Προς το περιεχόμενο

Κώλοσαν Adware & Spybot

ARK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια spams ή dialers μπηκαν στον υπολογιστή μου και τον διέλυσανε.

Συγκεκριμένα, ΄

μου έβγαλε διαφορα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας (κατι για free games klp) που δεν φεύγουν με τίποτα.

Επίσης μου προστέθηκε άλλη μια μπάρα στο nternet explorer

klp klp klp

Η πλάκα είναι όμως ότι βάζω τα Adware & Spybot και κωλόνουν, φτάνουν μετά απο πολύ ώρα ψαξίματος (30 λεπτα) σε κάποιο σημείο και ΚΟΛΑΝΕ.

Τι προτείνετε να κάνω?

Δημοσ.

Κάνε scan σε safe mode αν γίνεται.

Μετά ρίχτου και ένα ωραίο φορμάτ για να βάλει μυαλό.

Να είσαι ποιό προσεκτικός άλλη φορά εκεί που τριγυρνάς.

:P

Δημοσ.

Kane restart, pata F8 k dialekse safe mode. Ekei kane scan. That bgalei ta panta. An kati den bgei pigene stin prosthaferesi k bgalto k meta pali restart. K fysika na baleis fire wall amesws!

Δημοσ.

Paidia den feygei. Opote anoigo ton ypologisth nata sthn othoni.

Apo thn enarxi ta vrhka alla den eixan unistall kai ta ekana delete alla tzifos.

Ti allos tropos yparxei?

Poio securety ennoeis?

Δημοσ.

Εκ πειρας σ'αυτες τις περιπτωσεις το Microsoft Antispyware δεν αστειευεται...δοκιμασε το...οχι μονο θα τα βρει αλλα θα στα διαγραψει χωρις προβλημα..

Δημοσ.

Το Χoftspy 4.19 μου έβγαλε πάνω απο 100 προβλήματα, θα τα σβήσω όλα ή θα δημιουργήσω άλλα?

Δημοσ.

μην πειραζεις κατι που δεν το ξερεις καλα.αν με το αντιβαριους δεν το βρηκες,μπορεις να μπεις σε ενα σαιτ με αντιβιωτικα και να κανεις ενα skan με αλλα πιο αποτελεσματικα.Αν και πιστευω το microsoft θα το βρει.

Δημοσ.
μην πειραζεις κατι που δεν το ξερεις καλα.αν με το αντιβαριους δεν το βρηκες,μπορεις να μπεις σε ενα σαιτ με αντιβιωτικα και να κανεις ενα skan με αλλα πιο αποτελεσματικα.Αν και πιστευω το microsoft θα το βρει.

Mα το Χoftspy 4.19 είναι της Microsoft και μου βρήκε πάνω απο 100.

Και τι θα σβήσω τώρα.

Kαι κάτι άλλο, γιατί τώρα το Adwere και τοSpybot κάνουν 2 ώρες για να ολκληρώσουν το scan ενώ μέχρι προχθες έκαναν 3 λεπτά?

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες το θέμα κλείνει εδώ.

SPY SWEEPER τελεία και παύλα.Τα ξεσκισε όλα.

Μπράβο jimn.

Eυχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...