Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ο κανονας τον 100 μηνυματων επιβεβαιωνεται και για τις αγγελιες.ας μου απαντησει καποιος moderator παρακαλω? Όχι, δεν χρειάζονται 100 μηνύματα για πρόσβαση στις Αγγελίες.
random Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Στις Αγγελίες μπαίνουν οσοι έχουν πάνω απο 62+Χ μηνύματα... Ο αριθμός 62 ειναι η Χρυσή Σταθερά συμφωνα με την θεωρία "Mine". ο παράγοντας Χ αυξομειώνεται ανάλογα με διαφορες εύκολα εντοπίσημες μεταβλητές, απο τον Takengive Advanced Monolithinc Trashing Algorithm Macoun (για τους φίλους Ταμ-Ταμ) που "τρέχει" στο λογισμικό του εξυπηρετητή : οπως πχ: 1. ειναι κάτοχοι Mac (bonus -60 ) 2. εχουν πολλές θετικές αξιολογήσεις στο fleamarket οπου πουλάνε "άμεση αγορά" ότι έχουν, στο 1/4 της τρεχουσας τιμής e-shop (bonus -50 ) 3. ειναι παλιά μέλη στο aek.com forum ( -100) 4. εχουν Α.Μ.Μέλους στον Ολυμπιακό ( +300 ) 5. δουλεύουν σε Ελληνικό Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό ( +1.000, Πάντα) 6. γράφτηκαν για να μπουν στις αγγελίες ( +άπειρο ) 7. συχνότητα αποστολής "magic keywords", οπως thanks, merci, esteila pm, steilemoupm, kanenas?, aisxos!, kane ayto, mhn kaneis, klp ( + - random points) Στοιχεία που βοηθάνε επισης, ειναι η ταχύτητα και ο ρυθμός πληκτρολόγισης, πατήματος submit, το 3ο και 5ο γραμμα του nickname με την αλφαριθμική του αναλογία στον πίνακα Li-ακόπ, καθως και η θερμοκρασία υπο σκιάν στις 12.00, την μερα του registration στην Κουάλα Λουμπούρ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 @ random: Νομίζω ότι είχαμε συμφωνήσει να μην δημοσιευθεί η μυστική φόρμουλα. Πρόδωσες την εμπιστοσύνη μου.
MariaTs. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 random έγραψες!!! Άντε τώρα στην πυρά...
sam sam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 giati re den xereis toonoma sou??? tes na to blepis gia na to ementoseis????? mipos exeisbalei keno?
paschalia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εχμ , εΜΠεδωσεις εννοεις μαλλον . Αν και ετσι οπως το διαβαζω κατι σε τσιμεντωσεις μου κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.