Προς το περιεχόμενο

motherboard με agp + pci -e

aggelos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Ενδιαφερομαι για μια μητρικη η οποια να υποστηριζει και agp αλλα και pci - express. Οποιος γνωριζει κατι ας μου δωσει τα φωτα του.

Ευχαριστω πολυ.

Ξεχασα να πω πως με ενδιαφερει για να βαλω επεξεργαστη AMD 64 Socket 939.

Δημοσ.

deathlok: h asrock dual sata 2 exei kseskistei sta vraveia se olo ma olo to net, exw diavasei 10+ review k oloi lene ta kalitera logia, koitakste to:) proswpika tha sas pw syntoma k th dikh mou gnwmh. Pros to paron ton Dimitri mono exw dei apo dw mesa pou thn exei k :)

Δημοσ.

Εγώ πήρα την ASROCK με μία CPU Χ2 3800+, μια χαρά είναι, έβαλα επάνω την παλιά μου AGP κάρτα (8Χ) κα όταν έχω θα πάρω μια καλύτερη Pci-x. Έχει καλές επιδόσεις, υστερεί λίγο στην μεταφορά από USB αλλά όχι τραγικά πράγματα (απλώς δεν είδα διαφορά από το παλίο μου pc).

Δημοσ.

Αυτή εδώ δεν εννοείτε;

Εμένα δεν με ενδιαφέρει η AGP, απλά μου φαίνεται πολύ καλή σαν value for money.

Προς το παρών θα μπει Venice 3200+ με GECUBE ATI X800GT2-D3 256MB PCIe, με ενδιαφέρει ωστόσο η σωστή υποστήριξη Χ2.

Το ULI σε σχέση με το nForce 4 είναι κατώτερο;

Ίσως μπει και tv-tuner αργότερα, με τα οποία υπάρχει πρόβλημα όπως διαβάζω σε nForce 4 μητρικές.

Εν ολίγοις, πέρα από τη διαφορά χρημάτων, θα βγω χαμένος ή κερδισμένος αν επιλέξω αυτήν έναντι μιας GIGABYTE K8N SLI ή MSI K8N NEO4-F RETAIL;

(To SLI δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου)

Δημοσ.

Ειμαι κι εγω στην φαση που λεω να αλλαξω μ/β και να βαλω agp+pci-e (λογω της agp καρτας γραφικων) και ειναι καλη λυση ομολογουμενως αλλα τι γινεται με την αποδοση? το μ/β αυτο αξιζει ρωταω γιατι εχει και πολυ χαμηλη τιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...