Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως μπορω να ελεγξω τη HOL στη περιοχή μου; ειμαι στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη. επισης το πακετο OnDSL της οτενετ τελειωνει τελη ιανουαριου. θα μπορω εγω τωρα πριν τελειωσει να διακοψω το aDSL ;

Νομιζω μπορεις να τι διακοψεις οποτε θελεις και σου στελνουν επιστροφη χρηματων..

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την ΗΟL και να το κάνεις μέσω εκείνης?

Να τους πεις θέλω την ταδε προσφορά' date=' μου τη στέλνετε ταχυδρομικά ΑΝ υπάρχει το Netroute 2..

Εγω αυτο θα κάνω αλλα έχω δικό μου μοντεμ και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, απλά θα τους πάρω τηλέφωνο και βουρ για 1024!!![/quote']

Me too!!! Μόλις τώρα μίλησα με υπάλληλο και μου είπε ότι γίνεται της εκδιδωμένης γυναικός το κικλίδωμα (κοινώς της που... το κάγκελο). Υπόψη ότι είναι τιμές χωρίς φπα, για όσους δεν ξέρουν.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς σε ποιο κατάστημα μπορεί να μπει κανείς και να αγοράσει την προσφορά με το Netroute 2;

Χρόνο να παω έχω αρκει να ξέρω ότι θα το βρω.

Επίσης σήμερα διέκοψα την μια απο τις δύο τηλεφωνικές γραμμές που είχα και επέστρεψα και το NetMod στον ΟΤΕ.

Είμαι πολύ περήφανος!

-1 Απο μένα για τον ΟΤΕ!!!

Δημοσ.

λοιπον παιδια

οπως εγραφα και παραπανω...

πηρα τηλ στην OTEnet και με μια γκομενα (???) που μιλησα μου ειπε οτι δεν μπορω να διακοψω το OnDSL kit πριν τη ληξη του. Πρεπει δηλαδη να κλεισουν οι 3 μηνες και μετα. Οποτε η προσφορα της HOL για μενα δεν παιζει

Να ξερει κατι διαφορετικο καποιος ας πει.

Οποτε μετα μαλλον παμε σε forthnet 3+2 μηνες

Δημοσ.
λοιπον παιδια

οπως εγραφα και παραπανω...

πηρα τηλ στην OTEnet και με μια γκομενα (???) που μιλησα μου ειπε οτι δεν μπορω να διακοψω το OnDSL kit πριν τη ληξη του. Πρεπει δηλαδη να κλεισουν οι 3 μηνες και μετα. Οποτε η προσφορα της HOL για μενα δεν παιζει

Να ξερει κατι διαφορετικο καποιος ας πει.

Οποτε μετα μαλλον παμε σε forthnet 3+2 μηνες

xoris na to ksero mou kanei poli entiposi kati tetoio...Apo pou kai eos pou afou autoi exoun parei ta lefta?tha tous glitoseis kai apo traffic...

As pei kapoios pou kserei!

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα και διέκοψα σήμερα την Vivodi (καθότι κατήργησα εξολοκλήρου την γραμμή του ΟΤΕ). Η αλήθεια είναι ότι αν είχα αυτήν την στιγμή την επιλογή τα λεφτά μου θα τα επένδυα στην Vivodi.

Το νέο τους κτίριο στο Χαλάνδρι είναι πολύ όμορφο (άσχετο με το θέμα μεν αλλά εμένα μου δημιουργεί ένα+ στην συμπάθεια).

Η ευγενέστατη κοπέλα που με εξυπηρέτησε face 2 face μου είπε ότι φυσικά και γνωρίζουν για την προσφορά της HOL και η Vivodi ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, δεν μπορούσε να τοποθετήσει όμως χρονικά κάποια επερχόμενη προσφορά αν θα είναι δηλαδή πριν η μετά τις γιορτές, πράγμα ίσως καθοριστικό για πολλούς από εμάς (για μένα δυστυχώς ναι γιατί βιάζομαι).

