Nik0s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 καλησπερα παιδες. εχς ενα προβλημα με τιν adsl. Εχω παρατηρησει οτι καθε 1-2 ωρες περιπου γινεται disconnect to pc me to speedtouch, i adsl γραμμή πάντως δεν πεφτει(πάλι καλά). Εχω Vivodi 384 btw Αυτο για ποιο λόγο μπορεί αν συμβαίνει και τι μπορώ να δοκιμάσς να κάνω για να τοι διορτθώσω? Σκεφτηκα μηπωσ φταιει το MTU και το κατέβασα από 1500 στο 1492 ( αν καιδ εν νομιζω πως υπιρχε λογος μια και έχω PPPoA kai oxi PPPoE ετσι δεν χάνω καποια bytes apo to encoding των data μιας που το encapsulation γινεται στον modem/router) αλλά πάλι τα ίδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unpistevable Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 exeis skeftei oti mporei na sou kanei disconect o provider ???? h otenet kanei disconect kathe 60 wres g1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 ma to pathainw kathe 1-2 wres oxi kathe 60 wres! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ο οτε μου έκανε 2 φορές σήμερα disconnect-reset-οπως θέλετε πείτε το.Αποτέλεσμα,κατέβαζα κάτι γκουχ-γκουχ μεγάλο τελοσπάντων (είχα φυγεί απο το σπίτι) και γυρνώντας διαπίστωσα πως το pc κατέβασε μόλις 120Μβ και επι 6 ωρες έκαιγε ρεύμα. Τουλάχιστον βρήκα το δωμάτιο ζεστό Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει πάλι αυτόματη σύνδεση όταν αυτή πέσει ή αν γίνεται μέσω windows σαν τις dialup; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 auto poud en mporw na katalavw einai an peftei i grammi tou isp i i syndesi mas me to mdoem/router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Οκ, αυτόματη σύνδεση γίνεται όντως όπως και στις dial up.Βλακεία που δέν το είχα απο πρίν ενεργό σαν επιλογή.(Η pstn ακόμα στο αίμα μου!Τρέμω τα dialers) Τώρα σχετικά με το θέμα της σύνδεσης...2-3 φορές έτυχε να είμαι μπροστά στο pc κατα το συμβάν.Στο modem ανάβεi το λαμπάκι του συγχρονισμού γραμμής,λές και το έκανα reset,άρα απο την στιγμή που δέν πάτησα κάτι ή δέν ζόρισα την γραμμή,είναι καθαρά θέμα ISP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 se mena pali to adsl link einmai panta prasino alla den exei epikoinwnia to modem me to router! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Τοτε είναι θέμα modem/router-drivers,ψάξε στο επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρίας για νεότερούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 to neotero exw v4.3.2.6 egatestimeno swsta kai plirws paramatropoiimeno! ti allo mporei na ftaiei re paidia? Btw auto to pathaina kai am to plaio firmware! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.