Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφήστε μαύρα χάλια, εγώ έχω στείλει την αίτηση από 22/12 και ακόμα να εξακριβώσω αν την έχουν πάρει! Χθες που πήρα, το σήκωσε μία που κοιμόταν (κυριολεκτικά) αφού χτυπούσε το τηλέφωνο κάνα λεπτό και μου είπε να πάρω από δευτέρα.

Δημοσ.

Εγω στις 28 εγραψα αυτό το μήνυμα για παράπονα στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, και μου απάντησαν παραπροχτές, δηλαδή στις 5/1. Μια βδομάδα μετά. Τί να λέμε τώρα.... εγω εντωμεταξυ ειχα παρει την κατασταση στα χερια μου και ειχα μιλήσει 100 φορες με τον ΟΤΕ, και τελικά κατάφερα και ηρθε και το έφτιαξε την Τρίτη 3/1. Οπου η HOL μου είχε πει μια βδομάδα πριν οτι θα μιλήσει εκεινη με ΟΤΕ να το φτιάξει ο ΟΤΕ, κατι που ποτε δεν έγινε.

Και μου λένε "απο μας φαίνεται ότι ειστε κανονικα με 1024, αν ακομα εχετε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας. Συγγνωμη που οταν μας καλέσατε οι γραμμες ηταν busy".

Τί θα πεί να επικοινωνήσω μαζί τους????? Αφου γράφω ξεκάθαρα οτι ουτε γραμμή πιάνω, ουτε το live support απτο site ηταν διαθέσιμο. Πάρε ρε ενα τηλέφωνο τον ΠΕΛΑΤΗ σου και ρωτα τον, κυριε βλεπω οτι εχετε πρόβλημα, τί ακριβως ισχύει τώρα? Λύθηκε? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. Μ'αρεσει που και καλά ζηταει συγγνωμη που *ΟΤΑΝ* πηρα οι γραμμες ηταν busy... Μα οι γραμμες ειναι σχεδον ΠΑΝΤΑ busy!!!!

Δεν βγάζεις άκρη. Από support η Forthnet είναι μακράν η καλύτερη.

Action Forward to Engineer

From ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Date/Time 28-Dec-2005, 21:33:01

Comments ASSIGN TO CCC Mail Reception

Created automatically by HOL Mime Parser 2.52 with key 115798381_25220.

Live Support Message Delivery: ------------------------------------------- Εχω δοκιμάσει 3 εταιρίες, Vivodi, Otenet Forthnet, και το δικο σας support ειναι ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο. Παίρνω συνεχώς και περιμένω τόση ώρα που κλείνει η γραμμή. Μπαίνω για online support, και ειναι κλειστό το τμήμα. 510€ για 1024 και τελικά έχω 384 και δεν μπορώ να μιλήσω με κανέναν. Να το χαίρεστε!

Δημοσ.

Τελικά δοκιμάζοντας το Username/password που είχα δηλώσει στην αίτηση διαπιστώνω πως έχει ενεργοποιηθεί το account (έγινε σε 16 ημερολογιακές ημέρες). Η γραμμή βέβαια δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, ελπίζω να έχουν στείλει το αίτημα στον ΟΤΕ. Θα πάρω στον ΟΤΕ από αύριο να δω αν έχουν στο τηλ. μου αίτημα για σύνδεση.

Δημοσ.

re paidia exo kanei thn aithsh gia 512 sths 26-12-2005 kai thn idia mera ekana kai aithsh gia diakoph apo thn vivodi 256 poy eixa.Sths 2-1-2006 stamatisa na beno me tous kodikous ths vivodi kai eipa na dokimaso to username poy eixa deilosei sthn hol sindethika loipon alla me taxithta 256.Otan tha ginei h allagh apo ton ote {256-512} tha meino kapoies meres xoris adsl? Apo pote exei arxisei na metraei o enas xronos me thn adsl ,apo thn mera pou arxisa na beno me tous kodikous ths hol h otan tha ginei h allagh ston ote?

Δημοσ.
Πάντα υπάρχουνε οι εξαιρέσεις και οι κω@@@@@οι( καλώς εννοούμενο βέβαια αυτό) Εγώ έχει 10 μέρες που έκανα αίτηση στον Γερμανό και όχι μόνο δεν έχω σύνδεση αλλά δεν ξέρω που είναι η αίτηση μιας και για να μιλήσεις με κάποιον από εκεί πρέπει να έχεις το Θεό μπάρμπα(πέφτει η γραμμή συνέχεια πριν συνδεθείς) Τελικά μ@@@@@@@α έκανα που έφυγα από την Οτενετ....Όσα και να λέμε' date=' προσωπικά σε 1,5 χρόνο δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα(απλά τα λεφτά ήτανε πολλά).

