Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατέβασε από το site της εταιρείας ή από κάποιον μεγάλο ftp κάποιο μεγάλο αρχείο για να δεις με τι ταχύτητα κατεβάζεις. Πότε έκανες την αίτηση είπες;

Den xreiazetai na katevasw apo allou, apo site pou 1,5 hrono katevaza me 45-52 stathera twra pianei 10-12...de nomizw na einai tyxaio se ola ta site to idio,,,,Aithsh ekana 30/12 alla eimai eparxia ,ohi Athina

Δημοσ.

Nα ρωτήσω και γώ κάτι?Ένας φίλος μου θέλει να πάρει την προσφορά...

Μία ερώτηση...Η γραμμή που έχει τώρα είναι 384 μέχρι να του ενεργοποιηθεί θα μπορεί να χρησιμοποιήσει του ΟΤΕ?Και μόλις ενεργοποιηθεί να την σταματήσει?

Για 512 έχετε τσεκάρει διαφορές στην ταχύτητα?Αξίζει?

Δημοσ.
Nα ρωτήσω και γώ κάτι?Ένας φίλος μου θέλει να πάρει την προσφορά...

Μία ερώτηση...Η γραμμή που έχει τώρα είναι 384 μέχρι να του ενεργοποιηθεί θα μπορεί να χρησιμοποιήσει του ΟΤΕ?Και μόλις ενεργοποιηθεί να την σταματήσει?

Για 512 έχετε τσεκάρει διαφορές στην ταχύτητα?Αξίζει?

Εμένα μου είπανε να την κόψω μόλις έκανα την αίτηση....την άφησα κανα 2ημερο και μετά την έκοψα...αλλά αυτό που λες, να την κόψει μόλις ενεργοποιηθεί η άλλη δεν γίνεται( το ρώτησα και αυτό μου απάντησαν τότε)

Δημοσ.

magkes exw balei hol 512 (prosfora xristougennwn) kai menw agia paraskevi.h taxythta einai poly kalh , 50-52 monima se p2p na fantasteite kai me upload 11 kai na shmeiwsw oti eixa forthnet kai otenet 384 (h otenet epiane 35kb/s 3 wres to brady,thn mera asto... enw h forthnet htan elaxista kalytera)me liga logia eimai ypereyxaristhmenos:)

p.s xrhsimopoiw diko mou modem zyxel

Δημοσ.
Εμένα μου είπανε να την κόψω μόλις έκανα την αίτηση....την άφησα κανα 2ημερο και μετά την έκοψα...αλλά αυτό που λες, να την κόψει μόλις ενεργοποιηθεί η άλλη δεν γίνεται( το ρώτησα και αυτό μου απάντησαν τότε)

Kαι πού θα το ξέρουν αυτοί αν την έχεις σταματήσει ή όχι?

(Προφανώς γιαυτό οι περισσότεροι διαμαρύρονταν για το οτι αργεί...αλλιώς όταν έχεις δέν σε νοιάζει πόσο καιρό θα κάνει να έρθει η φθηνότερη)

Δημοσ.

Πιστεύω ότι το μόνο που θα γίνει εάν έχεις ήδη ενεργή γραμμή πάνω στο τηλ., είναι να απορριφθεί το αίτημα από τον ΟΤΕ. Λογικά πρέπει να σε ενημερώσει τότε η hol, έπειτα εσύ να ακυρώσεις τη γραμμή και να γίνει πάλι το αίτημα. Πολύ ταλαιπωρία μου ακούγεται δεδομένης και της εξυπηρέτησης της hol.

Δημοσ.

Eνας φιλος μου έκανε αίτηση πριν 1 μηνα και τους τηλεφώνησε οταν την έστειλε, και του λενε ναι οκ την έχουμε λάβει και περιμένετε να σας πάρουμε εμείς... Την παρασκευη τους παιρνει πάλι και του ειπαν οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την αίτηση. Τους το έκλεισε στη μουρη.

Χασανε έναν πελάτη, το παιδί έκανε αίτηση στη Forthnet την ίδια μέρα.

Δημοσ.

Πρίν από 5 λεπτά ξύπνησα (είναι πολύ νωρίς για μένα... :mrgreen: ) γιατί ήθελα να βάλω τον υπολογιστή να κάνει συμπίεση σε μια ταινία. Εντελώς τυχαία το μάτι μου πήγε πάνω στο DSL router. ΔΕΝ αναβόσβηνε πια!!! Είχα DSL!!!

17/12/2005 --> Αποστολή 1ης αίτησης (δεν την λάβανε...)

30/12/2005 --> Αποστολή 2ης αίτησης (δεν την λάβανε...)

12/01/2006 --> Αποστολή 3ης αίτησης (αυτή τη φορά ΟΚ)

13/01/2006 --> Ενεργοποίηση λογαριασμού από HOL

23/01/2006 --> Αναβάθμιση γραμμής από ΟΤΕ

Βέβαια τώρα δεν έχω τηλέφωνο, αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο!

Δημοσ.

Τελικά, εκεί που κόντευα να τρελαθώ, αφού μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές διαφορετικών τηλ. συσκευών, φίλτρων και πριζών εξακολουθούσα να μην έχω σήμα στο τηλέφωνο, όλα λύθηκαν ως δια μαγείας!

Μάλλον θα είχαν κάνει καμιά βλακεία από τον ΟΤΕ, αφού και η ταχύτητα που έπιανα έπεφτε πολύ χαμηλά για ορισμένα διαστήματα. Τώρα είναι όλα εντάξει. Κατεβάζω με πάνω από 35 ΚΒ/s.

Δημοσ.

Συνδέθηκα και εγώ

αίτηση 20/12

ενεργοποίηση 23/01

και εγώ δεν είχα τηλεφωνό και απλά το σύνδεσα κατευθείαν πάνω στο splitter

για την ώρα είναι οκ αργότερα θα το τεστάρω

Δημοσ.

Τυχερέ 1 μηνας ειναι πολύ καλά. Μακάρι ολοι να έχουν την δική σου τύχη. Μπράβο στον ΟΤΕ. Μερα με την μέρα με εντυπωσιάζει.

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ ολοκλήρωσε το δικό του στάδιο σε λιγότερες μέρες

συγκεκριμένα πήρε την αίτηση αναβάθμισης 11/01 σε 12 μέρες δηλαδή

απο 20/12 εως 11/01 η ΗΟl κρατούσε την αίτηση, μάλλον τις στέλνουν μαζικά κάθε 10-15 μέρες

Δημοσ.

Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά με τις αιτήσεις; Εγώ πήρα Adsl in a box. Έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά στο site της Forthnet έστειλα και e-mail με πρόσφατο λογαριασμό και την ίδια κιόλας μέρα στο site έγραψε μετά από μερικές ώρες ότι η αίτηση επεξεργάσθηκε από την Forthnet και στάλθηκε στον πΟΤΕ. Τώρα περιμένω τον πΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...