Τώρα η έρευνα αγοράς (Δυο καταστήματα Γερμανός + ένα Multirama έδειξαν ότι το πακέτο της HOL δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βρεθεί άμεσα). Αν σκεφτεί κανείς ότι ψάχνω ειδικά για PSTN και NetRoute 2 τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ. Ακόμα δεν μου απάντησε κανείς αν μπορώ να βρω κάπου συγκεκριμένα το NetRoute 2.

Έχω να κάνω ακόμα μια ερώτηση για βολιδοσκόπηση σχετικά με τον χρόνο αναμονής για την σύνδεση μετά την αίτηση. Υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει τ πακέτο και να έχει συνδεθεί ήδη;

Φεύγω ξανά για ψάξιμο στα μαγαζιά...

Δημοσ.
ρε μηπως μου ειπαν παραμυθι μονο και μονο για να μη παω τωρα σε αλλη προσφορα...

Παρε παλι και πες τους ακυρωνω, αν σε ρωτησουν τι και πως, πες τους δεν σε ενδιαφερει πλεον γιατι φέυγεις...

Αποκλείεται να μην σ'αφηνουν να ακυρώσεις το DSL!

Δημοσ.
Ξέρει κανείς τι modem έχει το πακέτο της HOL 6+6μήνες?

INTRACOM

Model : netRoute D-2

Το modem είναι μια χαρά αλλά αργούν πολύ να ενεργοποιήσουν τη σύνδεση. Έκανα αίτηση 28/11, την ίδια μέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση αλλά θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση μου μετά τις 14/12. Έχουν λέει πολλές αιτήσεις σε αναμονή και τα διαδικαστικά αργούν.

Δημοσ.
INTRACOM

Το modem είναι μια χαρά αλλά αργούν πολύ να ενεργοποιήσουν τη σύνδεση. Έκανα αίτηση 28/11' date=' την ίδια μέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση αλλά θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση μου μετά τις 14/12. Έχουν λέει πολλές αιτήσεις σε αναμονή και τα διαδικαστικά αργούν.[/quote']

το βρήκα τελικά και το πήρα

πολύ συμπαθητικό το μοντεμάκι, όλα τα βασικά τα κάνει.

η πλάκα είναι ότι είναι ολόιδιο με το NetMod... μπλιάχ :)

Δημοσ.
Λ

Τώρα η έρευνα αγοράς (Δυο καταστήματα Γερμανός + ένα Multirama έδειξαν ότι το πακέτο της HOL δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βρεθεί άμεσα). Αν σκεφτεί κανείς ότι ψάχνω ειδικά για PSTN και NetRoute 2 τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ. Ακόμα δεν μου απάντησε κανείς αν μπορώ να βρω κάπου συγκεκριμένα το NetRoute 2.

.

re paidia giati tosi mania me to sigekrimeno router?nomizw oti to fritz pou dinei i hol otan kanis aitisi mesw aftis einai klasis anotero.rikste kai mia matia edw : http://www.avm.de/en/index.php3 exei traffic shaping {mia apo tis pio xrisimes dinatotites stin adsl} kai to theorw klasis anotero apo to netroute 2.an kanw lathos se kati peste mou........
Δημοσ.
INTRACOM

Το modem είναι μια χαρά αλλά αργούν πολύ να ενεργοποιήσουν τη σύνδεση. Έκανα αίτηση 28/11' date=' την ίδια μέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση αλλά θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σύνδεση μου μετά τις 14/12. Έχουν λέει πολλές αιτήσεις σε αναμονή και τα διαδικαστικά αργούν.[/quote']

Α ναι? Ξενέρωμα...

Το οτι θα μπορείς μετά τις 14/12 ποιος στο είπε?Επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί το DSL Access ή λόγω της HOL να σου δωσει το account?

Εχει σημασία για μένα, γιατι αν η DSL είναι οκ αλλά η HOL το κουράζει, σημαίνει οτι θα μπορώ να χρησιμοποιείσω την 384 μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...