) και πολλά χλμ τελική.

Ξέχωρα από μλκίες,αν κρατήσει,το μηχάνημα δεν παίζεται.Η ποιότητα της εγγραφής του δεν συγκρίνεται με καμία κάρτα σύλληψης,ούτε και με παιχνίδι πολλών codecs,ακόμη και σε εγγραφή από αναλογική T.V.,χώρια το γεγονός που παίζει divx (με xsub/avisub,οπότε ΔΕΝ χρειαζόμαστε αλλαγή f/w για Ελληνικούς υπότιτλους) χωρίς σπασίματα κίνησης κλπ,με άριστη απόδοση (πάντα εξαρτάται και από την πηγή).

μαριε τι font χρησιμοποιεις για τους ελληνικους υποτιτλους γιατι εγω οσους δοκιμασα με divx/xvid τους εβγαζε "αλαμπουρνεζικα" (ενοχλητικο και το μαυρο πλαισο στους υποτιτλους).

συμφωνω με την ποιοτητα εγγραφης, αλλα εχω μια ενσταση. σε γρηγορες σκηνες πχ ποδοσφαιρικο αγωνα, βαζοντας EP, αυτο που ειδα δεν ηταν και οτι καλυτερο. σε νορμαλ ταινιες ομως ειναι οκ. μιλαμε παντα για EP.

Δεν παίρνει Ελληνικά μέσω srt,απλά την έψαξα,postάρησα εμπειρίες και ο Θεός(=trustfm) απλούστευσε για μας τις διαδικασίες στο να δούμε Ελληνικά χωρίς re-encoding.

http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126994 εδώ λέει πως και τι,τρία click(μαζί με την αλλαγή μεγέθους της γραμματοσειράς) και ισάριθμα min είναι...

Για μένα (και την κυρούλα μου,που της αρέσουν οι παλιές ταινίες και που δεν υπάρχουν σε dvd),είναι υπερ-ικανοποιητική η ποιότητα εγγραφής.Κατά δε τις μεταμεσονύχτιες ώρες (που προβάλλεται η πλειονότητά τους),με ελάχιστες διαφημίσεις,είναι πανεύκολο να τις βγάλουμε,στο δε κανάλι της "Βουλής"(πιστέψτε με,βάζει διαμαντάκια_ταινίες) καθόλου!!!Άσε που εκπέμπεται και ψηφιδωτά (!),fta.

Tώρα,στα δικά μας χρόνια,δεν είχαμε 50fps,οπότε δεν είχε συνηθίσει το μάτι μας και δεν μας λείπει...(μιλάω για τις γρήγορες σκηνές...).

Το πήρα απ' το service σήμερα.Όπως μου είπαν' date='δεν είχε πάθει τπτ αλλά το αποσυντόνισα απ' το ...πληκτρολόγιο και την επόμενη φορά θα με χρεώσουν.Ναι,θα μου κάνουν μήνυση (= όλοι ξέρουμε τι θα μου κάνουν,ας μην το χυδαιοποιήσω),προσπαθώντας να καλύψουν το πως είναι δυνατόν να χαλάσουν οι ρυθμίσεις απ' το τηλεχειριστήριο και να μην επανέρχονται...

Για δυό χρόνια,αν ξαναπάθει κάτι,θα αγαπιώμαστε each_other,έχω απέραντη υπομονή,50hp (στις 10.500 σ.α.λ.) στη δεξιά χούφτα μου (που κατά το απογ κάθε μέρα με τρώει...) και πολλά χλμ τελική.

Ξέχωρα από μλκίες,αν κρατήσει,το μηχάνημα δεν παίζεται.Η ποιότητα της εγγραφής του δεν συγκρίνεται με καμία κάρτα σύλληψης,ούτε και με παιχνίδι πολλών codecs,ακόμη και σε εγγραφή από αναλογική T.V.,χώρια το γεγονός που παίζει divx (με xsub/avisub,οπότε ΔΕΝ χρειαζόμαστε αλλαγή f/w για Ελληνικούς υπότιτλους) χωρίς σπασίματα κίνησης κλπ,με άριστη απόδοση (πάντα εξαρτάται και από την πηγή).[/quote']

Μηπως τελικα ειχες παθει αυτο που σου ειχα πει πιο πανω???Εχει ενα ηλιθιο κουμπι που αμα το πατησεις δεν εχει εκονα αλλα μονο ηχο...

Και απο usb που του βαζω mp3 παιζει μια χαρα.

οταν λεω γρηγορες σκηνες (βλεπε ποδοσφαιρικο αγωνα), στην αναπαραγωγη το pixelιασμα ειναι σε μερικες φασεις εντονο που δε διακρινεις τους παιχτες. (παντα με το EP) αντιστοιχα κατι ταινιες που εγραψα το βραδυ μεσω προγραμματισμου και τις ειδα την αλλη μερα δεν καταλαβαινεις καθολου pixeliασμα. εξακολουθει να παραμενει κατα τη γνωμη μου μια πολυ καλη αγορα. :)

Μηπως τελικα ειχες παθει αυτο που σου ειχα πει πιο πανω???Εχει ενα ηλιθιο κουμπι που αμα το πατησεις δεν εχει εκονα αλλα μονο ηχο...

Και απο usb που του βαζω mp3 παιζει μια χαρα.

Ναι,έτσι μου είπαν.Μένει τώρα να βρω που είναι αυτό το κουμπί και να του βάλω συλοτέϊπ από πάνω...

Ναι,έτσι μου είπαν.Μένει τώρα να βρω που είναι αυτό το κουμπί και να του βάλω συλοτέϊπ από πάνω...

είναι αυτό δίπλα από το subtitle. γράφει I/P. σε παιρνάει από interlace σε Progressive scan. το δεύτερο όμως δεν δίνει εικόνα. Την πρώτη μέρα που το πήραμε,το έψαχνε η αρραβωνιαστικιά μου και ήθελε να δει πως είναι με progressive. αποτέλεσμα να μη βλέπεις τίποτα, πήρε το manual και στα τυφλά ξαναάλλαξε τις ρυθμίσεις μετά διαπίστωσε οτι υπάρχει και κουμπάκι. Γι' αυτό σου έλεγα πιο πάνω.

είναι αυτό δίπλα από το subtitle. γράφει I/P. σε παιρνάει από interlace σε Progressive scan. το δεύτερο όμως δεν δίνει εικόνα. Την πρώτη μέρα που το πήραμε,το έψαχνε η αρραβωνιαστικιά μου και ήθελε να δει πως είναι με progressive. αποτέλεσμα να μη βλέπεις τίποτα, πήρε το manual και στα τυφλά ξαναάλλαξε τις ρυθμίσεις μετά διαπίστωσε οτι υπάρχει και κουμπάκι. Γι' αυτό σου έλεγα πιο πάνω.

===Thnkz.===

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...