nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εννοείς μέχρι το τέλος του 2005 θα έχουν κυκλοφορήσει κάπου 30 παιχνίδια. Το άρθρο που είδα έλεγε για 2006 αλλά μάλλον ήταν λάθος. Γιατί σε άλλα news sites, οι περισσότεροι αναλυτές όντως μιλάνε για 25 με 40 παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2005, όπως είπες. O Peter Moore (Xbox corporate vice president of worldwide marketing and publishing) δήλωσε μεταξύ άλλων: "We're still tracking 24 to 40 Xbox 360 games for release before the end of the calendar year". Αλλού αναφέρεται ότι: "Eighteen games arrived Nov. 22, with Microsoft promising more than 25 by year's end. Microsoft's games will cost about $50; games from third-party developers will cost about $60". Οι αριθμοί όμως είναι εκτιμήσεις και τίποτα παραπάνω, ποιος ξέρει τι θα γίνει τελικά. Π.χ. στο http://news.com.com/Xbox+360+to+hit+shelves+before+Thanksgiving/2100-1043_3-5865786.html αναφέρεται ότι "Indeed, Olhava estimates that the new Xbox will far outsell the PlayStation 3 and Revolution next year. She forecast that by the end of 2006, the Xbox 360 will have sold 12.3 million units worldwide, while Sony will have moved just 3.9 million PlayStation 3s and Nintendo just 2.7 million Revolutions." Να το δω και να μην το πιστέψω! (και φυσικά θέλω να το δω, είμαι τρελός XBOXάκιας).
epote Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 "Indeed, Olhava estimates that the new Xbox will far outsell the PlayStation 3 and Revolution next year. She forecast that by the end of 2006, the Xbox 360 will have sold 12.3 million units worldwide, while Sony will have moved just 3.9 million PlayStation 3s and Nintendo just 2.7 million Revolutions." βασικα...αν αυτο *Δεν* γινει η ms θα πρεπει να λουκετωσει το μαγαζι μονιμα και να αυτοκτονησει ο billys για το χειροτερα σχεδιασμενο σχεδιο EVER. το 360 στο τελος του 2006 θα εχει 14 μηνες στην αγορα, ενω το ps3 θα εχει στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ 6 μηνες στην ιαπωνικη, 4 στην αμερικανικη και 2-3 στην ευρωπαικη. Αυτο στην ιδανικη περιπτοση που θα βγει μαιο-ιουνιο στην ιαπωνια. Οι πρωτοι δυο μηνες φευγουν "Ετσι" γιατι παντα υπαρχουν προβληματα παρωχης (βλεπε χβοχ τωρα) αν με ολες αυτες τις συνθηκες το 360 *δεν* εχει πουλησει τελικα περισοτερα κοματια απο το Ps3 ε...ελεος ακομα και το DC πουλησε περισοτερο απο το ps2 το πρωτο χρονο
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Θα δούμε, θα δούμε. Εγώ είμαι σίγουρος ότι το 360 δεν θα πουλήσει καθόλου στην Ανατολή, γιατί εκεί είναι άρρωστοι με το PS και στον υπόλοιπο κόσμο δεν νομίζω να στραφούν πολλοί PS2 users προς το ΧΒΟΧ, περίεργο θα μου φανεί. Δεν με νοιάζει αν το 360 τελικά δεν ξεπεράσει το PS3 σε πωλήσεις, μου αρκεί να πουλήσει αρκετά ώστε να βγει μεγαλύτερη ποικιλία σε παιχνίδια σε σχέση με το ΧΒΟΧ 1. Και κυρίως (θα το ξαναπω) να τσιπάρεται κι από δω κι από κει και με διπλοτριπλο-τσιπ! Αλλιώς...bye bye.
gk1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγώ είμαι σίγουρος ότι το 360 δεν θα πουλήσει καθόλου στην Ανατολή, γιατί εκεί είναι άρρωστοι με το PS και στον υπόλοιπο κόσμο δεν νομίζω να στραφούν πολλοί PS2 users προς το ΧΒΟΧ, περίεργο θα μου φανεί. se ayto den exeis adiko! thimaste tp xbox pizza????? ala tpt min exeis sygoyro, o "pelatis" apofasizi kai exei panta dikio! den apofasizoyme emeis gia toys ypolipoys!!!! ektos kai an eise o karamanlis!?
