Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπήκα στο site της HOL και μπερδεύτηκα με τις προσφορές κ έτσι που τα έχει. Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει ποιές προσφορές παίζουν .. εαν εχεις γραμμή ΟΤΕ και θέλεις μόνο isp.. ?

6+6 ? 12+12 ?

Τότε ... 3+3 Forthnet ;)

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα τουλάχιστον, καθώς στο post μου δεν γράφω τίποτα περί κομπίνας και απάτης

Φυσικά και δεν απευθύνομαι σε εσένα, σε αυτούς που χρησιμοποιούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς απευθύνομαι..

Δημοσ.

Μια ερώτηση ακόμα......Είχα το speedtouch από παλιότερη σύνδεση και θέλω να το αφήσω να μη βάλω της hol αυτό που δίνει....το μόνο που κάνω είναι να βάλω username kai password της hol τώρα, ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Τα έκανα αυτά και ανάβουνε 2 λαμπάκια από τα 3 που έχει....το τρίτο θα ανάψει όταν μου δώσουνε γραμμή από τον οτε προφανώς, ε? Ή πρέπει να αναβοσβήνει τώρα και να ανάψει κανονικά όταν πάρω γραμμή? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ο χρόνος μετράει απο οταν σου στειλουν εμαιλ οτι ολα ειναι κομπλε, με διαβεβαίωσε ο πωλητης. Απο κει και πέρα θα τους στείλω ενα email να ρωτήσω (δεν τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μου βγαζουν σπυρια με την αναμονη)

emena email den mou exoun steilei akoma !!!

Δημοσ.
Εχεις απολυτο δίκιο' date=' στην δική μου περίπτωση το εκανα μεσω τηλεφωνου γι'αυτον ακριβως το λογο.

Κατα την άποψη μου ο ΜΟΝΟΣ λογος που καποιος αξιζει να το παρει απο μαγαζατορα ειναι αν θελει να βάλει δοσεις. Γιατι η HOL δεν κάνει, απλά δινεις κάρτα η πληρώνεις μετρητα.

Η προσφορά ειναι υπερβολικά φθηνή, και ηταν η ΠΡΩΤΗ που εβγαλε τετοια προσφορά. Ολοι εσεις που γκρινιάζετε, απορώ γιατί.. Ειναι φαίνεται η νοοτροπεία του έλληνα τέτοια, και Ferrari να οδηγεί, θα γκρινιάζει οτι κοπανάει...

Πριν 4 μηνες για να πάρεις 1024 έπρεπε να δίνεις 184? το μηνα. Τωρα με τις μειωσεις του ΟΤΕ κλπ, έχει πέσει στα 42.5?. Ε αν γυρίσω και γκρινιάξω για το οτι πρέπει να γυρισω το μοντεμ, και οτι με χρεώνουν αν καθυστερίσω πάνω απο 30 μέρες, μάλλον πρέπει να κανω λιγη αυτοκριτικη...

Αν κανατε αιτηση απο οτε θα πληρωνατε γυρω στα 40 ευρω για να κανει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Δηλαδη, τί? Για να βάλει κατι jumperακια στο DSLAM? Όχι κύριοι... για να σας δωσει το ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΤΕΜ... Ξυπνάτε! Με δεδομένο λοιπόν οτι ουσιαστικά ενεργοποίηση δεν πληρωνετε στην HOL, με τα ιδια λεφτά αυτα αγοράστε μονοι σας ενα μοντεμ, ωστε να μην ανησυχείτε για το τί θα γίνει αν χαλάσει το modem της HOL.

Αλλά προφανώς θα προτειμούσατε να σας χαρισουν μια 1024 γραμμή, χωρίς πάγιο, χωρίς κόστος μόντεμ, και χωρίς προβλήματα downloading... Ε ναι, ειναι ωραίο όνειρο...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ. Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ απάτη. Στην τελική γιατί δεν πάτε στη Vivodi ή στην Forthnet?

Το θέμα με τις καθυστερίσεις ειναι όντως τραγικό, και το support τους ειναι απαράδεκτο. Και το οτι θελουν να επιστρέψουμε ΕΜΕΙΣ το μοντεμ μου τη σπάει, αλλά μέχρι εκεί. Κατα τ'αλλα ειναι ολα μια χαρά. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. Οσο για τις ταχύτητες που πιάνω ειναι σταθερα 126κβ.sec από σοβαρα sites, και ενας φίλος μου που εχει 512 (καναμε μαζι την αίτηση) κατεβάζει κ αυτός με full speed.[/quote']

kai ego 512 exo kai me exei paei kai mexri kai 60 ! Gia pollh ora stathera.