Σε άλλα ποστ που αναφέρομαι πιο μπροστά για προβλήματα του ίδιου πακέτου σύνδεσης, είναι στο πατρικό μου... μετά από κανα μήνα λύθηκε το πρόβλημα που αποσυνδεόταν...Όπως με ενημέρωσαν απο Χολ ήταν πρόβλημα του οτε και το έφτιαξαν. Έστω...[/quote']

ego pantos tin aitisi tin ekana stin idia tin HOL kai oxi se tritous, oi opoioi mexri na tin stiloun tin aitisi stin HOL pernane alles 10 - 15 meres!!!

opos episis kai me tin eksipiretisi pelaton eimai sxetika euxaristimenos, bebea opos eipes prepei na periemneis arketa stin grammi sou gia tin texniki ipostiriksi!!!

telospanton, kali ipomoni se osous perimenoun mexri na egri8oun oi aitiseis tous!! opos na po episeis oti eimai arketa euxaristimenos me tis taxities tis hol, exo rin 384 kai se genikes katasaseis eimai peripou sta 35-42 kb/sec!!!

Δημοσ.
jose δεν φταει η HOL κατα τη γνωμη μου αλλα ο ΟΤΕ που αργει να ενεργοποιησει το κυκλωμα γραμμης dsl.

Εαν πας αυριο Δευτερα σε ενα ΟΤΕ και τους πεις θελω γραμμη. Την Τριτη θα εχει ενεργοποιηθει.

So simple.. οτι πουλιεται απο τον ΟΤΕ & το 134 γινεται FAST!

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να υπερασπιστω τον πΟΤΕ (γιατι και γω εχω δεινωπαθησει εξαιτιας του ) αλλα φταιει ΚΑΙ η HOL γιατι αργει να στειλει fax στον πΟΤΕ για την γραμμη.Τωρα εαν λογο μεγαλης ζητησης αργησει ειναι αποδεκτο αλλα οσο να'ναι ποση ωρα να παρει ενα fax :???:

Οσο για αυτα που πουλιουνται απο ΟΤΕ και 134 ειναι γνωστο οτι προωθουναι αμεσως.Οταν ειχα ζητησει γραμμη DSL απο τον πΟΤΕ ειχε ενεργοποιηθει την επομενη μερα κι'ολας!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

δεν ξερω την διαδικασια ακριβως αλλα λογικα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα οσο η αποστολη ενος φαξ

και μην νομιζεις οτι περιμεναν εσενα η εμενα για να δουλεψουν

σε καμια περιπτωση δεν φταινε οι υπαλληλοι, φταιει η νοοτροπια ολων των εταιριων να εχουμε λιγους υπαλληλους να τρεχουν πανικοβλητοι ολη ημερα για να γλιτωσουν εναν μισθο (τον οποιο φυσικα θα παρουν οι μετοχοι η οι υψηλοβαθμοι σαν bonus για την μεγιστη αποδοση των σκλαβων...εεε εργαζομενων ηθελα να πω)

Δημοσ.
σε καμια περιπτωση δεν φταινε οι υπαλληλοι, φταιει η νοοτροπια ολων των εταιριων να εχουμε λιγους υπαλληλους να τρεχουν πανικοβλητοι ολη ημερα για να γλιτωσουν εναν μισθο (τον οποιο φυσικα θα παρουν οι μετοχοι η οι υψηλοβαθμοι σαν bonus για την μεγιστη αποδοση των σκλαβων...εεε εργαζομενων ηθελα να πω)

Aυτό εννοείται.. Εδω σε μας διώξανε το 2005 ένα παιδί επειδή λέει δεν χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να τρέχουν πανικόβλιτοι οι υπόλοιποι,και όταν έφυγε μια κοπέλα να γεννήσει ζητάγανε τα παιδιά έναν ακόμα να βγάζει λίγη δουλεια,και ο μεγάλος ο τυπάς έκανε τον κινέζο..

Ε, στο τέλος του χρόνου τσίμπισε το bonus του και κάθονται οι αλλοι και σαπίζουν... Τί να πεις. Απλά έτσι όπως ειναι τα πράγματα πολλοί λένε "ας έχουμε τη δουλίτσα μας και όλα τα αλλα έρχονται". Γιατί ναι μεν τα 700 ευρω ειναι ξεφτίλα, αλλά χωρίς αυτά κάποιος δεν μπορεί όχι DSL να βάλει, ούτε τον ΟΤΕ να πληρώσει..

Τέλοσπάντων, η αίτηση στον ΟΤΕ δεν ειναι οτι θέλει μόνο ενα φαξ, γιατι εννοείται οτι τις μαζεύουν και πανε μαζικά, χωρίς καν (απ'οτι μου έχουν πει) να στέλνουν φαξ, απλά τις περνάνε στο συστημα τους και ενημερώνεται ο ΟΤΕ.

Ωραια ολα αυτα, επειδή ομως και εγω πάλεψα για την γραμμή μου, ειναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό, γιατί δεν ειναι όλοι γνώστες ρυθμίσεων και δικτυακών καταστάσεων. Πχ ο ασχετος αν εβαζε θα εβλεπε οτι ειχε ιντερνετ και θα το άφηνε, μεχρι να καταλάβει οτι αντι για 1024 που εχει βαλει τελικά εχει 384, θα ειχε πληρώσει τσάμπα ενα 3μηνο.

