Προς το περιεχόμενο

Πρωτη επαφη με το XBOX 360 !!!

dsp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σημερα ειδα και επαιξα με το χειριστηριο του νεου xbox 360 , λοιπον το χειριστηριο ειναι μια σταλια καμμια σχεση με την γκουμουτσα του παλιου , ειναι μια σταλιτσα και απιστευτα εργονομικο, απο εμφανιση Γ...... και δερνει. Το ειδα συνδεδεμενο με μια tft tv και ειχε απιστευτη εικονα. Το demo που επαιζε ειχε καποια games πoυ ειχαν πολυ καλα γραφικα και κινηση. Οσοι δεν μπορουν να το περιμενουν μεχρι την αλλη εβδομαδα για να το δουν απο κοντα μπορουν να το δουν στο media markt Λ.κηφισιας 49 στο μαρουσι μιας και δεν το εχω ακομα καπου αλλου.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα περιμένω κανά εξάμηνο πριν το αγοράσω έτσι ώστε να έχει ξεπεράσει τις παιδικές αρρώστιες σαν καινούργιο μηχάνημα. Ήδη έχουν ακουστεί παράπονα για error που βγάζει σε 2-3 παιχνίδια από μερικούς κατόχους στο εξωτερικό. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι πρόβλημα hardware, software ή χειρισμού αλλά όπως και να χει είναι πολύ πιθανό να έχει διάφορα προβληματάκια τα οποία θα διορθωθούν στις επόμενες παρτίδες.

Δημοσ.

Μάλλον αρκετός κόσμος θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τα τσιπώματα και τα συναφή. Τους ξέρετε τους περισσότερους XBOX fans, αν δεν το κάνουν βίδες για να του τα αλλάξουν όλα δεν μπορούν.

Εγώ τουλάχιστον γι'αυτό θα περιμένω.

Δημοσ.

Opos kai na exei,

tha einai ena kalo paixnidaki gia tis giortes,

gia osous tyxerous to prolaboune...

Pantos, oti problimata kai na exei, to service tis microsoft einai ekpliktiko,

afou alazei ta palia xbox 2xronia meta tin agora tous,

kai malista apo to spiti sou, xoris kan na kounitheis!

Opote, kai na pathei kati, pithanotata tha pareis antikatastasi,

ean kratitheis kai den to anoixeis os tote.

Pantos auti i elleipsi, mou mirizei ftiaxti,

gia na min ginoun kai polu rezili me ta mixanimata pou kolane...

Δημοσ.

Η ιστορια εχει διδαξει οτι ποτε τουλαχιστον στον χωρο των console - pc δεν πρεπει να αγοραζεις κατι με το που πρωτοβγαινει. Ετσι και αλλιως τα games που θα βγουν και θα δειχνουν τιν δυναμη του xbox θα κανουν κανα χρονο. Ας δουμε και αποψεις των gamers ανα τον κοσμο και επιστρεφουμε με πιο ολοκληρωμενη αποψη. Παντως απο μια πρωτη προσωπικη επαφη εμενα μου αρεσε.

Δημοσ.

Σκεφτείτε ότι η Microsoft έχει υπολογίσει ότι μέχρι το τέλος του 2006 θα κυκλοφορούν στο ΧΒΟΧ360 κάπου 30 παιχνίδια (το πολύ). Ακόμα και μεγάλη ποικιλία σε τίτλους να υπάρχει, δύσκολα θα ενδιαφέρουν κάποιον πάνω από 10-15 παιχνίδια. Τόσο ώστε να πάει να τα αγοράσει (μπρρρ, παναγία μου, ούτε να το γράψω δεν αντέχω...).

Αν το 360 είχε αρχική τιμή 600-700 ευρώ τότε δεν νομίζω να έθεταν πολλοί ζήτημα άμεσης αγοράς. Αλλά επειδή η τιμή είναι αρκετά δελεαστική (έως πάρα πολύ! Πιο φτηνό από μια αρκετά καλή κάρτα γραφικών!) είναι πειρασμός. Αγορά τώρα ή αρκετά αργότερα...

(εγώ έχω ήδη αποφασίσει, αν δεν τσιπαριστεί και δεν αρχίζουν να αλλάζουν οι σκληροί κλπ δεν το αγγίζω)

Δημοσ.

Φωτογραφίες από την έκθεση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού:

1entrance4hc.th.jpg 2entrance4bz.th.jpg 3inside4xo.th.jpg 4inside0ri.th.jpg 5kioski7si.th.jpg 6xbox3605yi.th.jpg 7xbox3606bt.th.jpg 8kameo7ma.th.jpg 9kameo9zb.th.jpg 10oldxbox7vl.th.jpg

Έχω την υποψία (και εύχομαι να είναι έτσι!) πως οι τηλεοράσεις δεν ήταν HD-Ready και τα γραφικά πιξέλιαζαν πολύ από κοντα. Παρόλα αυτά πάλι εντυπωσιακά ήταν!

Δημοσ.

Ζημιά :D

Αν και ρε γαμώτο μου άφησε λιγουλάκι την εντύπωση ότι σφίγγεται λίγο για να αποδώσει. Τα frame rates δεν είναι καταιγιστικά και στο NBA Live με εκνεύριζε λίγο η ταχύτητα του παιχνιδιού. Ελπίζω να είναι απλά θέμα συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Κατά τα άλλα γραφικά λουκούμι. Μέχρι τις 2 Δεκέμβρη θα παίζω με τις κονκάρδες μου :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...