Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τη Δευτέρα 24/1 έχω DSL από τη HOL. Όλα είναι εντάξει, αλλά παρατήρησα ότι μια φορά την ημέρα το Fritz!box fon αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται. Πηγαίνοντας στο My account στο site της HOL είδα τα παρακάτω:

Τρι 24-Ιαν-2006, 04:58:55 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Τετ 25-Ιαν-2006, 04:47:29 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Πεμ 26-Ιαν-2006, 04:36:03 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Παρ 27-Ιαν-2006, 04:24:36 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Αυτές είναι οι ώρες που είμαι συνδεδεμένος στο internet. Γιατί πέφτει η γραμμή πάντα μετά από αυτό το χρονικό διάστημα; Στο fritz!box δεν έχω κάνει καμιά τέτοια ρύθμιση για αποσύνδεση.

Δημοσ.
Από τη Δευτέρα 24/1 έχω DSL από τη HOL. Όλα είναι εντάξει' date=' αλλά παρατήρησα ότι μια φορά την ημέρα το Fritz!box fon αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται. Πηγαίνοντας στο My account στο site της HOL είδα τα παρακάτω:

Τρι 24-Ιαν-2006, 04:58:55 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Τετ 25-Ιαν-2006, 04:47:29 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Πεμ 26-Ιαν-2006, 04:36:03 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Παρ 27-Ιαν-2006, 04:24:36 23 ώρες, 48 λεπτά και 28 δεύτερα

Αυτές είναι οι ώρες που είμαι συνδεδεμένος στο internet. Γιατί πέφτει η γραμμή πάντα μετά από αυτό το χρονικό διάστημα; Στο fritz!box δεν έχω κάνει καμιά τέτοια ρύθμιση για αποσύνδεση.[/quote']

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130614

Δημοσ.

Ναι, αυτό κάνει, σε ευχαριστώ. Βέβαια κάπου κάπου (1 φορά στις 2 μέρες) αποσυνδέεται και σε άσχετο χρόνο, αλλά ξανασυνδέεται αμέσως. Δεν πειράζει.

Δημοσ.
Ναι, αυτό κάνει, σε ευχαριστώ. Βέβαια κάπου κάπου (1 φορά στις 2 μέρες) αποσυνδέεται και σε άσχετο χρόνο, αλλά ξανασυνδέεται αμέσως. Δεν πειράζει.

Na xereis oti gia to deutero kommati tou mhnimatos sou, oti mporei ena thl. asurmato h kapio allo modem mou exeis sindedemeno na sou xesuxronizei thn grammh kai na anagkazete to fritzaki na kanei reset gia na epanaktish thn sundesh.

Δημοσ.

Δεν έχω ούτε άλλο modem, ούτε ασύρματο τηλέφωνο. Μόνο δύο απλές συσκευές, στις οποίες έχω βάλει φίλτρα. Την επόμενη φορά που θα το κάνει θα έχω το νου μου, μήπως εκείνη τη στιγμή χτυπάει και το τηλέφωνο.

Δημοσ.

re paidia ego exo valei HOL edo kai 1evdomada alla exo to exis provlima

Sta peer2peer programmata oi taxytites pou pianei den einai katholou kales....pira til tin ypostirixi pelaton kai mou eipan na perimeno na doun an yparxei kapoio provlima sti grammi...ola mou eipan pos einai ok...

Mpas kai xreiazetai na kano tipota rythmiseis gia na piano megales taxytites kai oxi taxytites isdn ?

Euxaristw ek ton proteron

Δημοσ.

πρέπει να ανοίξεις κάποια ports στο router σου για να τρέχουν σωστά! Πάντως σήμερα επικοινώνησα με τη ΗΟΙ για να δω σε ποια φάση βρίσκεται η αιτηση μου για ενεργοποίηση και πραγματικά έμεινα άφωνος με τη ταχύτητα εξυπηρέτησης.Αναμονή μόλις 3 λεπτά αμέσως σύνδεση με τμήμα πωλήσεων και αφού είπα το αίτητημα μου σε μια υπάλληλο μετά απο μόλις 5 λεπτά με πήρε η ίδια στο κινητό μου τηλ και μου απάντησε!!!! Λες να ποιάσαν τόπο τα μπινελίκια που έχουν φάει κατα καιρούς απο όλους εμάς εδώ και να δούμε επιτέλους καμιά άσπρη μέρα με το πειβόητο customare care????

Δημοσ.

Ούτε εγώ θυμάμαι καλα...Ανάλογα βέβαια και τι router έχεις και ποιο Ρ2Ρ θες να ενεργοποιήσεις...Ψάξε στη κατηγορία ADSL modems μπας και υπάρχει κάποιο σχετικο thread

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...