Δημοσ.

Xαιρομαι, εμεις τουλάχιστον παίρνουμε αυτό που πληρώσαμε!

Απλα δυστυχως ο κόσμος επειδή συνηθως δεν ξέρει, κατηγορεί ακομα και τους μεγαλους ISP ότι δεν προσφερουν αυτα που υποσχονται, ενω συνηθως φταίει το πιτωμενο DSLAM του οτε... :)

Δημοσ.
Μια ερώτηση ακόμα......Είχα το speedtouch από παλιότερη σύνδεση και θέλω να το αφήσω να μη βάλω της hol αυτό που δίνει....το μόνο που κάνω είναι να βάλω username kai password της hol τώρα, ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Τα έκανα αυτά και ανάβουνε 2 λαμπάκια από τα 3 που έχει....το τρίτο θα ανάψει όταν μου δώσουνε γραμμή από τον οτε προφανώς, ε? Ή πρέπει να αναβοσβήνει τώρα και να ανάψει κανονικά όταν πάρω γραμμή? Ευχαριστώ.

Δες το manual του modem σου για το τι σημαίνουν τα λαμπάκια. Προσοχή στο πώς πρέπεις να γράψεις το username... hol:[email protected]

Δημοσ.
Δες το manual του modem σου για το τι σημαίνουν τα λαμπάκια. Προσοχή στο πώς πρέπεις να γράψεις το username... hol:[email protected]

Nai to ekana swsta ayto.....to manual poios kserei pou nanai....tha perimenw na dw otan parw grammi, ty

Δημοσ.

Kai egv to idio...

Eimai apolyta eyxaristimenos me tin taxytita kai tin statherotita tis syndesis....

Mono proxthes tin Kyriaki eixa problima taxytitas...alla mallon logw tis imeras synevi....

Kata ta alla h tilefwniki ypostiriksi tis HOL einai xalia...Tha prepei na skeftoyn sovara na ayksisoyn ta atoma sto tilefwvniko toys kentro...

Δημοσ.
Kai egv to idio...

Eimai apolyta eyxaristimenos me tin taxytita kai tin statherotita tis syndesis....

Mono proxthes tin Kyriaki eixa problima taxytitas...alla mallon logw tis imeras synevi....

Kata ta alla h tilefwniki ypostiriksi tis HOL einai xalia...Tha prepei na skeftoyn sovara na ayksisoyn ta atoma sto tilefwvniko toys kentro...

Ego na hmoun monos sthn thl. exipiretish tha hmoun kaluteros apo autous!!!

Δημοσ.
Ego na hmoun monos sthn thl. exipiretish tha hmoun kaluteros apo autous!!!

Παιδιά τη βρήκα τη λύση για να μη περιμένεις στο τηλ. κέντρο....Τηλέφωνο μετά τις 1 τη νύχτα!!!!!!!!!!! Συνδέεσαι αμέσως....

Δημοσ.

Σήμερα με συνδέσανε..έκανα αίτηση και πλήρωσα για 512 και φυσικά η σύνδεση είναι για 384( Ή εγώ είμαι γκαντέμης ή κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάζουν) Επιπλέον από κάποια site που κατάβαζα με 45-52 τώρα πιάνει 10-12(δοκιμές σε τορρεντς με πάνω από 100 άτομα που κάνουν share μερικά files....Μα μέσα σε 20 μέρες αλλάξανε όλα? Από ΟΤΕ 1,5 χρόνο ερχότανε όλα σφαίρα....

Δημοσ.

Κατέβασε από το site της εταιρείας ή από κάποιον μεγάλο ftp κάποιο μεγάλο αρχείο για να δεις με τι ταχύτητα κατεβάζεις. Πότε έκανες την αίτηση είπες;

Δημοσ.
Κατέβασε από το site της εταιρείας ή από κάποιον μεγάλο ftp κάποιο μεγάλο αρχείο για να δεις με τι ταχύτητα κατεβάζεις. Πότε έκανες την αίτηση είπες;

mporeis na mou doseis plirofories gia ta ftp pou les me pm?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...