Power21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Re paidia ean eiste kainourgios user ths HOL kai ean agorasate auto to paketo ths Prosforas apo kapoio magazi mporeite na mou peite ean sas steilane taxudromikos enan fakelo pou eixe mesa mia Apodeixh Paroxhs Yphresion kai na exei apo kato kati logariasmous gia na plirosete to paketo !!!!!! ????
Sta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγώ το πήρα από το Γερμανό και δε μου έχει έρθει ταχυδρομικώς τίποτε, στείλτα πίσω. Σήμερα ενεργοποιήθηκα κι εγώ, είχα πάρει το πακέτο στις 22/12.
Power21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Εγώ το πήρα από το Γερμανό και δε μου έχει έρθει ταχυδρομικώς τίποτε, στείλτα πίσω. Σήμερα ενεργοποιήθηκα κι εγώ, είχα πάρει το πακέτο στις 22/12. Ego eimai energopoihmenos apo tis 4/1/2006 mipos einai noris gia esena?
Enedra Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Re paidia ean eiste kainourgios user ths HOL kai ean agorasate auto to paketo ths Prosforas apo kapoio magazi mporeite na mou peite ean sas steilane taxudromikos enan fakelo pou eixe mesa mia Apodeixh Paroxhs Yphresion kai na exei apo kato kati logariasmous gia na plirosete to paketo !!!!!! ???? Den mou exei erthei kanenas tetoios fakelos.... Exw agorasei to paketo ths Prosforas apo magazi (Media Markt)... Exw ADSL apo 2/1/06...
john360 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 το διαστημα που μεσολαβει μεχρι να μετατραπει η γραμμη απο τον οτε το χανουμε? πχ η hol με εχει στο συστημα της σαν συνδρομητη απο τις 11-1,και εχει την adsl σε κατασταση "εκκρεμει" πολυ πιθανον να εχει ηδη απαντηθει το ερωτημα μου,οποτε ζητω προκαταβολικα συγγνωμη ν φαληρο μενω,το πακετο της 512 πηρα σε pstn(friz box)
broylis1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Και γω πήρα το πακέτο απο το Γερμανο στα Χανια οπου μένω...να υπολογίζω ενεργοποίση μετα τισ 10/2 όπως τα βλέπω εδώ τα πράματα ε?
Comaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Γενικά ο χρόνος ποικίλει ανάλογα τη περιοχη γενικα πάντως ισχυει το 15 με 20 εργάσιμες. Αν βιάζεσαι ψάξε για κανένα γνωστο σου στον ΟΤΕ. Το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητο και κανένα λαδάκι παιζει και αυτό. ΤΑΞΕ ΤΑΞΕ.
Comaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Άλλωστε τη διαδικασία της ενεργοποίησης θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε απλή γενικά ο ΟΤΕ βέβαια οπως ειναι φυσικό δυσκολεύεται λιγο αλλα ως δια μαγείας οι δυσκολίες αυτες άρονται αν η αίτηση γίνει απευθείας σε αυτόν ή αν γίνει σε μια εταιρεία συμφεροντων του οπως Otenet. Είναι και αυτο ένα είδος γρηγορόσημου.
broylis1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Εχεις δίκιο.Το θέμα είναι οτι για μια τόσο απλή διαδικασία περνάμε τέτοιο λούκι...Άσε σε πρώτη φάση να με ενεργοποιήσουν στη ΗοΙ και μετά θα δω τι μπορώ να φτιάξω στον ΠΟΤΕ εδώ στα Χανια...Δυστυχώς για μένα έχουν περάσει μόνο 3 εργάσιμες μέρες, οπώτε έχουμε μακρύ μέλλον.άντε να δω πως θα τη παλέψω αφού είμαι ήδη πάνω στη τσακίρ κ..λα!!!!!Ελπίζω να μην έχω ιδιαίτερα προβλήματα με την ΗΟΙ σαν Isp, να πιάνω μια αξιοπρεπή ταχύτητα χωρίς διάκοπες και όλα καλά! Παρεπιπτώντος αν υπάρχει στο φόρουμ κάποιος απο Χανιά και χρησιμοποιει ΗΟΙ ας πει εντυπώσεις...Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα!
Comaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Φοβάμαι μηπως τώρα με τον χιονιά πάνε πίσω οι συνδέσεις. Αυτό είναι που με ανησυχεί γιατί εγώ ειμαι στις μέρες μου. Οπού να ναι θα γεννήσω.
worldcitizen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εμένα μου έφτασε ο "φάκελος" και μου έβγαζε τελική -44,99€ (μείον 44,99) από το πουθενά. Τους πήρα τηλ. και μου είπαν ότι θα το διωρθόσουν.. (Αφού πρώτα μου είπαν ότι δεν με χαλάει, αφού θα πάρω λεφτά..
Power21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Εμένα μου έφτασε ο "φάκελος" και μου έβγαζε τελική -44' date='99€ (μείον 44,99) από το πουθενά. Τους πήρα τηλ. και μου είπαν ότι θα το διωρθόσουν.. (Αφού πρώτα μου είπαν ότι δεν με χαλάει, αφού θα πάρω λεφτά..[/quote'] Apo magazi to eixes parei to paketo ? Mhpos thimase ean sou zitisan tipota xartia ? To eixa parei me timologio.
worldcitizen Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Apo ti Hol to pira.. Ki esena to idio?
polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Γενικά ο χρόνος ποικίλει ανάλογα τη περιοχη γενικα πάντως ισχυει το 15 με 20 εργάσιμες. Αν βιάζεσαι ψάξε για κανένα γνωστο σου στον ΟΤΕ. Το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητο και κανένα λαδάκι παιζει και αυτό. ΤΑΞΕ ΤΑΞΕ. Οχι και λαδάκι για να έρθει η DSL ρε παιδιά, που καταντήσαμε! Θα έρθει λιγη υπομονή μόνο κάντε!
polaki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά με τις αιτήσεις; Εγώ πήρα Adsl in a box. Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά στο site της Forthnet έστειλα και e-mail με πρόσφατο λογαριασμό και την ίδια κιόλας μέρα στο site έγραψε μετά από μερικές ώρες ότι η αίτηση επεξεργάσθηκε από την Forthnet και στάλθηκε στον πΟΤΕ. Τώρα περιμένω τον πΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή. Χμμ ναι αλλα εσύ εισαι forthnet, το βλέπω λογικό λοιπόν η διαδικασία να είναι διαφορετική! Παντως παιδιά εγω εδω και 1 μηνα ειμαι πολυ κυριλέ, χωρίς κανένα πρόβλημα! Ερχομαι εδω για να τσεκάρω και σας να δω πώς τα πάτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.