Power21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μία ερωτησούλα: σε ποιο τηλ να πάρω τον ΟΤΕ να ρωτήσω πότε θα ενεργοποιήσουν τη γραμμή μου; 1242 ADSL HELPDESK
sqratch Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 ego eixa kanei tin aitisi 27/12/05 se katastima tou germanoum kai i tipisa ekei mou eipe oti tha energopiithei se 2 ebdomades..tin rotisa "kai go pos tha to katalabo?" kai mou eipe pare til stin HOL (801 mpla mpla..). Pira fisika esto kai pliroforiaka na matho pote tha ginei i energopiisi..alla opos blepo se olous edo mesa etsi kanane kai se mena... "miso na sas sindeso me to armodio tmima" bebeos to armodio tmima de to sikone pote!Etsi dokimasa na do me to account mou sto site tis HOL ti ginete...einai leei ola energopiimena ektos aytou: "HOL crctsOTE ADSL 512K PSTN" to opio ekremei...alla ayto pou me problimatise einai oti leei apo kato oti "Ημερ/νία Έναρξης: 09-Ιαν-2006"..tora ti ginete..de katalaba akrivos.. ayto dld simenei oti ego perimeno na energopiithei i anabathmisi tis gramis mou apo ton OTE?? dld se 12 meres opos lete oti sas eipan apo ton ote?
Power21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Agara Paketou 6+6 512 Hol apo Ram Shom stis 23/12/2005.Aitisi me FAX apo to magazi thn idia mera. Thl. Sthn HOL thn Trith 27/12/2005 gia epibebaiosh. HOL: DEN EXEI ERTHEI KANENA FAX SE EMAS !!!! Ante kala leo na sasto xanasteilo ! 27/12/2005 Xana stelno to FAX. 7/01/2006 kai akoma oute o pOTE den exei enhmerothei !. Skeftomai polu sobara na guriso to PAKETO piso. 11 Ianouariou kai o POTE mou anoixe thn grammh !!! APO HOL TIPOTE !!!! PHRA ENA DEMO THS FORTHNET KAI EIMAI MIA XARA..... Pantos re paidia tosh talaiporia auth h HOL !! Tsampa na mou thn dinoune den tha thn perno....
Power21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Τους πηρα τηλεφωνο (ειχαν και ενα υφακι "Αντε τελειωνε" και "ειναι θεμα ΟΤΕ") και εχω κανει και ολους τους πιθανους συνδυασμους.Σε καθε περιπτωση το router δεν συγχρονιζει.Το Power αναβοσβηνει συνεχεια (οταν συγχρονισει θα παραμενει αναμενο) ενω ολα τα υπολοιπα (και το DSL) ειναι σβηστα...Polaki ξερεις αν παιζει ρολο σε πια πριζα το συνδεω; Εχω τρεις στο σπιτι (1 σαλονι και 2 στα υπνοδωματια) An apo grammh pou exei eidh thl. perneis grammh gia ton ypologisth kai ekei pano exeis to fritz, tote den pezei ! To fritz thelei na einai apeuthias pano se grammh thl mono tou kai meta na bazeis opoio thl. goustareis pano sto fritz. Episeis apo to spliter prepei na baleis to ASPRO extension kai to mauro kalodio. To mauro extension einai gia to thl. Ean thes exo kai alla HOL hints
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά αρκετο μπερδεμα τελικα αυτα τα μοντεμ που μας δινουν.. Ακουω εδω ιστοριες για αγριους.. Εγω εχω ενα μοντεμ της Zyxel, και όλα μια χαρά. Συνδέω splitter στην πρίζα, τηλεφωνικό καλώδιο στο μοντεμ, και με καλώδιο δικτύου στο PC... Aπλα πραγματα. Τωρα το netroute έχει 600 υποδοχές και σε μπερδέυει..
The_Edge Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 11 Ianouariou kai o POTE mou anoixe thn grammh !!!APO HOL TIPOTE !!!! PHRA ENA DEMO THS FORTHNET KAI EIMAI MIA XARA..... Pantos re paidia tosh talaiporia auth h HOL !! Tsampa na mou thn dinoune den tha thn perno.... Αφού άνοιξε η γραμμή από τον ΟΤΕ σημαίνει ότι η Hol είχε στείλει την αίτηση αρκετές μέρες πριν. Και αποκλείεται η HOL να έχει στείλει την αίτηση στον ΟΤΕ και να μην έχει ενεργοποιήσει το λογαριασμό σου. Μπες εδώ https://tools.hol.gr/online/holoftools/index.aspx?mid=4094 και δοκίμασε τα 3 usernames και το password που δήλωσες στην αίτηση. Κάτι μου λέει ότι θα μπαίνεις. Κάνε μετά και τις σωστές ρυθμίσεις στο modem πχ γράψε σωστά το username σου (βάλε πριν από το username soy το hol:).
