Προς το περιεχόμενο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Acer

tnikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Διαβάστε για το ΦΡΑΣΟΣ της ACER στο RAM Δεκεμβρίου 2005 σελ 274.

Σε παράπονα μεταπωλητη!!! (φανταστειτε πως συμπεριφέρετε στους τελικούς χρήστες) απαντά:

"Σχετικά με παρόμοιες επιστολές θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πολιτική της ACER είναι να μην απαντά σε τετοιου είδους επιστολές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τος δημοσιεύσετε."

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ότι ακούω το service για τα ACER είναι προβληματικό εδώ στην Ελλάδα. Έγω έχω έναν 1694wlmi εδώ και 3 μήνες και δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής. Αλλά ανυσηχώ αν πάθει τίποτα... Πιστεύω όμως πως η καλύτερη λύση είναι να πας εκεί που βρίσκονται στο Μενίδι και να τους ταρακουνήσεις λίγο πάντα όμως με το δίκιο σου!

Παιδια μια και μιλατε gia Acer και MDI υποστηριξη, εγω εσπασα την οθονη σε ενα ACER N35 pda και πηγα στην MDI εδωσα 100 ευρω απο τα 200 συνολικα και μου ειπαν σε 10 μερες θα ειναι ετοιμο το πολυ...εχει περασει ενας μηνας και ακομα περιμενουμε το ανταλακτικο απο τον αρη...εεε συγνωμη απο την ιταλια...

κατα τα αλλα ευγενεστατα τα παιδια στο service δεν εχω παραπονο αλλα να δουμε ποτε θα γινει η δουλεια...

το θεμα δεν ειναι ο ενας μηνας αλλα το οτι με σιγουρια μου λεγαν 10 μερες το πολυ...λες και δεν τους εχει ξανατυχει ποτε...ας μου λεγαν απο την αρχη ξερεις φιλε κατσε και περιμενε και βλεπουμε...

temeteron αυτοι εκει στην Alman δεν ταρακουνιουνται καθολου....

Λετε για αυτο να στεγαζονται σε λυομενο? (αν ειναι δυνατον...σοβαρη εταιρια με τα ολα της...)

Απορω ακομη πως εχει το σερβις τοσων αντιπροσωπειων η Alman.

Τοσος ξεπεσμος για την χωρα μας πια?

ma den nomizo na ftaiei i alman i i mdi .Aytoi den ftaine katholou paidia .Sti teliki analysi toso mporoun toso kanoun .H ACER einai thema ti kanei . pano apo 2 xronia parakoloutho to thema me ta acer ( meta apo traymatiki empeiria ) kai vlepo pos synexeia parousiazontai ta idia provlimata .Mporei na einai oikonomikoi alla pali pezeis kai ligo loto ama pathei kati . kai loto 1000 euro me tin acer den goustaro na pexo .....

paides kai ego ta idia problimata exo kai me tin MDI. xalase to dvdrw kai ekane 3weeks na erthi apo italia! ase pou gia na pao stin MDI kai na to antikatastisoun eprepe na parakaleso kai na tous po oti kano ti diplomatiki mou kai epidi prepi na telioso... den exo alo pc ktl prepi na to kanoun TORA. kai telika piga tin ali mera na to paro kai ola uata gia mia apli antikatastasi. kai i MDI xalia. to deutero krousma pou eixa itan pou pira tel gia mia mpataria na agoraso akoma gia to acer 1682. me estelnan gia 2 meres apo ton 1 ston allo kai den me exiperetousan! imoun 2 ores ti mera stin anamoni! meta apo kraximo sto tel pou tous ebrisa mono tote pira apantisi!!! ti napo... tin alli fora tha psaxo pia etairia exi to kalitero service stin elada kai meta thaparo laptop...

giati les file na pai3eis lotto 1000?? Ap oti exw akousei h acer kanei gurw ston ena aiwna na sto episkeuasei. Oxi oti den sto episkeuazoun.

