Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζιο DVD Recorder στο Carrefour με 139 Euro

Johndos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι,υπάρχει ακόμη και το πουλάνε στο Μαρούσι,δίπλα στο καινούργιο MediaMarkt,κάθε συνειρμός με την "ανταγωνιστικότητα-λόγω-περιοχής" έχει βάση.Πχ,στους Αμπελόκηπους υπάρχει ένα δείγμα με το ταμπελάκι των 139 και οι υπάλληλοι αναφέρουν έλλειψη,προς τιμήν τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με το GVG. Στο Carrefour του Ρέντη υπάρχει μόνο σαν δείγμα (στα 45?) εδώ και μήνες, ενώ πριν μερικές μέρες κάποιος έγραψε ότι αγόρασε 2 από το Μαρούσι.

Δημοσ.
....Α και κάτι άλλο. Να ξέρετε πως ότι και να συνδέσετε στη USB να είναι φορμαρισμένο σε FAT 32[/b'] και όχι σε NTFS γιατί δεν πρόκειται να το δει...

'Φχαριστώ καρντάση,μόλις φορμάρω (άμα αδειάσουν...) κανα δίσκο,θα το ξαναδώ.

Δημοσ.

τελικα το πηρα και εγω σημερα. (ας ειναι καλα ο μαριος-τρια καρφουρ γυρισα μεχρι να βρω τα 99 :) )

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι παιδαριώδες, επανεγγράψιμα dvd γράφει;

συμφωνα με τα specifications, ναι αλλα +RW. δεν το εχω δοκιμασει ομως.

αν και δεν ειναι αμεσα σχετικη με το τοπικ, πως συνδεουμε dvdrecorder (το συγκεκριμενο), tv και αποκωδικοποητη ωστε να δουλευουν ολα, και να μπορεις να γραφεις τα συνδρομητικα σε dvd? το manual με ψιλο-μπερδεψε.

Δημοσ.
αν και δεν ειναι αμεσα σχετικη με το τοπικ, πως συνδεουμε dvdrecorder (το συγκεκριμενο), tv και αποκωδικοποητη ωστε να δουλευουν ολα, και να μπορεις να γραφεις τα συνδρομητικα σε dvd? το manual με ψιλο-μπερδεψε.

Decrypter output -> Recorder input

Recorder output -> TV input

Το τσίμπησα κι εγώ σήμερα το DVR200 (όχι το DVR-2000) από Carrefour. Δυστυχώς εδώ στα Γιάννενα το μοναδικό κατάστημα το είχε στα ?139. Πάντως μετά από κάποια τεστ που του έκανα, δε μετάνιωσα για κανένα από τα ??? που έσταξα. Έχει τέλεια ποιότητα εγγραφής DVD και τέλεια ποιότητα αναπαραγωγής, τόσο σε DVD όσο και σε DivX/XviD. Δυστυχώς οι υπότιτλοι δεν υποστηρίζουν (για την ώρα) ελληνικά, εμφανίζονται σε μαύρο φόντο και ψιλομπερδεύονται όταν υπάρχουν 3 γραμμές ή/και μεγάλου μήκους γραμμές. Και ένα δεύτερο άσχημο είναι το ότι το TV tuner δεν έχει και πολύ μεγάλη ευαισθησία. Πάντως για ?139 δεν είναι καθόλου άσχημο DVD-Recorder, με υποστήριξη DivX/Xvid και πολλαπλές εισόδους (DV, USB, SVHS/RCA, AV, SCART).

Δημοσ.

ευχαριστω. οταν λες οτι δεν εχει μεγαλη ευαισθησια τι εννοεις? σε εμενα κανοντας ενα scan βρηκε ολα τα καναλια με αριστη ποιοτητα.

Δημοσ.

