karolos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 paidia exei kaneis ta dvd apo james?aytoi poy lene to getting away with it!!!
Godfath3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 paidia exei kaneis ta dvd apo james?[b']aytoi poy lene to getting away with it!!![/b]¨;-) Ωραία περιγραφή για τους James...Δεν νομίζω πως χρειάζονται και συστάσεις πάντως... Δυστηχώς, δέν έχω κανένα απο τα DVD τους!!!
karolos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 entaksei re file apla ithela na to katalaboyn oloi amesws gia na mhn arxizoyn na postaroyn poious james ktl!tespa,nomizo pos exoyn bgalei 3 dvd apo ta opoia den exw kanena,gi'ayto an kapoios ta exei an thelei as moy pei poy ta brhke!
Godfath3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Νο offense at all dude...!!!!To είπα απλά επειδή είναι πολύ γνωστό γκρούπ και δεν νομίζω να μην το ξέρει κάποιος που μπαίνει σε φόρουμ μουσικής... Φιλικά!
dim_b Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δεν τα έχω, αλλά 2 από αυτά υπάρχουν στο play.com και κοστίζουν 10 λίρες (περίπου 14.5?) έκαστο με δωρεάν αποστολή. James: Getting Away With It - Live James: Seven - The Live Concert
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.