Προς το περιεχόμενο

Πρωτη επαφη με το XBOX 360 !!!

dsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:D:D:D:D:D:D:D gia to nba exeis apolito dikeo!!!!! egw ksenerosa me ta pixel toy kameo!!!!:(

egw poy ithela na parw olokliro to stan kai na fygw?:D

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to 360 einai ena poli kalo mixanima.k thaxei poli kala paixnidia.alla proswpika nomizw oti sa dinami einai katwtero apto pc mou akoma.anaferw quake 4..http://www.gamespot.com.k call of duty 2.

egw epeidei eimai k parormitikos tipos to xw proparageilei gia tin paraskeui.de blepw xasimo xrimatwn,stin oli ipothesi.meta sira to ps3.gia mena to kiriws piato erxetai me to ps3.pantws k oi 3 maxites thanai iperoxoi.thelw na dw silent hill 5...an einai etsi to alone in the dark sto silent tha prepei na paizeis panw stin toualeta gia na feugi kateuthian...

Δημοσ.
Σκεφτείτε ότι η Microsoft έχει υπολογίσει ότι μέχρι το τέλος του 2006 θα κυκλοφορούν στο ΧΒΟΧ360 κάπου 30 παιχνίδια (το πολύ).

Εννοείς μέχρι το τέλος του 2005 θα έχουν κυκλοφορήσει κάπου 30 παιχνίδια. :)

Δημοσ.

den exeis kai adiko, alla toylaxiston egyne!

egw den thimame na eixe synbi kati tetio (anixto pros to kino thelw na pw) stis prohgoymenes genies, ektos kai an den eixa pah! egw twra teliono ta video tis ekthesis! ena olokliro brady efaga!

Δημοσ.

Πάντως αυτές οι φωτογραφίες του Kameo δεν φαίνεται να έχουν και τόσο σχέση με το τελικό παιχνίδι σε ποιότητα.

Είχα ξαναποστάρει κάτι φωτογραφίες του από προτζέκτορα με 90 ίντσες εικόνα και δεν μου δίνουν την εντύπωση ότι έχει πιξέλιασμα. Μάλον το αντίθετο φαίνεται ότι τα γραφικά του είναι φανταστικά .

Αν το παιχνίδι ήταν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τα κιόσκια , δεν θα έπερνε 9 στα γραφικά αλλά 6 :razz:

kameo20tk.th.jpg kameo39it.th.jpg

p.s: όταν ανοίξει η εικόνα κάντε ένα κλίκ πάνω της για να ανέβει στο πραγματικό μέγεθος γιατί εάν είναι downscale sto μέγεθος της οθόνης μπορεί να φαίνεται ότι έχει πιξέλιασμα.

Δημοσ.

Παντως , υπηρχαν παιχνιδια που εντυπωσιαζαν αρκετα , οπως το Condemned ,NFS Most Wanted , ακολουθουμενα απο κοντα με το Call off duty 2 και το ΝΒΑ 2Κ6 ,αντε και το Perfect Dark και ισως το FIFA (παντα για γραφικα μιλαω) και μετα το .....χαος...

Τωρα το τι εφταιγε δεν ξερω ....

Οι τηλεορασεις υποστηριζαν ολες ΗD , οπως υποτιθεται και τα παιχνιδια του ΧΒΟΧ 360 , αλλα τα περισσοτερα εδειχναν σαν να ετρεχαν σε 480 με πολλες "τζατζες" , αρκετο πιξελιασμα, οπως και pop ups .....

Eπισης ολα τα "ραλακια" με εξαιρεση το προαναφαιρομενο μου φανηκαν εξαιρετικα "αργα" και χωρις βαθος στην εικονα ....

Τελος ...μαλλον με προβληματισε αυτη η παρουσιαση ...και με εκανε να σκεφτω για το αν θα πρεπει ή οχι την Παρασκευη που μας ερχεται να αγορασω την κονσολα ....

Δημοσ.
Πάντως αυτές οι φωτογραφίες του Kameo δεν φαίνεται να έχουν και τόσο σχέση με το τελικό παιχνίδι σε ποιότητα.

Είχα ξαναποστάρει κάτι φωτογραφίες του από προτζέκτορα με 90 ίντσες εικόνα και δεν μου δίνουν την εντύπωση ότι έχει πιξέλιασμα. Μάλον το αντίθετο φαίνεται ότι τα γραφικά του είναι φανταστικά .

Αν το παιχνίδι ήταν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τα κιόσκια ' date=' δεν θα έπερνε 9 στα γραφικά αλλά 6 :razz:

kameo20tk.th.jpg kameo39it.th.jpg

p.s: όταν ανοίξει η εικόνα κάντε ένα κλίκ πάνω της για να ανέβει στο πραγματικό μέγεθος γιατί εάν είναι downscale sto μέγεθος της οθόνης μπορεί να φαίνεται ότι έχει πιξέλιασμα.

Γνωμη μου ειναι οτι δυστυχως αυτες οι foto δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ειδαμε στο εvent..τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι...

Δημοσ.
Γνωμη μου ειναι οτι δυστυχως αυτες οι foto δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ειδαμε στο εvent..τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι...

Ακριβως αυτό λέω και εγώ.

Και αυτό το φαινόμενο παρατηρήθηκε έντονα και στην Αμερική.

Πολλά παιχνίδια έδειχναν σαν να έτρεχαν σε 640χ480 στα κιόσκια , αλλά όταν τα πήραν σπίτια τους και τα έτρεξαν με σωστές ρυθμίσεις στις HDTVs , έδειχναν κλάσεις ανώτερα. Και αυτές οι εκδόσεις είναι που βαθμολόγησαν οι reviewers , όχι τις "κράπες" που υπήρχαν στα κιόσκια.

Δημοσ.

Eπισης η χθεσινη εκδηλωση ηταν απο μετρια εως χαλια !!!

Ουτε μια κληρωση , ουτε μια προσφορα π.χ για ΗDTV + ΧΒΟΧ 360, ουτε καποιο περιφερειακο να δεις η ακομα και να αγορασεις ....

Ευτυχως ειχε δωρεαν νερακια και κατι χυμους.....και κατι Lacta σοκολατες που τις ειχαν κοψει στη μεση !!!!!!!!

Παντως απο το τιποτα ....ηταν καλυτερο εστω αυτο που εγινε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...