getty Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 H 1mbit αξίζει λέτε για μακροχρόνιο συμβόλαιο (δε νομίζω να υπάρξει κάτι πιο γρήγορο μέσα σε 1 χρόνο)? Υπάρχει κόσμος που έχει? Είναι άνετα τα dslams σε αυτές τις ταχύτητες?
greekparot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα παρελαβα το BROANDPACK 300 6+6δωρο απο το eshop. Ειχε μεσα το netroute. Συμπληρωσα την αιτηση αλλα επι περιπου 5 ωρες δεν καταφερα να στειλω το ΦΑΞ. Μιλουσε συνεχως. Μετα επιασα κανα δυο φορες γραμμη αλλα δεν λαμβανε φαξ. Ειχανε προβλημα. Τους πηρα τηλεφ. και τους λεω οτι το ΦΑΞ σας εχει προβλημα μου λενε ναι γινεται ενας πανικος. Εχουμε κατακλεισμο απο αιτησεις. Ετσι τους ειπα να τους στειλω την αιτηση σκαναρισμενη στο [email protected] και μου ειπαν ο.κ, και ετσι εγινε. Αλλα αυριο θα προσπαθησω να το στειλω και με φαξ να ειμαι σιγουρος. Και τελος την ρωταω: Σε ποσες ημερες θα ενεργοποιηθει η γραμμη; Μου λενε μεχρι τα Χριστουγεννα!!!! Μα αν ειναι δυνατον. Φανταζομαι πως η αιτηση μου θα προωθηθει στον ΟΤΕ απο Δευτερα τωρα. Παντως ενας φιλος μου πηρε χθες τηλεφ. στο 134 του ΟΤΕ και ζητησε ενεργοποιηση γραμμης 384/128 του δωσανε δωρο ενα μοντεμ σατζεμ 800. Και σημερα το πρωι η γραμμη ανοιξε!! Παντως να ξερετε. Ο ΟΤΕ θα προωθει πρωτα τις δικες του αιτησεις και μετα ολα τα αλλα πακετα των HOL,FORTHNET,TELEDOME,VIVODI,ΟΤΕΝΕΤ κλπ..
sa1901 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Παντως να ξερετε. Ο ΟΤΕ θα προωθει πρωτα τις δικες του αιτησεις και μετα ολα τα αλλα πακετα των HOL' date='FORTHNET,TELEDOME,VIVODI,ΟΤΕΝΕΤ κλπ..[/quote'] Λογικό δεν το βρίσκεις;
getty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Και τελος την ρωταω: Σε ποσες ημερες θα ενεργοποιηθει η γραμμη; Μου λενε μεχρι τα Χριστουγεννα!!!! Μα αν ειναι δυνατον. Φανταζομαι πως η αιτηση μου θα προωθηθει στον ΟΤΕ απο Δευτερα τωρα. Αφού δε σου παν κανένα "έχει ο Θεός μέχρι τότε, καλά να είμαστε" μια χαρά είσαι
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Και τελος την ρωταω: Σε ποσες ημερες θα ενεργοποιηθει η γραμμη; Μου λενε μεχρι τα Χριστουγεννα!!!! Μα αν ειναι δυνατον. Φανταζομαι πως η αιτηση μου θα προωθηθει στον ΟΤΕ απο Δευτερα τωρα. Εγω παντως χτες εστειλα τη δικια μου και μου ειπαν σε 1 βδομάδα να υπολογίζω.. Επίσης παιδί από το τοπικ εδω ηταν online από Τετάρτη σε Τετάρτη, δηλαδή κ αυτός 1 week... Εδω θα ειμαστε να δούμε.. Όποιου ενεργοποιηθεί η συνδεση ας ποστάρει εδώ να δούμε και οι άλλοι.
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Επίσης στη δουλειά ενεργοποιήσαμε 3 γραμμές DSL μέσω ACN και τους πήρε 9 μέρες. Κάπου εκεί παίζει παιδιά, υπολογίζετε λοιπόν ένα 10ημερο και αν δεν έχει γίνει κάτι τηλεφωνάτε να δείτε!
jose Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 opoios exei xrisimopoeisei to paketa as mas pei entiposeis!! ego perimeno na mou sindesoun tin grammi! exo kapoies apories! spiti exo pstn grammi, stin mpriza tou tilefonou prepei na einai apoklistika to kalodio tou splitter? mporo na sindeso siskeui tilefonou? Ektos apo auto sto spiti mou exo alles 3 siskeues , mia sto saloni to opoio einai kai tilefonitis, ena asirmato kai ena fax se ena allo domatio!! auta mporoun na epireasoun tin adsl apo tin hol ?
greekparot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα τους εστειλα και με ΦΑΞ την αιτηση γιατι στο email δεν μου απαντησαν αν την ελαβαν (την ελαβαν δηλαδη απλα δεν ξερω αν καν μπηκαν στο κοπο να ανοιξουν το email). Μολις ενεργοποιηθει η δικια μου γραμμη θα ενημερωσω. Θα μετρησω απο σημερα 12 εργασιμες ημερες.
gorgee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα τους εστειλα και με ΦΑΞ την αιτηση γιατι στο email δεν μου απαντησαν αν την ελαβαν (την ελαβαν δηλαδη απλα δεν ξερω αν καν μπηκαν στο κοπο να ανοιξουν το email). Μολις ενεργοποιηθει η δικια μου γραμμη θα ενημερωσω. Θα μετρησω απο σημερα 12 εργασιμες ημερες. kalitera pare toys ena thl . na deis an to elavan giati ekei exoun malon treli douleia ...
stehellas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 re paidia pantos 512/128 gia enan xrono + modem ktlp me 24.69 euro to mina tha vroume pouthena alou ??? lol kai pali lol emena to thema rinai to e3is , h sindromi enos xronou me thn tellas ligi to febrouario mporo tote na energopiiso to paketo ?????
myst77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 re paidia pantos 512/128 gia enan xrono + modem ktlp me 24.69 euro to mina tha vroume pouthena alou ??? VIVODI CUBE
greekparot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Τους πηρα τηλεφ. σημερα.. βρηκα μια πωλητρια πολυ εξυπηρετικη. Μου ειπε οτι θα την προωθησει την αιτηση απο σημερα... αντε να δουμε.
polaki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Εγω παντως ειχα στειλει την προηγουμενη ΤΡΙΤΗ το fax και χτες τρίτη μου είπαν ότι έστειλαν την αίτηση στον ΟΤΕ...... Oπότε για πιέστε τους λίγο και εσείς...
vagos789 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 re paidia pantos 512/128 gia enan xrono + modem ktlp me 24.69 euro to mina tha vroume pouthena alou ??? lol ???? Το θέμα ειναι αν θα βρείτε όντως 512. Αμα ειναι 128 μην γκρινιάζετε.
worldcitizen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 30/11 Έκανα αίτηση, ενεργοποιήθηκε η σύνδεση απ'την πλευρά της HOL την ίδια κι όλας μέρα. Ήρθε το modem καμμια βδομάδα αργότερα και ακόμα, 15 μέρες μετά περιμένω τον ΟΤΕ.. Κοιμάμαι και ξυπνάω κοιτώντας το φωτάκι του modem που αναβοσβήνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.