Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφέρει σε τιμή καλύτερα η 12μηνη προσβαση Αnyaccess (χωρίς Broadpack που είναι αργό σε ταχύτητες <1024) ,και δεν εξαρτάσαι από την κάθε ΗOL τόσο στον εξοπλισμό,όσο και στο κύκλωμα παροχής ΑDSL (διότι πάλι από τον ΟΤΕ εξεαρτάται,οπότε γιατί να χρειάζεσαι και άλλον μεσάζοντα..)

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;19

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα έχουν βαλθεί όλοι να με ταλαιπωρούνε.. Περνάω τον Γολγοθά που πέρναγα στην πρώτη μου σύνδεση με Vivodi................

Εστειλα το fax ενεργοποίησης στις 8 Δεκεμβρίου, και ακόμα περιμένω...

Πήρα εχτες ΟΤΕ και μου λέει η τύπισσα βλέπει στο συστημά της ένα ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ: ΛΗΞΗ 19/12 και έχει λέει σκαλώσει εκεί η σύνδεση...

Τί να πει κανείς... Πήρα HOL, τους είπα να τους κυνηγίσουν, με πήρε πίσω ο πωλητής (αυτά ειναι τα καλά του να παίρνεις κατευθείαν απτην εταιρία... εχεις καποιον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και μιλάς ΚΑΘΕ φορά) και μου έλεγε μαλλον δεν ειναι προβλημα γιατι θα τους ειχαν ειδοποιήσει...

Είδομεν... Κάτι μου λέει ότι θα κάνω Χριστούγεννα χωρίς νετ... (έχω 2 χρόνια Dsl, αρνούμαι να βάλω dialup modem).

Δημοσ.
Παιδιά γειά σας

Είμαι νέος στο forum και θέλω να σας πω την μέχρι στιγμής εμπειρία μου.

Αγόρασα το Broadband pack 6+6 με netrute2 στις 28-11 απο Γερμανό και περιμένοντας να ενεργοποιηθεί η γραμμή' date=' με ήρθε σήμερα 15-12 απο τη hol αλλο ενα πακέτο με fritz modem.Τρελάθηκα,τι πρέπει να κάνω τώρα;[/quote']

Μια απο τα ίδια και εδώ. Αγορασμένο πακέτο επι τόπου απο τον Γερμανό με NetRoute 2 και πληρομένο μετρητής και σήμερα εστάλει απο HOL με courrier πακέτο και το παρέλαβε η μάνα μου δυστηχώς γιατί δεν ήξερε.

Ανοίγω απο περιέργια (ήρθε που ήρθε) και βλέπω μεσα fritz με χιλιάδες καλώδια + 2 φίλτρα! (πολύ πιο κομπλέ απο NetRoute).

Τι στο καλό πρέπει να το κάνω αυτό τώρα; Εμένα η προσφορά της HOL με βόλεψε γιατί ήταν όλα πληρωμένα μια και καλή. Ας έρθουν να το πάρουν μόνοι τους τώρα δεν θα τρέχουμε εμείς όλη την ώρα για τα λάθη τους.

Για ποιον λογο να πας εκεί? Για να δεις τα γραφεία σαν γραφεία? Γιατί δεν τη στέλνεις με fax...?

δίκιο έχεις αλλά μήπως με αυτά τα κουλά που γίνονται, ίσως είναι όντως καλύτερα, ασφαλέστερα και πιο σίγουρα να πάει ο ίδιος απο εκεί.

ababapanos αν τυχόν σε βολεύει έχε υπόψιν σου:

Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 59-61 (Κτήριο Β), 151 24 Μαρούσι

Τηλέφωνο: 801 2000 465, 210 8762 000

Fax: 210 8056 797

Δημοσ.

