Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ontos einai ola ok. Apla den exoun parei akoma epibebeosh apo ton POTE oti exei energopoihthei h grammh...

Kalutera' date=' den peirazei astous na nomizoun oti den mpeno. Kerdizo meres...[/quote']

Δεν κερδίζεις μέρες... Ο χρόνος μετράει από τη στιγμή που έφτιαξε η hol το account σου, και αυτό μπορεί να έχει γίνει αρκετές μέρες πριν ενεργοποιηθεί η γραμμή από τον ΟΤΕ. Δες τα email που έχεις λάβει από τη hol (στο link που σου έγραψα παραπάνω) και θα δεις μέχρι πότε ισχύει η συνδρομή σου.

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν κερδίζεις μέρες... Ο χρόνος μετράει από τη στιγμή που έφτιαξε η hol το account σου, και αυτό μπορεί να έχει γίνει αρκετές μέρες πριν ενεργοποιηθεί η γραμμή από τον ΟΤΕ. Δες τα email που έχεις λάβει από τη hol (στο link που σου έγραψα παραπάνω) και θα δεις μέχρι πότε ισχύει η συνδρομή σου.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Το ξέρω ότι αυτό γράφεται στο account, αλλά πιστεύω το σωστό είναι να σε χρεώνουν από τη στιγμή που έχεις dsl και όχι από τη στιγμή που ολοκληρώνεται κάποια ενδιάμεση διαδικασία.

Δημοσ.
Καταπληκτική προσφορά ε;;

Αποστολή αίτησης στην Hol 20/12

ο ΟΤΕ πήρε την αίτηση αναβάθμισης 11/01 ακόμα περιμένω........

Kati periergo ginetai, emena h hol mou leei oti esteile ston ote sths 10 ianouariou, simera 13 pairnw ton ote na rwtisw an ehei kammia aithsh dikia mou apo th hol kai mou leei ohi , tipota den ehei..Ante vres akrh twra.

Δημοσ.

Oi anthropoi syh HOL einai gia ton paionta paidia.. Emena ekanan 1.5 mhna , apo otan phra to paketo apo multirama (Ioannina) kai sthlame thn aithsh , mexri na me syndesoyn telika. Meta apo 50 thlefona kai pigenela se multirama, giati den eixe ftasei h aithsh se aftoys ypotithete. Ta multurama thn eixan sthlei apo thn proth mera. Ekei eimoun otan thn stelnan .Telos panton, thn sthlan kai thn ksanasthlan, ala sthn Hol den eftane me tipota... Ligo akoma kai tha toys thn estelna me taxydromiko peristeri, pio grigora tha eftane.

Sto telos mou eipan na thn ksanasthlo ego me email, (kati poy toys eixa protinei kai ego apo thn proth mera ,ala den to dexontan..)

Kai afoy syndethika telika meta enamish mina epanalamvano, malon prepei na exo to rekor e?? , oute ena email den moy esthlan gia na me enhmerosoyn, apo ton ote pou ton vrizoyme oloi, enhmerothika, pou me pire enas ypalilos, kai moy leei : Kserete exete mpei sto kainourio systhma to ADSL, opos to elege katalava oti den iksere oyte kan ti einai, kapoios ton eixe valei na mou to pei.

Pantos kata ta ypoloipa , san syndesh einai kalh. Sta 384 poy phra, me limewire, katevazo , analoga me to posoi yparxoyn mesa mexri kai me 41 ,apo 25-41 pezei. Kai otan katevazo ena file me 25, katevazo tavtoxrona kai ena alo kai pianei 15 to alo, diladi synolo giro sta 40. Katholoy asxhma pisteyo.

Afta etsi enhmerotika.

Δημοσ.
Kati periergo ginetai, emena h hol mou leei oti esteile ston ote sths 10 ianouariou, simera 13 pairnw ton ote na rwtisw an ehei kammia aithsh dikia mou apo th hol kai mou leei ohi , tipota den ehei..Ante vres akrh twra.

Μη μασάς ρε, ψέμματα λένε. Είχα πάρει κι εγώ και μου έλεγαν τη στείλαμε και ο ΟΤΕ δεν είχε ιδέα.

Δημοσ.

Σχετικά με την HOL

Ένας φίλος μου απο την δουλειά που ψάχνει να βάλει adsl και το έχει ψάξει αρκετά το θέμα, ανακάλυψε (απλώς διάβασε το συμβολαιο σύνδεσης) τα εξής απίστευτα!

Αν δεν θες μετά να ανανεώσεις την συνδρομή σου στην HOL, τότε είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψιες όλο τον εξοπλισμό που έχεις αγοράσει, στην αρχικής τους κατάσταση, μέσα στα κουτιά τους. Για κάθε μέρα που καθυστερείς να τον επιστρέψεις, θα χρεώνεσαι με 30€!!!!! Αν ο εξοπλισμός κάποια στιγμή σου χαλάσει, τότε είσαι πάλι υποχρεωμένος να πληρώσεις για αποζημίωση!!!!

