econmis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Etyxe shmera na perasw apo ena megalo katasthma hlektronikwn kai skefthka na mpw na rwthsw gia thn prosfora ths HOL.Prin omws prolabw na rwthsw h ypallhlos me diakoptei kai mou leei oti h prosfora twn 6+6 mhnwn EXEI APOSYRTHEI.Epeidh omws,opws oi pio polloi apo sas,exw pesei ki egw se asxetous pwlhtes,zhtaw na mou e3hghsei ti akribws shmainei ayto kai ths lew oti sthn anakoinwsh ths HOL elege oti isxyei mexri 31/12.Ontws mou leei oti ki ekeinoi ayto gnwrizan alla x8es to brady (1/12) hr8e eidopoihsh apo HOL (thn opoia kai mou edei3e) oti pleon h prosfora egine 6+2 mhnes!!!Se ena allo magazi paradipla den eixan idea gia thn allagh ayth alla apo tis erwthseis pou tous ekana mallon den eixan idea genikws gia to DSL opote... Gnwrizei kaneis kati sxetika me ayth thn 3afnikh allagh?
DoSMaN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Επωφεληθείτε από τη μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Hellas On Line: Αποκτήστε έως τις 31 Δεκεμβρίου το 6μηνο HOL Broadband Pack και κερδίστε 6 επιπλέον μήνες ΔΩΡΟ με τιμές που ξεκινούν από μόλις 199 €, όλα πληρωμένα! Auto diavasa sto site tis HOL alla diavasa oti einai gia orismeno arithmo apothematwn... Mipws eksantlithikan 'i einai diafimistiko trick auto???
httpd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 To fritz to aposirane apo oti mou eipe enas politis simera. Deinoun to netroute 2 pou trexei linux kai exei usb ethrnet kai alles thires poli aksiologes thires epikinonias opos voip Etsi mou eipe den thelo na se paro ston lemo mou. Pantos to netroute 2 einai poli kalo afou prota apo ola pezei me linux kai mporeis na to sprokseis allios
JiKL Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 sto site tis hol to anaferei akoma.. den nomizo na elikse i prosfora...! Leei kapou mexri eksantliseos ton apothematon?
Comaniac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Στο site της HOL δεν αναφέρεται τίποτα για απόσυρση της προσφοράς ούτε για διαθεση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αντίθετα αναφέρει ξεκάθαρα εως 31.12.05 εκτός αν μου ξεφεύγουν τίποτα μικρα γραμματακάκια. Άδικο για όσους περίμεναν το δωρο για να αροράσουν. Έπρεπε να το αναφέρουν ξεκάθαρα εξ αρχής. Θέλω να πιστεύω πως προκειται για μια ακόμη άσχετη πωλήτρια.
Αλέξης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδια,εμενα με πηραν σημερα 2/12/05,τηλεφωνο απο την HOL,και με ρωτησαν εαν θελω να ανανεωσω την συνδρομη που ληγει στις 10/12/05,με το ADSL 6+6.Πως λοιπον λεγεται οτι αποσηρθηκε η προσφορα???
jose Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 simera to proi ekanatin aitisi, kate8es ta xrimata gia 384 kai mou eipan se 10 meres oti 8a exo dsl!! meno kalamaria 8es/nikis kai apo merika posts fobi8ike to mati mou !! uparxei ontos problima stin kalamaria sigekrimena ston Ag. Panteleimona??? bebea kati exo akousei gia anaba8misi tou diktiou tis HOL, tora den ksero an exei sxesei oti o kombos einai konta stin perioxi tis kalamaria . ta kentrika tis HOL einai apenanti apo to Jambo !! otan 8a exo nea 8a enimeroso! euxaristo!!
Cartman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Update για το όλο θέμα... Μίλησα με έναν εξουσιοδοτημένο πωλητή εδώ Κοζάνη (μέσω του οποίου έκανε την σύνδεση ο φίλος μου) και μου είπε τα εξής: α) Οι αλυσίδες ΟΝΤΩΣ φάγανε άκυρο από την ΗOL (η προσφορά 6+6 δεν ισχύει πλέον μέσω αυτών) β) Ο συγκεκριμένος μου είπε πως η δικιά του συμφωνία ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να ισχύει ΚΑΙ πως όσοι κάνουνε σύνδεση με τον δικό του κωδικό πέρνουνε το FritzBox. Και εδώ τείθεται το ερώτημα: Να κάνω σύνδεση μέσω αυτού και να πάρω το FritzBox ή να ψάξω μήπως βρώ κάποιον άλλο που να δίνει το Netroute 2, κοινώς ποιο είναι καλύτερο;
polaki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την ΗΟL και να το κάνεις μέσω εκείνης? Να τους πεις θέλω την ταδε προσφορά, μου τη στέλνετε ταχυδρομικά ΑΝ υπάρχει το Netroute 2.. Εγω αυτο θα κάνω αλλα έχω δικό μου μοντεμ και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, απλά θα τους πάρω τηλέφωνο και βουρ για 1024!!!
sa1901 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Φαντάζομαι ότι οι μεταπωλητές έχουν κάποιο μικρό έστω, κέρδος από την πώληση τέτοιων πακέτων. Οπότε προφανώς για να ελαχιστοποιήσει την χασούρα η HOL, από τον μεγάλο όγκο των νέων πελατών, στρέφει τον κόσμο να απευθείνεται κατευθείαν σ' αυτήν.
Cartman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Κατά τα λεγόμενα του συγκεκριμένου πωλητή, δεν κερδίζουν χρήματα, απλά αν καταφέρουν και κάνουν πολλές συνδέσεις θα ακουστεί το ονομά τους στην HOL.
httpd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Κατά τα λεγόμενα του συγκεκριμένου πωλητή, δεν κερδίζουν χρήματα, απλά αν καταφέρουν και κάνουν πολλές συνδέσεις θα ακουστεί το ονομά τους στην HOL. Μπα? Αν δεις στην αίτηση πάνω δεξιά έχει κωδικό πωλητή. Τα συμπεράσματα δικά σας Αφου τον ρώτησα κιόλας.... μπορώ να πάρω το πακέτο απο κατάστημα και όχι απο εσάς και μου τα μασούσε.....
Cartman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 heh Απλά μετέφερα τα δικά του λόγια Τώρα αν αληθεύουν όσα μου είπε ο θεός και η ψυχή του Ωστόσο όταν είχα πάρει τηλ. στο sales service της HOL το πρώτο πράγμα που μου είπε η πωλήτρια ήταν να συμπληρώσω το όνομά της πάνω δεξιά στην αίτηση
Comaniac Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Εγω θα προτιμουσα το Netroute 2 το οποίο μετά τις τελευταίες αναβαθμισεις του φαίνεται ανώτερο. Cartman δες και εδω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001507 ρώτα αν εχουν το modem που θες. Το παραπάνω link δειχνει πως η διαθεση του δεν σταμάτησε απο όλους τους τρίτους.
myst77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδιά εγώ έχω το onDSL kit της ΟΤΕΝΕΤ που ληγει το Φεβρουάριο σκέφτομαι να αιτηθώ διακοπή για να πάρω το πακέτο της HOL 6+6 μηνες αξίζει λέτε; κανείς που να δοκίμασε HOL; το αν ειναι "πιταρισμενα" DSLA κτλ εξαρτάται απο το provider ή απο τη γραμμή ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.