Johndos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Η μάρκα είναι άγνωστη (by Carrefour) και αυτά που μπόρεσα να δω είτε από κοντά, είτε ξεφυλλίζοντας το manual του είναι ότι παίζει DivX, έχει Firewire είσοδο για σύνδεση με ψηφιακή βιντεοκάμερα και 4 ποιότητες εγγραφής, δηλαδή σε ενα 4.7 DVD+R(W) γράφει είτε 1 ώρα, είτε 2 ώρες είτε 4 κλπ με ποιότητα εικόνας αντιστρόφως ανάλογη με τη διάρκεια εγγραφής. Πέραν των άλλων, διαθέτει και εξόδους component (συνιστωσών). Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είδα μια είσοδο USB (γιατί άραγε; ), στο μπροστινό μέρος του, δίπλα στη firewire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Λέω να το χτυπήσω,άμα πληρωθώ,θα postάρω αν το αγοράσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Eχμ, σορρυ για το οφτοπικ αλλα εχω μια ερωτηση . Μαριε1957 ποσα ντιβιντι εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Πασχαλίτσα,τέτοιες ερωτήσεις μόνο prive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 telika to agorase kaneis?to pira egw me 99 eurw alla exei provlhma to tuner tou.mallon 8a to paw pisw.pantos an douleue to tuner tou kala 8a htan kai gamw ta mhxanhmatakia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Τσαμπα το κατηγορησα. Ειχε προβλημα η κεραια μου. Δεν ξερω αν ειναι ολα τα home dvd-dvr ετσι αλλα αυτο οποια στιγμη και αν πατησεις record αρχιζει και γραφει αμεσα (αναλογα τι θες π.χ. overwrite). Φτιαχνει και μενου και παιζει ανετα σε αλλα dvd players. Παιζει και divx αλλα χωρις υποτιτλους. Δεν εχω χρονο να γραψω αλλα.Αν θελετε κατι ρωτηστε μου. Παντως το μηχανημα ειναι εξαιρετικο. edit: η usb θυρα ειναι για playback απο usb stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 epese sta 100e? psaxe sto inet gia firmware mias k pezei divx gia na pezei k ellhnikous subs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 problhma exw genika me ta subs. den poluasxolh8hka mias kai eixa problhma me thn keraia kai nomiza oti eftaige to tuner. 8a to 3anakoita3w shmera kai 8a epanel8w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Πήγε και πήρε η κυρούλα μου χτες άλλο αντί αυτού και σήμερα θα το πάω πίσω να πάρω αυτό το φτηνιάρικο.Ας ελπίσουμε ότι το απόγ θα postάρω εντυπώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Πήγε και πήρε η κυρούλα μου χτες :smile: Θα πάω και εγώ σήμερα να δω τι παίζει... Ερωτήσεις τι μάρκα είναι το recorder και ξέρετε αν είναι multi region? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ναι μωρέ πατρίδα (απτν Άρτ ίμι) ,"για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά,γι αυτές δουλεύουμε γι αυτές ιδροκοπάμε κι αν είναι όλες όπως λεν χωρίς καρδιά,εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε...)",κάθε Τρίτη μεσάνυχτα η Ερτ βάζει μαργαριτάρια του (νέου) Ελληνικού σινεμά.Μέχρι τώρα τη βόλευα κάνοντας τράκα σε φίλους η φτιάχνοντας τις κασέτες απ' το video,dvd.Είναι χρονοβόρα και η διαδικασία και η βόλτα και είπα να το πάρω το στανταλόνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Όποιος αδειάζει ας πάει μια βόλτα απο mediamarkt αλλά ας μην κρατάει πολλά λεφτα μαζί του γιατι καταστράφηκε. Άντί να πάρετε αυτό του Carrefour έχει LiteOn με 119 και LG με 139(πολύ καλό το έχει φίλος).Επίσης με 299 LG με 80GB σκληρό (ξέρω οτι μιλάμε για άλλα λεφτά αλλά και άλλη φάση ο σκληρός). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--b}{d-- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Το κομμάτι λέγεται Contel Dvr-2000, ελπίζω κάποιος να ρίξει φως στο θέμα (ελληνικοί) υπότιτλοι, γιατί αν έχει πέσει όντως στα 99ε ψιλοαξίζει. @ripper386 αυτά που αναφέρεις ξέρεις αν παίζουν subs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 εδω για περισσοτερο info http://www.conteldigital.com/dvdrec/dvr2000.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Το πήρα.Στα 99 γιούργια.ΔΕΝ παίζει Ελληνικά srtιά,Ζαβ ακούς;Ακόμα τραβιέμαι με το sorting των καναλιών. Θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.