Δημοσ.
Σχετικά με την HOL

Ένας φίλος μου απο την δουλειά που ψάχνει να βάλει adsl και το έχει ψάξει αρκετά το θέμα' date=' ανακάλυψε (απλώς διάβασε το συμβολαιο σύνδεσης) τα εξής απίστευτα!

Αν δεν θες μετά να ανανεώσεις την συνδρομή σου στην HOL, τότε είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψιες όλο τον εξοπλισμό που έχεις αγοράσει, στην αρχικής τους κατάσταση, μέσα στα κουτιά τους. Για κάθε μέρα που καθυστερείς να τον επιστρέψεις, θα χρεώνεσαι με 30€!!!!! Αν ο εξοπλισμός κάποια στιγμή σου χαλάσει, τότε είσαι πάλι υποχρεωμένος να πληρώσεις για αποζημίωση!!!![/quote']

nata nata....

Δημοσ.

παιδια μην βιαζεστε πρωτα διαβαστε το post που εστειλα σχετικα με την εταιρια tτην συγκεκρημενη και μετα αποφασηστε.Ολα αυτα για να μην τα βαψετε μαυρα μετα.

Δημοσ.
Σχετικά με την HOL

Ένας φίλος μου απο την δουλειά που ψάχνει να βάλει adsl και το έχει ψάξει αρκετά το θέμα' date=' ανακάλυψε (απλώς διάβασε το συμβολαιο σύνδεσης) τα εξής απίστευτα!

Αν δεν θες μετά να ανανεώσεις την συνδρομή σου στην HOL, τότε είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψιες όλο τον εξοπλισμό που έχεις αγοράσει, στην αρχικής τους κατάσταση, μέσα στα κουτιά τους. Για κάθε μέρα που καθυστερείς να τον επιστρέψεις, θα χρεώνεσαι με 30?!!!!! Αν ο εξοπλισμός κάποια στιγμή σου χαλάσει, τότε είσαι πάλι υποχρεωμένος να πληρώσεις για αποζημίωση!!!![/quote']Βρε φίλε μου γιατί τα γράφεις όπως σε συμφέρουν;

Έχεις 30 μέρες περιθώριο να επιστρέψεις τον εξοπλισμό (με δικά σου έξοδα) από τη λήξη της υπηρεσίας!!! Μετά σε χρεώνουν 30 ευρώ/μέρα.

Όσο αφορά στην αποζημίωση για τον εξοπλισμό, αυτή ισχύει εάν αυτός έχει υποστεί φθορά μεγαλύτερη από αυτή που δικαιολογείται από τη συνήθη χρήση.

Δημοσ.

Σε όσους έχει αργήσει υπερβολικά να ενεργοποιηθεί η συνδρομή, ας βεβαιωθούν ότι η HOL έχει λάβει την αίτηση, γιατί εμένα τα δύο πρώτα email (αιτήσεις) που τους έστειλα δεν τα πήραν.

Τελικά, μια κοπέλα από τις πωλήσεις μου είπε να στείλω την αίτηση στο προσωπικό της email και έτσι μου ενεργοποιήθηκε η συνδρομή (μόλις σε μια μέρα). Τώρα περιμένω τον ακατανόμαστο...

Δημοσ.
Μη μασάς ρε, ψέμματα λένε. Είχα πάρει κι εγώ και μου έλεγαν τη στείλαμε και ο ΟΤΕ δεν είχε ιδέα.

Φίλε, να'σαι σίγουρος πως δεν μασάω. Στις 18 Ιανουαρίου τελειώνει το 12ημερο των εργάσιμων ημερών και πρέπει να έχω πάλι Adsl. Αν δεν έχω τότε, γραμμή στον Γερμανό (δεν έχω να κάνω με καμμία HOL εγώ και με κανέναν ΟΤΕ). Δίνω το πακέτο πίσω παίρνω τα χρήματα πίσω(μη σου πω ότι θα τον βάλω να μου πληρώσει και.... δεν ξέρω πόσα είναι που έχασα την γραμμή του ΟΤΕ που είχα εδώ και 1,5 χρόνο.) Και μετά ας τα βρει αυτός με HOL, OTE. Eγώ me ton Γερμανό έκανα συμφωνία. Τώρα θα μου πεις ότι ίσως λέω βλακείες....αλλά κάποτε σ'αυτόν τον έρμο το τόπο πρέπει να μάθουμε να δίνουμε αυτά που λέμε όταν πρέπει...Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει.

Δημοσ.

kai omos paidia tipota !!!

Gia autous eimai akoma anenergos ! Kanena email kammia eidopoihsh kai akoma oute o POTE den tous exei enhmerosh oti eimai Online...

xxaxaxaxaxaxaxa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...