nk_surfer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 to 360 einai ena poli kalo mixanima. alla proswpika nomizw oti sa dinami einai katwtero apto pc mou akoma. xaxaxaxaxaxa !!! Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα !!! Το "ακόμα" μου άρεσε !! Ε άντε όταν βγει το ΧΒΟΧ 3, μπορεί και να σε πλησιάσει, όχι απειλήσει, απλά πλησιάσει.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
xrest Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 nk surfer?proswpika pisteuw oti an oi programmatistes katsoun k deiksoun ti dinami enos pc pou mexri k scazi diskous exei panw tou se raid 0 tote oi nees konsoles den tha exoun polla perissotera na deiksoun.fantasou na xreisimopoieisoun to 100% enos sistimatos dual core me sli.e re gelia pou tha pesoun.pigaine sto http://www.megagames.com na diabaseis gia tous cpus tou 360 k cell
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ΕΛΕΟΣ ακομη δε βγηκε και αρχισαν τα ηλιθια bugs http://www.theinquirer.net/?article=27930
xrest Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 pote to pc de deixnei tin alithini dinami tou giati de prolabainei logw ekselikseis.alla k pali simfwnw mauta pou les,alla egw de blepw kammia ma kammia diafora.afou einai pantodinamo(k einai)tha prepe na ipirxe diafora.egw de pisteuw oti tha dw diafora.6 mines douleia einai na kseperastoun.k basika auto einai apta pleonektimata tis konsolas.alla bre file k pali mi sigrineis to xbox1 me ena tote pc.to top pc tis epoxis de basizotan se celeron...
ababapanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 egw tha kanw mia apli skepsi... as ipothesoume oti ta prwta pehnidia auta diladi pou idame stin ekthesi ine ta hirotera pou mporei na vgalei to 360 apo kathe apopsi... mias kai oi programatistes den ehoun piasei akoma oute to 50% (as poume ena tiheo noumero) twn dinatotitwn tis konsolas... an lipon auta ipothesoume oti ine oti hirotero mporoume na doume sto 360 tote ta pragmata gia to melon ine polu kala!!! evlepa to COD2, to PGR3,to condemned klp kai skeftomoun oti me 300 euro mporei na pezei kapios games akoma kalitera kai apo oti tha ta epeze se ena panakrivo pc me ton tahitero epexergasti kai tin teleftea karta grafikwn sinolikou kostous 2000 euro. skeftite twra otan tha arhisoun na vgenoun games pou tha ekmetalevonte sto eparko tis dinatoties tis konsolas.
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Από το στόμα σου και στου...xbox-scene το αυτί!
nk_surfer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 egw tha kanw mia apli skepsi... as ipothesoume oti ta prwta pehnidia auta diladi pou idame stin ekthesi ine ta hirotera pou mporei na vgalei to 360 apo kathe apopsi... mias kai oi programatistes den ehoun piasei akoma oute to 50% (as poume ena tiheo noumero) twn dinatotitwn tis konsolas... an lipon auta ipothesoume oti ine oti hirotero mporoume na doume sto 360 tote ta pragmata gia to melon ine polu kala!!! evlepa to COD2' date=' to PGR3,to condemned klp kai skeftomoun oti me 300 euro mporei na pezei kapios games akoma kalitera kai apo oti tha ta epeze se ena panakrivo pc me ton tahitero epexergasti kai tin teleftea karta grafikwn sinolikou kostous 2000 euro. skeftite twra otan tha arhisoun na vgenoun games pou tha ekmetalevonte sto eparko tis dinatoties tis konsolas.[/quote'] Α μπράβο...Ακριβώς έτσι όπως τα λες...Ζωντανά παραδείγματα υπάρχουν, θυμηθείτε τα πρώτα παιχνίδια του XBOX και τα τωρινά, απλά καμία σχέση....
BlizardBill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μπα... αυτό έγινε με το Ps2 κυρίως ,που ακόμα συνεχίζει να βελτιώνετε θεαματικά. Τα halo wreckless DOA κλπ ήταν πολύ καλά αν και στην αρχή, ενώ το PGR1 έτρεχε στα διπλάσια fps από το PGR2 ... δεν ξεπεράστηκαν αμέσως . Θα δούμε βελτίωση, αλλά όχι και θαύματα νομίζω, αν κρίνουμε από το xbox1.