Kai ayto ti sou leei ? Pera apo to gegonos oti emena mou etyxe na steilo ena Italia kai na gyrisei meta apo 1 mina xalasmeno . pera apo to gegonos oti lene 5-7 meres episkeyi kai kanei 1 mina kai afou rixeis apisteyta mpinelikia .ola ayta den einai lotto .? dineis kapoia lefta kai parakalas meta min adimetopiseis provlima .Kai xanaleo ayti i istoria ginetai edo kai para poly kairo .....Loipon kai ego den prokeite na xanadoso lefta stin acer kai meta na ta klaio . ( Ayto vevea einai prosopiki apopsi kai fadazomai pos tha yparxoun kai alla paidia edo mesa pou ta acer tous den exoun provlima ) Dystixos omos diavazo polla posts me ta provlimata kai to kako service....

Ετσι...

Πρωτα ποιος μας σεβεται after sales και μετα αγορα laptop.

Οχι αγορα acer για να γλυτωσει καποιος λιγα ευρω και μετα δεν σε ξερουν και το παιζουν κινεζοι...

Τα sony και τα συναρμολογούμενα πχ πλαισιο,multirama,veropc ktl.Εδω χαλάνε μηχανήματα εκατομμυρίων και χιλιαδων ευρώ και αργούν να τα φτιάξουν μήνες και στους φορητούς των 600-3000 κολάτε μεγαλώστε λίγο και welcome to Greece...

gia ta sony symfwnw.alla oti plirwneis pairneis.

twra gia ta synarmologoumena apo plaisia-multirama klp klp mporei na exoun kalo after sales alla apo poiotita kataskeuis einai.....exw dei na kaigontai tetoia laptop san ta avga sto tigani......

telika poia etairia apo ta megala onomata (-sony) exei kalo after sales stin ellada?kapoios me laptop+provlima+kalo service??

Οσον αφορα το service (και ταυτοχρονα καλα και ποιοτικα laptops) για Ελλαδα, εγω ψηφιζω Toshiba. Αντιπροσωπεια η Ideal. Στο Περιστερι. Οχι στο Μενιδι(δεν εχω τιποτε με το μερος). Εννοω τελωσπαντων Αθηνα, οχι στους θρακομακεδονες. Κι ουτε στα νταμαρια(η αλμαν ειναι αναμεσα σε κατι ελιες και κατι μαρμαραδικα, νομιζα οτι ειμαι σε λατομειο)

Σε κτιριο (κι οχι λυομενο...αλα αλμαν). Με τεχνικους, με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα. Ειναι ενα σερβις, αξιοπρεπες-καλο.

Και εχει αρκετα υποκαταστηματα(οχι σερβις αλλα ως ενα σημειο που πας ευκολα να δωσεις το laptop και μιλας με ανθρωπους της ideal) σε αρκετες επαρχιακες πολεις της Ελλαδας.

Οσον αφορα το service (και ταυτοχρονα καλα και ποιοτικα laptops) για Ελλαδα' date=' εγω ψηφιζω Toshiba. Αντιπροσωπεια η Ideal. Στο Περιστερι. Οχι στο Μενιδι(δεν εχω τιποτε με το μερος). Εννοω τελωσπαντων Αθηνα, οχι στους θρακομακεδονες. Κι ουτε στα νταμαρια(η αλμαν ειναι αναμεσα σε κατι ελιες και κατι μαρμαραδικα, νομιζα οτι ειμαι σε λατομειο)

Σε κτιριο (κι οχι λυομενο...αλα αλμαν). Με τεχνικους, με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα. Ειναι ενα σερβις, αξιοπρεπες-καλο.

Και εχει αρκετα υποκαταστηματα(οχι σερβις αλλα ως ενα σημειο που πας ευκολα να δωσεις το laptop και μιλας με ανθρωπους της ideal) σε αρκετες επαρχιακες πολεις της Ελλαδας.[/quote']

apo kathisterisi pws paei i toshiba?dld otan lei 6 meres ennoei 6 meres i feygei.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...