ειναι ολο θεμα κεραιας. Εαν η περιοχη δεν εχει καλο σημα ισως πρεπει να βαλεις εξωτερικη κεραια.Συγριτικα με τα tuner των αλλων συσκευν η ευαισθησια του ειναι εφαμιλη των μεγαλων τηλεορασεων. Εγω με μια απλη κεραια στο υπογειο πιανω τα παντα.Προσοχη ομως ισως η κεραια που εχετε να μην δινει τοσο καθαρο σημα τελικα και να κανει παρεμβολες.Εγω αυτο το προβλημα ειχα αλλαξα κεραια και λυθηκε.

Εχω δοκιμασει ψηφιακη καμερα hp στο usb του και δουλεψε κανονικοτατα.Εαν ειχε την δυνατοτητα να επιλεγεις προορισμο εγγραφης θα ηταν και γαμω τα μηχανηματα.Εννοω πχ να μπορουσε να γραψει σε usb σκληρο. Απο οτι βλεπω ομως τον προορισμο εγγραφης τον εχουν κληδωμενο στο εσωτερικο dvdr του.

Δημοσ.

Με την ίδια εσωτερική κεραία, παρατήρησα ότι, σε αντίθεση με την τηλεόρασή μου (μια Conti 14"), κάποια κανάλια δεν τα βρίσκει. Βέβαια το σήμα που έχω στο δωμάτιό μου δεν είναι και τόσο καλό.

Τέλος πάντων. Η συσκευή αυτη είναι μια άριστη αγορά. Και έχει και 2 χρόνια εγγύηση! Μένει μόνο να βρούμε και firmware με ελληνικούς υπότιτλους.

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι οι 14" εχουν πιο ευαισθητο tuner απο οτι οι μεγαλυτερες.ισως καποια καναλια πρεπει να τα ωαξεις και manualy

Δημοσ.
εχω την εντυπωση οτι οι 14" εχουν πιο ευαισθητο tuner απο οτι οι μεγαλυτερες....

Όχι,απλά επειδή η λεπτομέρεια(χιόνια,είδωλα κλπ) συμπτύσεται,αν βλέπεις από απόσταση,δεν ξεχωρίζεις...

Στις μεγαλύτερες οθόνες είναι και μεγαλύτερα τα "σφάλματα".

Ναι,όχι μόνο γράφει επανεγγράψιμα +RW,αλλά επιβάλλεται να γράφουμε σ' αυτά,γιατί όσο και να έχουν φτηνύνει τα dvdιά,εικοσιπέντε λεπτά είναι ογδοντακάτι παλαιοδραχμές.Αλλά και στη περίπτωση που θέλουμε την ταινία για αρχείο,πάλι σε +RW θα γραφτεί,για να βγάλουμε πρώτα τις διαφημίσεις και τα προσεχώς και μετά το γράφουμε σε απλό +R...

Δημοσ.

Na rwthsw ki egw kati..

Tha mporw na grafw kateutheian apo allo dvd player mia tainia? profanws an ginetai tha meiwnetai kai h poiothta tou dvd afou ta kena pou agorazoume exoyn xwritikothta 4.7gb

Δημοσ.

an kapios to vriskei tora me 100 euro as to pei na pame oloi ekei(gia athina milame)

allios peite mou na pao kai ego ston alimo na to paro pou to exei 139...

pedia grigora opios to dei as to pei giati den tha to prolavoume...

Δημοσ.
Na rwthsw ki egw kati..

Tha mporw na grafw kateutheian apo allo dvd player mia tainia? profanws an ginetai tha meiwnetai kai h poiothta tou dvd afou ta kena pou agorazoume exoyn xwritikothta 4.7gb

Αφού συνδέσεις την έξοδο του άλλου DVD στην είσοδο του DVD-Rec μπορείς άνετα να γράψεις μια ταινία, αρκεί να μην υπάρχει κλείδωμα macrovision. Η ποιότητα φυσικά και μειώνεται. Αναγκαστικά θα το γράψεις σε SP quality των 2 ωρών και με στερεοφωνικό ήχο, αφού δεν υπάρχει είσοδος 5.1!

Δημοσ.
Na rwthsw ki egw kati..

h poly apla to kaneis ena dvd copy sto pc kai ka8arises :)

..kanenas apo 8essalonikh entwmetaksy??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...