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά δεν νομίζω ότι τα γραφικά των παιχνιδιών που πρωτοβγήκαν σε ΧΒΟΧ 1 είχαν μεγάλη σχέση με αυτά που κυκλοφόρησαν 1-2 χρόνια αργότερα. Υπήρξε σαφής βελτίωση. Εγώ θυμάμαι ότι από άποψη γραφικών το Halo δεν είχε καμία σχέση με το Riddick. Το Rallisport Challenge δεν είχε καμία σχέση με το Forza Motorsport. To DOA3 αλλά και το DOA Xtreme Beach Voleyball είχαν φοβερά γραφικά αλλά δεν ήταν Ninja Gaiden. Το PGR 1 ήταν πιο γρήγορο από το 2, αλλά το 2 είχε -λίγο- καλύτερα γραφικά και FSAA. Ακόμα και τα γραφικά των McRae εξελίχθηκαν σιγά σιγά. Δε λέω ότι έγιναν κοσμογονικές αλλαγές, αλλά εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν σαν μεγάλη βελτίωση. Είναι και υποκειμενικό το θέμα, συνάρτηση και του τι περιμένει κανείς από την κονσόλα. Χωρίς να έχω δει live τα γραφικά του 360 και λογικά σκεπτόμενος, πιστεύω ότι με τον καιρό θα δούμε πολύ καλύτερα γραφικά. Πρώτον γιατί...χειρότερα να γίνουν αποκλείεται, δεύτερον γιατί θα μάθουν να εκμεταλλεύονται καλύτερα το hardware του 360 και τρίτον γιατί οι μηχανές γραφικών, ούτως ή άλλως, με τον καιρό εξελίσσονται και δίνουν καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα αν η βελτίωση είναι της "τάξης" του 20% ή του 50% ή του 80% είναι μάλλον υποκειμενικό. Όσο για τα προβλήματα με το overheating crash, ήταν αναμενόμενα. Υπό την έννοια ότι όλο και κάποιο κουσούρι θα έβγαζαν οι πρώτες παρτίδες. Θυμηθείτε πόσες versions βγήκαν στο ΧΒΟΧ 1. Είναι οι παιδικές ασθένειες που ανέφεραν πολύ σωστά οι φίλοι insomniacs πιο πριν. Δεν υπάρχει (πολύπλοκη) συσκευή που να μην τις έχει. Νομίζω η ποιότητα κατασκευής οποιουδήποτε hardware πουλάει η Microsoft είναι -συνήθως- παράδειγμα προς μίμηση. Είχα πει και αλλού ότι π.χ. τα μαμήσια "S" joypads του ΧΒΟΧ είναι πάρα πολύ καλή κατασκευή, ούτε τα Logitech συγκρίνονται μαζί τους ούτε κανένα άλλο. Από την άλλη βέβαια θυμάστε τι είχε γίνει με τα 14 εκατομμύρια power cables που αναγκάστηκε να αποσύρει η Microsoft...σιγά σιγά θα εξαλείψουν οι παιδικές ασθένειες. ΥΓ.:Μόνο μην αρχίσουμε να λέμε "το XBOX βελτιώθηκε εκεί πιο πολύ από το PS2, ενώ το PS2 είναι ανώτερο εκεί κλπκλπ"...θα καταλήξουμε σαν Ολυμπιακούς - Παναθηναϊκούς, που ώρες ώρες ασχολούνται πιο πολύ με τα "κατορθώματα" του άλλου παρά με τα δικά τους. Το μόνο που δεν χρειάζεται το thread είναι να αρχίσουν τα οπαδικά "Δεν αλλάζω το PS με τίποτα" ή "To 360 μαμεί το PS3" κλπ. :|
gerokost Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως για ένα πράγμα χαίρομαι. Είναι καλό για την Sony να ξέρει ότι θα έχει ανταγωνιστή που θα παίζει σε χαμηλή τιμή, γιατί και η ίδια θα αναγκαστεί να σκεφτεί το κόστος της κονσόλας της.Οπότε ελπίζω σε ένα PS3 με αρκετά καλή και ανταγωνιστική τιμή. Με τίποτα δεν θα αντάλλαζα πάντως ακόμα και το PS2 μου με XBOX360.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 gerokost kaneis den tha sto antallaze etsi kai allios!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.