Sta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Καλά αυτή η hol είναι άλλο πράγμα. Η σύνδεση μου είναι ενεργή από το προηγούμενο Σάββατο, παίρνω Τρίτη τους ρωτάω αν έχει σταλεί το αίτημα στον ΟΤΕ, λένε "Ναι, βέβαια", παίρνω στον ΟΤΕ μου λένε "'Οχι". Με παίρνουν λοιπόν σήμερα και μου λένε πως η σύνδεσή σας είναι ενεργή από σήμερα και στείλαμε και το αίτημα στον ΟΤΕ σήμερα!!!
etheo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Να καταγράψω και την δική μου ιστορία με την Hol28/12/2005 αγορά και αποστολή αίτησης απο multirama 3/1/2006 ενεργοποίηση συνδρομής απο hol 7/1/2006 αιτηση της hol προς τον οτε για αναβάθμιση γραμμής και ο οτε μου απάντησε σε 12 εργάσιμες ότι γίνεται η αναβάθμιση.... και περιμενω........ 12/1/2006 σήμερα και ακόμη ο πΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή. Σε σπίτι γνωστού που είχε και ο ίδιος hol broanband pack δοκίμασα το account και είναι οκ. Αντε ρεεεεεεεεε πΟΤΕ!!!!!!
androu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Εμένα με είχε Offline μισή ώρα..χθες η HOL. Μου έγγραφε pppdown .. το usr.. Δεν ξέρω τι παίζεται αλλά είναι η 3ι φορά που το κάνει !!
sa1901 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ... γράψε σωστά το username σου (βάλε πριν από το username soy το hol:[/b']). Συγκεκριμένα hol:[email protected]
Power21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ontos einai ola ok. Apla den exoun parei akoma epibebeosh apo ton POTE oti exei energopoihthei h grammh... Kalutera, den peirazei astous na nomizoun oti den mpeno. Kerdizo meres...
brandon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 paidia small erotiseis: 1)einai ipoxreotiko na pareis to router pou sou dinei i hol?(to xero oti to nikiazeis kai tha sto parei piso) 2)Kai an to pareis prepei na to xrisimopoiiseis oposdipote i mporeis na baleis to diko sou router epano? (to xero i erotisi einai blakia ... fisika kai tha mporeis ... apla rotao gia ta tipika) 3)Poses thires ethernet exei to router tis hol? Euxaristo poli prokatabolika
Sta Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 1) Αν πάρεις το πακέτο από κατάστημα προφανώς το παίρνεις, τώρα αν πας μέσω της hol, σου το στέλνουν σπίτι, δεν ξέρω αν μπορείς να το αρνηθείς. 2) Φυσικά και μπορείς, κάτι που είναι και καλύτερη λύση. 3) Το Fritz έχει μία Ethernet από ότι βλέπω, καλά είναι router αυτό; Για modem με δυνατότητα VoIP μου κάνει.
polaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 To Fritz έχει μια ethernet και νομίζω αλλη μία για τηλέφωνο. Το έχω αλλα δεν το εχω ανοίξει καν. Το μοντεμ πάρτο (μην το αρνηθεις απτην HOL δηλαδη) γιατι αν χρειαστει να ακυρωσεις και στο ζητησουν πισω, αντε να τους πεισεις οτι ποτε δεν το έλαβες! :D:D Μπορεις να χρησιμοποιήσεις ότι μοντεμ θες! Οι εποχές που ο ΟΤΕ ηταν νταβατζής της DSL και σου έλεγε (παραπληροφόριση) οτι παίζει μονο με δικά του μόντεμ, εχουν ευτυχώς περάσει! (2003) Θυμάμαι χρέωνε 100 ευρω το απλό μόντεμ ο απατέωνας στην αρχή αρχή.. Μετα το έριξε στα 60, και 100 το router!... Και φίλος μου είχε φέρει μοντεμ απο ebay ουτε 20 ευρω και έπαιζε φυσικά κανονικά..
hexdec Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Καταπληκτική προσφορά ε;; Αποστολή αίτησης στην Hol 20/12 ο ΟΤΕ πήρε την αίτηση αναβάθμισης 11/01 ακόμα περιμένω........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.