tnikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την τεχνική υποστήριξη της Acer . Μόλις χθές αγόρασα ένα ACER 1694WLMi, και διαπίστωσα πως ο φορτιστής της μπαταρίας δεν λειτουργούσε αφου μίλησα με την ALMAN δεν υπάρχει στην ελλάδα φορτιστής και θα πρέπει να περιμένω το λιγότερο 6 ημέρες, ρε παιδιά φανταστείτε να πέσει ένας κεραυνός χειμωνιάτικα και να καουν μερικές εκαντοντάδες φορτιστές θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Θέλω την άποψη σας για την Τεχνική υποστήριξη της ACER Ευχαριστώ
tom-f Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Ανάλογη περίπτωση μου έτυχε και εμένα με τον φορτιστή και επειδή δεν υπήρχε στην Ελλάδα περίμενα κανα 10αριά ημέρες να έρθει. Ο δικός μου ειναι HP άρα μάλλον αυτό γίνεται στις περισσότερες εταίριες. Πιθανόν να μην θέλουν να γεμίζουν τις αποθήκες τους.
marios1957 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ....αφου μίλησα με την ALMAN δεν υπάρχει στην ελλάδα φορτιστής και θα πρέπει να περιμένω το λιγότερο 6 ημέρες' date=' ....[i']Θέλω την άποψη σας για την Τεχνική υποστήριξη της ACER[/i]... ΩχΩχΩχ.Συμπάσχω μαζί σου,αγαπητέ συν-άϋπνε.Αν πας Μενίδι μεριά,σ'ένα toll,δίπλα απ' τη γέφυρα,αν βρεις άκρη,πίξε και κανα lotto έπειτα.Όσο δε αφορά τις 6 μέρες,μάλλον πρόκειται για μέρες του Πλούτωνα,δηλ κανα τρίμηνο και βάλε.Απο που το συμπεραίνω αυτό;Πλήρωσα προκαταβολικά κάτι μνήμες και ενώ μου είπανε τις γνωστές 6 μέρες,μετά από 1 μήνα πήγα και πήρα τα λεφτά μου πίσω,ακόμη τις περίμεναν.Μπήκε κατόπιν ένας φίλος που ψάχνει στο e-bay και σε τέσσερις μέρες είχα τις μνήμες στα 2/5 της τιμής(ναι,λιγώτερο από τα μισά χρήματα). Είχα όλη την καλή πρόθεση,ακόμη και να χρηματοδοτήσω τις εμπορικές ( ; ) τους ανησυχίες,αλλά και ο ραγιαδισμός του Έλληνα καταναλωτή έχει και τα όριά του. Και επειδή ΔΕΝ αποτελεί δυσφήμηση,έχω και ονοματεπώνυμο στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να το ψάξει σε βάθος... ;-)
manolakosfs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 treli fasi ma tous ACER stin allman....makria apo acer oso ginetai
vagpap Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εκτός από την Alman υπάρχει και η MDI (στο Μοσχάτο) για την οποία έχω ακούσει καλύτερα λόγια. Ακόμα δεν μου έχει χρειαστεί (1+ χρόνος με επέκταση εγγύησης) αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
joulisg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 treli fasi ma tous ACER stin allman....makria apo acer oso ginetai Εγώ θα έλεγα μακρυά από ALMAN. Tα ACER φταίνε αν το Greek service είναι πρωτόγονο. Δοκίμασε την MDI έχει καλήτερη φήμη στα forums: MDI-ACER service ------------------- Ραφαηλίδου 1 & Αγρινίου 177-78, Ταύρος- Αθήνα Τηλ.: 210 - 48 04 500 Fax : 210 - 48 04 501 Email : [email protected] Επίσης το ACER σου έχει διεθνή εγγύηση οπότε δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την Ιταλική ACER με e-mail. Κάποιος (δε θυμάμαι αν ήταν από αυτό το forum) είχε σοβαρότατο πρόβλημα με τις μνήμες και η υπόθεση έλαβε happy end με πλήρη αποκατάσταση σε μια εβδομάδα (μέσω courrier). Εναλλακτικά υπάρχει και αυτό: "HASSLER AND MILLER HELLAS" --------------------------------- Εταιρεία που αναλαμβάνει τα πάντα για όλα τα laptops (και parts). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3636785 Βρίσκεται στην Ιπποκράτους 58, Αθήνα. _
eliask Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 ti eixes acer ..ti eixa pada....... ti na peis ......
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μακρυα απο Acer παιδια !!!!!!! :-x :-x :-x :-x Για οσους δεν το ξερουν υπαρχει γραμμη αμμεσης τεχνικης υποστηριξης για την Ελλαδα στην Ιταλια με αστικη χρεωση στον αριθμο 801-11-500-2000. Λειτουργει απο 10:00 εως 18:45 Απαντα ο Ελληνας κ.Μοκκος Παναγιωτης.Τουλαχιστον παλια αυτος ηταν αλλα αν βγαλεται ακρη γραψτε μου !!!!!
vasiloukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Laptop. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ! ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ! ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 8 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!! Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!!!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ......ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Acer ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ Laptop ΕΙΝΑΙ ΤΟ Service! ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ! ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΞΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΝΟΙΘΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑ!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Εχω την εξης απορια.....εαν οι σταθεροι υπολογιστες δεν ηταν ιδιοι, δηλαδη οχι κοινες Pci Τροφοδοτικα,καρτες γραφικων κ.τ.λ.,πιστευετε οτι το Service Του θα ηταν γρηγορο?απο την στιγμη που δεν θα ειχε "κοινα" ανταλλακτικα?η θαγινοταν "τεχνικος" ο οποιοσδηποτε,η το μηνιατικο του τεχνικου θα ηταν μονο 500-600 ευρω?ΓΙΑΤΙ τοτε ολοι θελουμε Service αστραπη στα Laptop?
arakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Χαλαρώστε λίγο δεν έχετε ακόμη καταλάβει οτί όλα γίνονταί επειδή είμαστέ Ελλάδα και μας έχουν γραμμένους οι ξένοι γενικά για όλες τους φορητους πέρα των sony(τρελά ακριβοί στην Ελλάδα για αυτό τον λόγο)έχουν προβλημά στο service για ρωτήστε γερμανους αμερικάνους πχ για τα service και τοτε θα καταλάβεται τι συμβαίνει....
IOCTL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ego eixa kapsei to bios sto laptop mou , to esteila piso...mou eipan perimenoun kainourgia flash apo exoteriko...telika mou to ftiaxane..den mou xreosane tipota...to mono kako itan oti perasane 2 MINES! me arketa tilefona dika mou mexri na to paro pali sta xeria mou.
klog Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο laptop είναι το καλύτερο απο πλευράς υποστήριξης?
arakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Τα sony και τα συναρμολογούμενα πχ πλαισιο,multirama,veropc ktl.Εδω χαλάνε μηχανήματα εκατομμυρίων και χιλιαδων ευρώ και αργούν να τα φτιάξουν μήνες και στους φορητούς των 600-3000 κολάτε μεγαλώστε λίγο και welcome to Greece...
21century Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Καλα οπως βλεπω οι εταιρειες μας ακομα δεν μαθανε να συμπεριφερονται σωστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.