Εδω ειδικα η HOL για να βγαλει λεφτα απτο evoice σου δίνει 2 κωλομόντεμ με 100 "τρύπες" και για να συνδέσεις σωστά τα πάντα πρέπει να βρεθείς με ένα κοπάδι καλώδια να σου πνίγουν το σπίτι. Και μόνο που είδα τη συσκευή του netroute, μου ήρθε αναγούλα. Ήταν που ήταν άγαρμπο και άσχημο το netmod, έχουμε τώρα και την αηδία. Τουλάχιστον το fritz είναι πιο εμφανίσιμο, αλλά και αυτό 800 καλώδια θέλει να του συνδέσεις. Αντε να βγάλει ακρη ο αλλος αν δεν ξέρει και πολλά.

Και το support είναι αθλιο, παίρνεις να ρωτησεις κατι και γινεσαι μπαλακι στον ΟΤΕ, ο οποιος σου λεει ΕΠ!!! δεν ειναι στο ονομα σου, δεν μπορω να σε εξηπηρετισω, πάρε την HOL...

και καταλήγεις να μην ξερεις αν φταιει η HOL, ο ΟΤΕ, το modem, ή θεία μου, το μισάνοικτο παράθυρο και ιστορίες για αγρίους..

Δημοσ.

Μία ερωτησούλα: σε ποιο τηλ να πάρω τον ΟΤΕ να ρωτήσω πότε θα ενεργοποιήσουν τη γραμμή μου;

Δημοσ.
ego pantos tin aitisi tin ekana stin idia tin HOL kai oxi se tritous' date=' oi opoioi mexri na tin stiloun tin aitisi stin HOL pernane alles 10 - 15 meres!!!

opos episis kai me tin eksipiretisi pelaton eimai sxetika euxaristimenos, bebea opos eipes prepei na periemneis arketa stin grammi sou gia tin texniki ipostiriksi!!!

telospanton, kali ipomoni se osous perimenoun mexri na egri8oun oi aitiseis tous!! opos na po episeis oti eimai arketa euxaristimenos me tis taxities tis hol, exo rin 384 kai se genikes katasaseis eimai peripou sta 35-42 kb/sec!!![/quote']

Φίλε μου ηλεκτρονικά την ίδια μέρα(30/12) έφυγε η αίτηση από το κατάστημα του Γερμανού, μπροστά στα μάτια μου την έστειλε ο άνθρωπος. Σάββατο 7/1 προσπάθησα 5 10λεπτα να επικοινωνήσω να μάθω τι έγινε η αίτηση αλλά μάταια(Μη τρελλαθούμε ότι είναι καλή η εξυπηρέτηση που παρέχουν) Σήμερα μετά από 2 10λεπτα αγανάκτησης πήρα στο*******77777 και αγανακτισμένος όπως ήμουνα λέω του υπαλλήλου"Θέλω κάποιον προιστάμενό σου να μιλήσω σχετικά με τη σύνδεσή μου και μπλα μπλα μπλα" Και έγινε το θαύμα: Με σύνδεσε αμέσως με το τμήμα και ρώτησα αυτό που ήθελα! Και ναι βρήκαν την αίτηση σήμερα μετά από φωνές και αύριο είπε θα σταλεί στον ΟΤΕ και σε 10 εργάσιμες μέρες θα ενεργοποιηθεί. Για τς ταχύτητες θα πω μόλις ενεργοποιηθεί,λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα μια και με τον ΟΤΕ 1,5 χρόνο περίπου με 512 έπιανα 45-52

Δημοσ.

Να καταγράψω και την δική μου ιστορία με την Hol

28/12/2005 αγορά και αποστολή αίτησης απο multirama

3/1/2006 ενεργοποίηση συνδρομής απο hol

7/1/2006 αιτηση της hol προς τον οτε για αναβάθμιση γραμμής και ο οτε μου απάντησε σε 12 εργάσιμες ότι γίνεται η αναβάθμιση....

και περιμενω........

Δημοσ.
Να καταγράψω και την δική μου ιστορία με την Hol

28/12/2005 αγορά και αποστολή αίτησης απο multirama

3/1/2006 ενεργοποίηση συνδρομής απο hol

7/1/2006 αιτηση της hol προς τον οτε για αναβάθμιση γραμμής και ο οτε μου απάντησε σε 12 εργάσιμες ότι γίνεται η αναβάθμιση....

και περιμενω........

Υποτίθεται ότι σε 12 εργάσιμες θα'πρεπε να'χες στο σπίτι dsl, αλλά από τη στιγμή που έκανες την αίτηση....έτσι τουλάχιστον έλεγε και η διαφήμιση και ο υπάλληλος από εκεί που το πήρα....

Δημοσ.

Προς το παρόν έχω ακόμη υπομονή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω το κράξιμο εαν δεν γινει τίποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...