Προς το περιεχόμενο

Θέλω ένα πάρα πολύ μεγάλο τροφοδοτικό.

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάπου είχα δεί ένα που ήταν 950Watt αλλα δεν θυμάμαι που.

Αν ξέρετε κάπου που να έχει τέτοια ή και ακόμα μεγαλύτερα δώστε κανένα site για να κάνω την αγορά. :)

Δημοσ.

Ναι το θέλει ένας φίλος για να δώσει ρεύμα και σε άλλες συσκευές. Αν γνωρίζει κανένας ας δώσει link please!!!

Δημοσ.

Ναι, πήγαινε PC Power & Cooling και πάρε το νέο 1100W :D

Σημείωση...το 510 της PCP&C έχει γύρω στα 230 ευρώ....οπότε καταλαβαίνεις τιμή για το κορυφαίο...

Δημοσ.
Ναι' date=' πήγαινε PC Power & Cooling και πάρε το νέο 1100W :D

Σημείωση...το 510 της PCP&C έχει γύρω στα 230 ευρώ....οπότε καταλαβαίνεις τιμή για το κορυφαίο...[/quote']

Θα ήταν ευκολο να μου δώσεις και κάποιο site για αγορά; το χρήμα δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. :)

Παιδιά ένα θέλει να πάρει και μεγάλο. Όπως αυτό που είπε ο bill.

Δημοσ.

Αυτό το είδα αλλά δεν δέχονται ευρώ και δεν ξέρω τι να επιλέξω για να μου το στείλουν.

Φίλε αν μπορείς να με βοηθήσεις να κάνω την αγορά έλα λίγο pm να μου πείς τι να κάνω.

Thanks.

Θα σου στείλω τώρα ερωτήσεις.

Δημοσ.

Παιδιά αν κάποιος ξέρει καλά αγγλικά και μπορεί να με βοηθήσει να κάνω την αγορά τότε ας έρθει σε pm.

Thanks

Δημοσ.

Παιδιά πάντως δεν έχω κάνει ακόμα την παραγγελία(περιμένω τον bellpeppas για βοήθεια :)) πέστε αν υπάρχει και κάπου αλλού κάτι απο 1000 και πάνω όμως. Όχι ευρώ, Watt :).

Δημοσ.

Na sou pw elpizw o filos sou na min einai sto Vyrwna. Arketa provlimata ilektrodotisis exoume me tis vroxes edw pera.

Auto molis to valei mpros 8a pesei blackout se 3 tetragwna.

BTW exw dei kai 1950w kapou alla de 8ymamai pou.....

Δημοσ.

Παιδιά δέστε λίγο τι βρήκα με ένα search στον skroutz.

Cisco Catalyst 4500 1000W AC Power Supply Unit

Επειδή εγώ έχω ένα 650W και το είχα πάρει με 75 ευρώ σε προσφορά(δεν είναι μάρκας) και βλέπω πως οι τιμές δεν είναι και πολύ καλες(για εμένα, για αυτόν ποιός ξέρει) μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να δουλέψω με δύο τροφοδοτικά όπως ανέφεραν κάποιοι και πιο πάνω;

Δημοσ.

Παιδιά άκυρο αυτό με τα δύο τροφοδοτικά.

Του είπα αλλά.....του τρέχουν τα λεφτά απο τις τσέπες και θέλει να δώσει χρήμα για 1 τροφοδοτικό με 1000 και βάλε Watt.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...