Εγώ το αγόρασα το περασμένο Σάββατο (17.12.05) και σήμερα που τους πήρα τηλ μου είπαν ότι έχει πάει το fax,θα ενεργοποιήσουν το adsl την Πέμπτη και επειδή μεσολαβούν Χριστούγεννα θα ειδοποιήσουν τον ΟΤΕ (για αναβάθμιση γραμμής) από την Τρίτη και να υπολογίζω να γίνει αναβάθμιση της γραμμής σε 5-10 εργάσιμες μέρες μετά από την Τρίτη..δηλ αν βγάλω και τις μέρες που δεν θα δουλεύουν λόγω πρωτοχρονιάς υπολογίζω να έχω adsl στην καλύτερη περίπτωση μετά από τις 5 Ιανουαρίου...ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :sad:

Δημοσ.
Εγώ το αγόρασα το περασμένο Σάββατο (17.12.05) και σήμερα που τους πήρα τηλ μου είπαν ότι έχει πάει το fax,θα ενεργοποιήσουν το adsl την Πέμπτη και επειδή μεσολαβούν Χριστούγεννα θα ειδοποιήσουν τον ΟΤΕ (για αναβάθμιση γραμμής) από την Τρίτη και να υπολογίζω να γίνει αναβάθμιση της γραμμής σε 5-10 εργάσιμες μέρες μετά από την Τρίτη..δηλ αν βγάλω και τις μέρες που δεν θα δουλεύουν λόγω πρωτοχρονιάς υπολογίζω να έχω adsl στην καλύτερη περίπτωση μετά από τις 5 Ιανουαρίου...ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :sad:

Nαι αυτο δεν καταλαβαινω και εγω... Για ποιον λογο να ειδοποιήσουν τον οτε απο ΤΡΙΤΗ, και όχι ΣΗΜΕΡΑ ή ΑΥΡΙΟ????????????????? Και στη δικιά μου περίπτωση, τον ειδοποιήσανε μετά απο 1 βδομάδα...

Σε περίπτωση φίλου μου που είναι και στο φόρουμ, έστειλε την αίτηση 2 βδομάδες πρίν απο μένα και ειδοποίησαν τον ΟΤΕ 2.5 βδομάδες μετά!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Προτείνω να τους παίρνεις κάθε μέρα να βλέπεις τί γίνεται και να τους πιέσεις να στείλουν ΤΩΡΑ την αίτηση. Γιατί να χαθούν τόσες μέρες?... Εκτός αν έχεις υπομονή! :)

Δημοσ.

Να τους παρεις τηλέφωνο... Το λέω και θα το ξαναπώ, μην τους αφήνετε αραχτούς, πάρτους τηλέφωνο,και μην ξαφνιαστείς αν σου πουν ότι κάνανε την αίτηση στον ΟΤΕ πριν καμια βδομάδα...

Εγω περιμένω ακόμα απτις 8,αλλα τα χαρτιά (λένε ότι) τα στείλανε στον οτε στις 15... Καλά κρασιά δηλαδή.

Δημοσ.

Υπάρχει επιλογή ADSL over IDSN χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά γιατί να πληρώνεις παραπάνω πάγιο στον ακατανόμαστο;

Δημοσ.
Υπάρχει επιλογή ADSL over IDSN χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά γιατί να πληρώνεις παραπάνω πάγιο στον ακατανόμαστο;

Για να έχεις 2 γραμμές και δωρεάν αναγνώριση κλήσης, ίσως;

Δημοσ.
Για να έχεις 2 γραμμές και δωρεάν αναγνώριση κλήσης, ίσως;

Σωστόν, απλώς καταργώντας το dial-up εμένα ποτέ δε μου χρησίμευσε. Αλήθεια ποιό είναι το κόστος για downgrade από pstn σε isdn;

Δημοσ.
Αλήθεια ποιό είναι το κόστος για downgrade από pstn σε isdn;

Δεν το βρίσκω σε κάποιο link, αλλά νομίζω ότι είναι γύρω στα 30?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...