Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδιά

εγώ έχω το onDSL kit της ΟΤΕΝΕΤ που ληγει το Φεβρουάριο

σκέφτομαι να αιτηθώ διακοπή για να πάρω το πακέτο της HOL 6+6 μηνες

αξίζει λέτε;

κανείς που να δοκίμασε HOL; το αν ειναι "πιταρισμενα" DSLA κτλ εξαρτάται απο το provider ή απο τη γραμμή ;

Eksartate apo ton pote. posa atoma exei xoseis pano se 1 dslam.... an exei xosei parapano apo osa prepei tote arxizei i katrakila :)

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με βαλατε σε σκεψεις ρε παιδια...Ελεγα να σκασω τα 510 για την 1024 αλλα αμα παιζει lag τη κατσαμε..Μενω Θεσσαλονικη περιοχη σχολη τυφλων.Τι προτεινετε?Εχω ηδη το ondsl kit ..Πρεπει να κανω διακοπη πρωτα ,,σωστα ?

Δημοσ.

File Nore,

ola eksartontai apo to dslam sou...an einai gemato tote oti kai na exeis(isp) den tha pigaineis kala..an einai adeio tha exeis teleies taxitites...

Psakse ligo kai des an einai gemato to dslam sou..

sou proteino http://www.adslgr.com ... exo akousei gia parapona gia tin hol stin voreia ellada pantos!

Δημοσ.

Τωρα εχω σχετικα καλες ταχυτητες με την 384 πιανω σταθερα 35-40 με το modem ,με το router χανει πακετα και πεφτει η ταχυτητα,δε ξερω τι φταει.Αρα λογικα και με τη hol θα εχω καλες ταχυτητες,,σωστος?

Δημοσ.
Κατά τα λεγόμενα του συγκεκριμένου πωλητή, δεν κερδίζουν χρήματα, απλά αν καταφέρουν και κάνουν πολλές συνδέσεις θα ακουστεί το ονομά τους στην HOL.

LOL, και τί εγινε που θα ακουστεί το όνομά τους στην HOL? Μηπως θα τους στείλουν κάρτα για καλά χριστούγεννα, ή θα τους κλείνουν πρώτο τραπέζι πίστα???? :D :D :D

Mια χαρά προμήθεια παίρνουν.. :)

Δημοσ.

ρε παιδιά εχει αγοράσει κανείς το πακετάκι τις hol 6+6 μήνες δώρο προσφατα απο θεσσαλονίκη?

γενικότερα βελτιώθηκαν καθόλου τα πράγματα με τις ταχύτητες?

καποιος απο Ανω τούμπα θεσσαλονίκης να μας πει τι παίζει για τις ταχύτητες της hol?

ευχαριστώ και sorry για τα greeklish

Δημοσ.

Απ ότι ξέρω δεν είμαι και πολύ κοντά στο dslam μου, μάλλον στο όριο είμαι. Αν πάρω adsl 1mbit μπορεί εξαιτίας της απόστασης αυτής να έχω τρομέρες απώλειες με την υπάρχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ? Κάνει για όλους δηλαδή το 1mbit? (γιατί έχει φθηνήνει αρκετά και ψήνομαι)

Δημοσ.
Απ ότι ξέρω δεν είμαι και πολύ κοντά στο dslam μου, μάλλον στο όριο είμαι. Αν πάρω adsl 1mbit μπορεί εξαιτίας της απόστασης αυτής να έχω τρομέρες απώλειες με την υπάρχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ? Κάνει για όλους δηλαδή το 1mbit? (γιατί έχει φθηνήνει αρκετά και ψήνομαι)

Είμαι και εγώ στο όριο του ΟΤΕ και από τα διαγνωστικά του rooter βλέπω ότι με την 512 καταλαμβάνω το 42% της χωριτικότητας της γραμμής, οπότε σηκώνει και 1024.

Το πιο πιθανό είναι να σηκώνει και η δικιά σου γραμμή 1024....

Δημοσ.

ρε παιδια

οπως εγραψα και παραπανω, εχω το OnDSL kit και ληγει σε 1,5 μηνα

αξιζει να το κρατησω και μετα να μπω στο προγραμμα αοριστου χρονου (41,41 το μηνα) της ΟΤΕνετ ; υπαρχει περιπτωση να ριξουν εκει τα τιμολογια, ακουγεται τιποτα;

Δημοσ.

Mia akomh erwthsh sxetika me thn prosfora ths HOL einai h e3hs:

Estw oti epilegoume to paketo me thn 384.An gia opoiodhpote logo meta apo merikous mhnes apofasisoume na aneboume taxythta px se 512 mporoume na zhthsoume apo th HOL kati tetoio ki an nai poia 8a einai h pros8eth epibarynsh?

Apo to tmhma pwlhsewn ths HOL mou eipan oti ginetai alla den htan idiaitera diafwtistikoi sto 8ema ths xrewshs.Mou eipan oti h epibarynsh 8a afora th diafora twn paketwn afou prwta synypologistoun oi mhnes pou 8a exoun perasei sto arxiko (384).Se katasthma hlektronikwn mou eipan ki ekeinoi oti ginetai alla den htan sigouroi gia to ti akribws 8a prepei meta na plhrwsw,eidika an sto meta3y exoun pesei oi times afou h outws h' allws h prosfora isxyei mexri telos tou etous.

Δημοσ.

myst ασφαλώς και σε συμφέρει να εκμεταλευτείς την προσφορά. Δεν προκειται να πέσει η τιμη τουλάχιστον τόσο ωστε να βγείς ζημιωμένος. Απλά έλεγξε την ταχύτητα της HOL στην περιοχή σου και αν μπορεις να λήξεις την συνδρομη γραμμής του DSL γιατί το πακέτο της HOL περιλαμβάνει το κόστος γραμμής DSL.

Δημοσ.
myst ασφαλώς και σε συμφέρει να εκμεταλευτείς την προσφορά. Δεν προκειται να πέσει η τιμη τουλάχιστον τόσο ωστε να βγείς ζημιωμένος. Απλά έλεγξε την ταχύτητα της HOL στην περιοχή σου και αν μπορεις να λήξεις την συνδρομη γραμμής του DSL γιατί το πακέτο της HOL περιλαμβάνει το κόστος γραμμής DSL.

πως μπορω να ελεγξω τη HOL στη περιοχή μου; ειμαι στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη. επισης το πακετο OnDSL της οτενετ τελειωνει τελη ιανουαριου. θα μπορω εγω τωρα πριν τελειωσει να διακοψω το aDSL ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...