Προς το περιεχόμενο

αγορα φθηνου Laser help!

nikita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Θελω εναν εκτυπωτη να εκτυπωνω βιβλια και αρθρα που βρισκω στο ιντερνετ (υπολογιζω το πολυ 300-400 σελιδες το μηνα). Ρωτησα και μου ειπαν οτι συμφερει ο laser akoma και απο inkjet me non-original μελανια. Λοιπον ειμαι μεταξυ:

SAMSUNG LASER PRINTER ML-1610 89 eyro

HP LASERJET 1020 142 eyro

apo eshop και ισως απο plaisio:

EPSON EPL-6200L 129 eyro

KONICA MINOLTA PAGEPRO 1300W 139 eyro

Λετε να παρω τον Samsung η' ειναι "υποπτα" φθηνος? Μου εχουν πει να προσεξω να παρω εκτυπωτη που να εχει ξεχωριστα το τονερ απο το τυμπανο αφου το τυμπανο εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης και δεν χρειαζεται αλλαγη οσο συχνα το τονερ. O samsung (οπως και ο ΗΡ) εχει μαζι τονερ+drum αλλα ειναι αρκετα φθηνο. Συμφερει η' να παω στους δυο τελευταιους που ειναι ομως ακριβοτεροι σαν αρχικη αγορα?

Και κατι αλλο: Στο eshop λει οτι ο ΗΡ εχει "Δυνατότητα χειροκίνητης εκτύπωσης διπλής όψεως". Στον samsung δε λεει κατι τετοιο ομως. Πιθανοτατα προκειται για παραλειψη? (αφου και ο παλιος μου inkjet παρεχει αυτη την απλη δυνατοτητα) η' οι laser ειναι πιο ιδιοτροποι με τροφοδοσια η' δεν ξερω και εγω τι και δεν γινεται σε ολους αυτο?

Δημοσ.

Καλημερα.HP θα παρεις η epson τον epl τον εχω και εγω και ειναι ...σκυλι.ειναι πολυ καλος και το μελανι του αντεχει πολυ.Σιγουρα εναν απο τους 2 και να ξερεις οτι στην αλλαγη του toner θα ειναι σαν να ξανα περνεις εναν καινοθργιο.σχεδον στα ιδια λεφτα παιζουν.χειροκινητη εκτυπωση 2πλης οψης την εχουν ολοι...Και απο τροφοδοσια μια χαρα ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...